Přejít na výpis diskuzí

Davide Mattioli

OSOBNOST 31.12.2006 
377 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chichi

Jdu pryč smrdí to tu jako žumpa...
  • FUCK

DAVIDE STINKS LIKE SHIT !!!! *1*
    • Re: FUCK

*1* souhlasim *1* fakt smrdi jako hovno *15*
      • Re: Re: FUCK

Omg...sem by měli lidem s IQ pod 20 zakázat vstup... *16* *5* *16*
        • Re: Re: Re: FUCK

proc sem tedy lezes *7* *10* *5*
  • výsměch???

Omlouvám se, ale nějak sem to nepochopila...komu se vysmívám??? *7*
    • Re: výsměch???

hehe...to asi neřeš...to nemá cenu se rozčilovat *3*
      • Re: Re: výsměch???

Nenene, toto mě nerozhodí... *3* *3* sice nevím co sem udělala, ale Davču sem určitě neurazila *3* to bych si nedovolila-ještě dostanu *1* čauky
        • Re: Re: Re: výsměch???

Davču určitě ne... *3* ...pana Tábranu nejspíš pobouřil Tvůj vysmátý smajlík, když kritizoval pravopis tvého vzkazu*3* ...asi to vzal osobně *3*
          • Re: Re: Re: Re: výsměch???

Ehm...pardooon-překlep...*Zábranu ...(ty písmenka jsou tak blízko u sebe *15* )
  • :-(

DAVIDE *7* *7* *7* *7* *7* *7* *9* *9*
    • Re: :-(

ano *7* *3* *4*
      • Re: Re: :-(

Kam jste se stratil???? *9* *9* *9* to je hrozné *9* *9* *9* ach jooooo *9*
        • Re: Re: Re: :-(

...jak někdo může být tak blbý a psát ve slově ztratil "s" místo "z" *13* *9* ... český jazyk dostává opravdu zabrat *9*
          • Re: Re: Re: Re: :-(

češtinu neřešte - Davide není naší národnosti *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :-(

Milá dívko, trochu úcty ke starší generaci. Až Vám bude jako mě, taky se Vám nebude líbit až se mladí budou vysmívat Vaší osobě.
  • videa

čauky lidi, tak sem vám sem přihodila pár videoklipů, tak doufám že se budou líbit tak jako mě.. *4*
  • Aqua e sale

Ahoj lidi nemáte někdo tuhle písničku? nikde ji nemůžu sehnat a byl bych za ni hrozně rád díky moc icq: 212244146
  • Davideho ICQ

Ahoj lidičky, jakymsi dopatřením jsem sehnala icq na Davideho!!! Ráda ho tady zveřejním-ale pochopitelně se nepodepíšu *5* tak tady je : 425-864-296
  • ?????

Zdravím Davide. CO se tady děje??? proč máte zrušené stránky?? a kde je Zuzana?? Doufám že se na to nevykašlala?!?! *7* v tom případě ji klidně rači vystřídám-pořád lepší než abyste neměl stránky!!! To přece nejde! Se tam okolo vás všichni zbláznili??? *9* *9* Dokumentace hodně chybí....
  • David v Horšáku

Zvu vás všechny na Davidovo vystoupení u nás v Horšáku, jen ještě musím zjistit, kdy přesně se koná. Míru zdar! *4*
    • Re: David v Horšáku

Tak to vystoupení má David dneska večer, teď to hlásili z rozhlasu. Mějte se. *4*
      • Re: Re: David v Horšáku

to ses mimo ne davide matiolli tepriv bude mit vystoupeni v horsaku *5*
        • Re: Re: Re: David v Horšáku

*4* bydlím nedaleko, můžeš mi napsat kdy a kde ho bude přesně mit *7* *3*
          • Re: Re: Re: Re: David v Horšáku

*7* tak jak Macku! *9*
  • MINUTA TICHA

Pojďte také uctít památku Heatha Ledgera *9* *9* *9*
    • Re: MINUTA TICHA

nechť je Ti země lehká, Heathe...
    • Re: MINUTA TICHA

Chudák Heath *9* Je mi ho strašně líto, takovej mladej... Doufám, že moc netrpěl a že tam, kde teď je, se má líp. *9* *9* *9* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší