Přejít na výpis diskuzí

Davide Mattioli

OSOBNOST 31.12.2006 
377 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Mishinku

Nene, mě není ani 12 ani 13, cet už mi kdysi dávno bylo, já se tu jen snažím ,,čistit" a ,,chránit" Davideho stránku a nějací magoři tu pořád dělají bordel!!! Takže ěm litovat nemusíš, já mám na rozdíl od toho zbytku tady trochu rozum! *3* Davide z této stránky musí mít šok! *9* Nějak se mi to nepodařilo tu uklidnit, spíš je to ještě horší. Tak na to kašlu, Hanička se to v té hlavě prostě nespraví *4*
    • Re: Pro Mishinku

Neboooj *3* Vidím, že Ty seš jedna z těch mála rozumných *3* Ten můj vzkaz nebyl pro Tebe, ale pro tadyty dementky viz Hanička Ratzová...ale s některýma lidma se prostě nedomluvíš *9*
      • Re: Re: Pro Mishinku

teplačko *3*
    • Re: Pro Mishinku

čubko *3*
  • ???

No tady je teda úroveň!!! Můžu se zeptat kolik vám tak asi je?12?Nebo dokonce 13?Nikdo rozumnej se přece takovýma hlopostma nemůže bavit!?Lituju vás... *3*
    • Re: ???

pindo *3*
      • Re: Re: ???

Noo tak konkrétně tebe lituju nejvíc... *9*
        • Re: Re: Re: ???

děvko *3*
  • Masturbace u PC

AAAACCCCHHHH AAAACCCCHHHH DELEJ DELEJ AAAAACCCCCHHHH AAAAACCCCCHHHHHH DELEJ STRIKEJ AAAAAACCCCCCHHHHH AAAAACCCCCCCHHHHHH STRIKEJ STRIKEJ UUUUUUUCCCCCCCHHHHHHH AAAAAAAAAACCCCCCCHHHHHH STRIKAAAAAM
    • Re: Masturbace u PC

Téda jsem v háji.. Ani se ti nedivím, že se tu nad Davidem uspokojuješ, chlap kterýmu se při pohledu na Davida nepostaví, prostě není normální! *3* Já z něho stanuju pořád *3* *4* *3* *14* *14* *1*
  • DAVIDE JE KOKOT

*3* *3* *3*
    • Re: DAVIDE JE KOKOT

a já su doktor Kokotko *3* *14*
      • Re: Re: DAVIDE JE KOKOT

*7*
  • For Lenička

štětko *3*
    • Re: For Lenička

*13* *13* *13* *13* To by už aj stačilone???? *9* *9* *9* Chudák Davide *10* *10*
      • Re: Re: For Lenička

matračko *3*
  • For hřebec

Tak to mi teda vysvětli co je to 25 cm dlouhej zápich! protože u nás na Moravě se to chápe jako tak jak sem to psala...Když mě vysvětlíš teda jiný význam tehoto bludu, tak to ráda pochopím *3* *3*
    • Re: For hřebec

dementko *3*
    • Re: For hřebec

Je to takový dlouhý a tenký a na konci to má nějakou krásnou věc, prostě na zápich *5* Už víš *3*
      • Re: Re: For hřebec

Myslíš zápich jako ozdobu do květináče??? *15* *15* *15* tak to sem fakt nepochopila *1* *1* *1* tož to sorry *3* *3* *3*
        • Re: Re: Re: For hřebec

*4* Ano, přesně to mám celou tu dobu na mysli.. Měly jsme vánoční zápichy a teď budem mít velikonoční, je to hezké kdo si na to potrpí. *3* Jsem rád, že si mě konečně pochopila. *5*
          • Re: Re: Re: Re: For hřebec

Tak to se moc omlouvám, mi tomu tak tady na jihu neříkáme,tak sem to nevěděla *1* *1* Víš protože na těchto stránkách se hodně píšou takové blbosti a sprosté návrhy,že už prostě člověk neví...Například tady ctěná Hanička je tomu názorným příkladem. *9* tak nic,su ráda že se to vyřešilo a teď du spat *3* *3* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: For hřebec

*5* Já jsem též rád. *3* Přeji pěkný zbytek dne. *4*
  • Pro HANKU

Tak zas nic *10*
    • Re: Pro HANKU

kurvičko *3*
  • !!!Nabízim zápich!!!

Čau Davide, chlape, nabízim tvé ženě prostřednictvím těchto stránek krásný a dlouhý zápich, jeho délka je 25 cm, možná je i sleva.. Napiš na můj e-mail a dohodnem se na dalších podmínkách. *5*
    • Re: !!!Nabízim zápich!!!

Tak si najeď na www.mamdivnypero.cz a neotravuj slušný lidi *13*
      • Re: Re: !!!Nabízim zápich!!!

*7* Promiň, ale nechápu.. Nabízím zápich, to je velkej rozdíl.
        • Re: Re: Re: !!!Nabízim zápich!!!

*1* *1* *1* tak si najeď na zápichy, třeba ti tam pomůžou.... *1* *1* nevím proč hledáš zápich na temto webu, Šárka je z tebe myslím úplně nažhavená *9* *9*
          • Re: Re: Re: Re: !!!Nabízim zápich!!!

*7* *7* *7* Milá dívko, mám takový pocit že se tu bavíš zcela o odlišné věci než já *9* Divím se, že jako ženská nevíš co je to zápich *10* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: !!!Nabízim zápich!!!

*7* *7* Jaký 25 cm péro.. *8* Já nabízím 25 cm dlouhej zápich! *10* Už se prober nebo si vážně o tobě začnu myslet že si nějaká zvrhlá nymfomanka či naopak stará panna co myslí jen na to jedno. *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: !!!Nabízim zápich!!!

Jejda to fakt nevím *9* tak to sorry, měla sem snad napsat že máš zoufalý péro a nevíš kam zapichnůt tak oxiduješ tady?? tak to pardon že sem to nenapsala hned. *7* tak si di s tym tvojim 25cm-trovým zázrakem pichnůt jinam *4* Užij si to *3* *3*
  • pro Haničku

Haničko ty se nudíš???? *9* *9* *9*
    • Re: pro Haničku

šlapko *3*
      • Re: Re: pro Haničku

No dyť říkám že se nudíš *5* *5* *5*
        • Re: Re: Re: pro Haničku

pipinko *3*
          • Re: Re: Re: Re: pro Haničku

Dobrý, už přicházíš trošku k zábavě... *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro Haničku

píčo *3*