-
Re:
ano,ano...vojna to nebyla z nejukrutnějších,ale ztracený 2 roky jistojistě...přesto nevzpomínám na některé její úseky a tváře nerad... -
Re: Oldřichov
mám sice ve svým věku s pamětí výrazné problémy,ale oldřichovskou /chalupářskou/ éru,bych z ní vymazal opravdu stěží...ale důkazem o tom,že jsou v ní /paměti/ mezery,budiž to,že Jana je jen mlhavá nejistota...neber osobně,je to výtka mému pamatováku...pozdravuj rozhodně všechny bývalé čutálisty! -
Oldřichov
Ahojky Davčo, vzpomeneš ještě někdy na Oldřichov? No je to už dávno, ale si pamatuju, jak jsme tam všichni řádily.Zlaté to časy. Měj se hezky. -
Čau kamaráde
Nazdar kamaráde, rád bych si připomněl společně strávená léta na Posádkové správě v Praze. Ozvi se mi nebo pošli kontakt. Tel: 605 295 002 -
Zdravím Vás Davide,mám jen takový dotaz-neměl jste něco společného s Ústř.hudbou AČR,resp. s jejími členy,myslím tak ke konci 80.tých let,nenavštívil jste asi tak v r.92 např.jejich koncerty na Hradě?Pořád mám pocit,že Vás musím z té doby znát prostřednictvím mého manžela-muzikanta v ÚH.Mějte se,s pozdravem Milena.