-
Chichi
Jdu pryč smrdí to tu jako žumpa... -
FUCK
DAVIDE STINKS LIKE SHIT !!!! *1* -
-
Re: FUCK
*1* souhlasim *1* fakt smrdi jako hovno *15* -
-
Re: Re: FUCK
Omg...sem by měli lidem s IQ pod 20 zakázat vstup... *16* *5* *16* -
-
Re: Re: Re: FUCK
proc sem tedy lezes *7* *10* *5*
-
-
-
-
výsměch???
Omlouvám se, ale nějak sem to nepochopila...komu se vysmívám??? *7* -
-
Re: výsměch???
hehe...to asi neřeš...to nemá cenu se rozčilovat *3* -
-
Re: Re: výsměch???
Nenene, toto mě nerozhodí... *3* *3* sice nevím co sem udělala, ale Davču sem určitě neurazila *3* to bych si nedovolila-ještě dostanu *1* čauky -
-
Re: Re: Re: výsměch???
Davču určitě ne... *3* ...pana Tábranu nejspíš pobouřil Tvůj vysmátý smajlík, když kritizoval pravopis tvého vzkazu*3* ...asi to vzal osobně *3* -
-
Re: Re: Re: Re: výsměch???
Ehm...pardooon-překlep...*Zábranu ...(ty písmenka jsou tak blízko u sebe *15* )
-
-
-
-
-
:-(
DAVIDE *7* *7* *7* *7* *7* *7* *9* *9* -
-
Re: :-(
ano *7* *3* *4* -
-
Re: Re: :-(
Kam jste se stratil???? *9* *9* *9* to je hrozné *9* *9* *9* ach jooooo *9* -
-
Re: Re: Re: :-(
...jak někdo může být tak blbý a psát ve slově ztratil "s" místo "z" *13* *9* ... český jazyk dostává opravdu zabrat *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :-(
češtinu neřešte - Davide není naší národnosti *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-(
Milá dívko, trochu úcty ke starší generaci. Až Vám bude jako mě, taky se Vám nebude líbit až se mladí budou vysmívat Vaší osobě.
-
-
-
-
-
-
videa
čauky lidi, tak sem vám sem přihodila pár videoklipů, tak doufám že se budou líbit tak jako mě.. *4* -
Aqua e sale
Ahoj lidi nemáte někdo tuhle písničku? nikde ji nemůžu sehnat a byl bych za ni hrozně rád díky moc icq: 212244146 -
Davideho ICQ
Ahoj lidičky, jakymsi dopatřením jsem sehnala icq na Davideho!!! Ráda ho tady zveřejním-ale pochopitelně se nepodepíšu *5* tak tady je : 425-864-296 -
?????
Zdravím Davide. CO se tady děje??? proč máte zrušené stránky?? a kde je Zuzana?? Doufám že se na to nevykašlala?!?! *7* v tom případě ji klidně rači vystřídám-pořád lepší než abyste neměl stránky!!! To přece nejde! Se tam okolo vás všichni zbláznili??? *9* *9* Dokumentace hodně chybí.... -
David v Horšáku
Zvu vás všechny na Davidovo vystoupení u nás v Horšáku, jen ještě musím zjistit, kdy přesně se koná. Míru zdar! *4* -
-
Re: David v Horšáku
Tak to vystoupení má David dneska večer, teď to hlásili z rozhlasu. Mějte se. *4* -
-
Re: Re: David v Horšáku
to ses mimo ne davide matiolli tepriv bude mit vystoupeni v horsaku *5* -
-
Re: Re: Re: David v Horšáku
*4* bydlím nedaleko, můžeš mi napsat kdy a kde ho bude přesně mit *7* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: David v Horšáku
*7* tak jak Macku! *9*
-
-
-
-
-
MINUTA TICHA
Pojďte také uctít památku Heatha Ledgera *9* *9* *9* -
-
Re: MINUTA TICHA
nechť je Ti země lehká, Heathe... -
Re: MINUTA TICHA
Chudák Heath *9* Je mi ho strašně líto, takovej mladej... Doufám, že moc netrpěl a že tam, kde teď je, se má líp. *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-