-
podobnost
je podobná selene gomez..ty oci *7* -
-
Re: podobnost
nie nepodoba sa *3* -
-
Re: Re: podobnost
jo je jí podobná- obě jsou hnusný *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
krawa
krawa jedna už sa moc robi na velko tak ju naznasam ze az teraz ked hrala s colem sprouse sa robila aby jej ine dievcata zavideli..a to nehovorim len o tom.. *5* *13* *9* *16* -
-
presne!!!!!!! moje slovo
-
Re: krawa
ty jej zavidiššššššššššššš *15* *15* *15* -
prestan na Debby hovorit takto! *5* -
-
Re: Re: krawa
prestan na nu hovorit takto..... si nejaka zo slovenska, co? tak co sem lezeš? víš když píšeš www.osobnosti.cz tak tam je taková drobnost! CZ !!!!!!! JAKO ŽE TO JE PRO ČR!!!!! takže jdi do řiti ty sračko! a debby si vem s sebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: krawa
prosimte jedna vec nenadavej na slovaky ja sem z pulky z taky slovenska je to krasna zeme a jestli ji urazis ze je ze slovenska tak urazis i mne a at si hovori o cem chece a u rob si tu taky neco proste nani kasli ale neurazej slovensko *16* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: krawa
oooooooooooooooooooo chlapeeček se nám zabouch!!!!!!!!!!!!!!!!! teras si myslim jestli do dveří nebo do ty ¨svolenky teda slovenky........ *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* stěěěěěěěěěěěěěěěěrka chlapečku *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: krawa
oh ty se mno teda vytrela ze se nevzpamatuju *1* *5* ale vis co proste neurazej a jestli se mi lyby nebo ne to je moje vec ty namyslena huso
-
-
-
-
-
máš uplnu prafdu!!! *1* -
no jo no...závist je blbá vlastnost... -
-
Re: Re: krawa
*16* hlavně si nešukni
-
-
-
Debby je super!
Týjo lidi,Debby jsem zaregistrovala teprve nedáno a za tak krátkou dobu jako jsou asi tak 2-3 měsíce jsem si ji strašně oblíbila. Dostala se na mezi první příčky mého žebříčku hvězd...:-) Debby je prostě skvělá! *3* A jestli ji máte rádi pak se určo mrkněte na http://osment-ryan.blog.cz ! -
-
Re: Debby je super!
no tak to si pis ze kouknu ja ji taky zbystril nedavno dokonce ji vysla debutova pisnicka a nevis nahodou kde bych ji ztahl *4* -
-
Re: Re: Debby je super!
SRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
-
Re: Debby je super!
ja ji mam rada... je moc hezka.. ae je pravda ze nekdy se tvari namyslene..ae co kazdy ma nejake chyby... debbie ryan je opravdu hezka ae pro me je nejlepsi selena gomez-jako herecka ae i vzhledove )) *4*
-
-
Nesnášim jí !
Já jí nesnášimm , je hrozná herečka a je trapná . Měla by se vrátit odkud přišla kráva jedna ! *16* -
-
Re: Nesnášim jí !
Aiso nebo jak se manujes kasli na ne a posli je nekam ja debby taky nenávidim *5* *5* *5* *1* *1* *1* -
-
to ani ja ved skoro nenapísala ani jednu pesničku sama....ostatne od niekoho si odpísala a potom tu pesničku zaspievala,ktorá nepatrí jej iba sa chce ta Debby vychvalovat
-
Re: Re: Nesnášim jí !
ty vole uz me to tady sere vazne vsichni co ni nadavaj vypadnete a dete si komentovat ty vase stars co sem vubec lezete a kazite tadym ostanim den me vsichni co nadavate na debi mi pridete ze ji zavidite ste trapny a vy vsichni co ji nenavidite *16* nejdriv se zamyslete nad sebou a pak neco melte kurva *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Nesnášim jí !
no jasne mas fb -
-
Re: Re: Re: Re: Nesnášim jí !
Jj mam *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nesnášim jí !
neprozradim neboj -
mam profil i tady na osobnostech, ABCD je moje neco jakoby kryci jmeno *5* takze ti ten facebook napisu pres nej *3* . ale slib mi ze me neprozradis *13*
-
-
-
Re: Re: Re: Nesnášim jí !
ooo chlapeček se rozčílil... *1* *1* *1* tak to radši všichni odcházíme *1* *1* *1* -
-
hahaha tak to bolo dobre čo si povedala *15* *15* *15* *1* *1*
-
a ty fandis emily osment ja teda posloucham jeji muziku ktera je lepsi nez miley -
-
neboj neprozradim je to nase male tajematvi -
kdyby ne tak si najdem nejakou jinou diskusi a budem psát tam *15* -
abych rekl pravdu nejspis ne *15* ale co na tom ne -
to nic *4* taky sorry *4* hele tak si nejak rikam jestli nam na to nase dohadovani bude ta stránka stacit *4* *15* -
hele promin to nebylo rozcileni a o nic mi nejde jenom bych ztracel cas a jestli ti nak vadim tak promin nemyslel sem to tak *4* -
hele já tě fakt nechápu. v jednu chvíly se rozčiluješ že ji nemam rada a ted kdyz napisu ze ma hezkej hlas tak se nastves taky. tak mi jako vysvětli o co ti vlastne jde! *5* -
ja vim ze ma hlas peknej proc mislis ze shanim jeji pisnicky -
hele koukala jsem na youtube na debby a musim uznat že hlas má fakt pěknej *5* -
já se nerozčiluju to ty tady píšeš mračící smajlíky *5* -
jo uz se du zblaznit nevim proc se rozcilujes ja ti nic neproved nebo jo ? *7* -
se nezblázni -
myley cyrus *5* to jasny jako facka ne a neres to tohle je diskuze o deby *13* -
co sem pleteš miley? a kterou vlastně?
-
-
jo rozcilil protoze me serete zenadavate na osobu kterou nikdo z nas nezna my taky nepomlouvame ty vase hvezdicky tak se probud -
-
no tak promin *9* omlouvam se -
uff, už jsem si myslela že jsi totál nenormální *5* -
hmm ted si mne zaskocila trochu sem premyslel teda a spis bych dal prednost emily osment duvod deby je pekna holka dobre hraje ale emily osment zpiva i hraje coz se mi liby mozna se ted budes smat a pro emily osment a deby ryan mam slabost proste sou to jako holky snu nebo neco takovyho proste ale prednost bych dal emily -
já jsem vzhůru- to ty celou dobu spíš.... *1* *1* *1* ale jen tak pro zajímavost... dal bys přednost emily oment nebo debby ryan? *5*
-
-
-
-
-
neposlouchej je. debby je trapná a my jsme lepší protože se niam nevnucujem *4* *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *15* *15* -
neni trapna a to ty si trapna *16* *10* *10* -
Ty woeee tak se koukni na sebe a pak něco řikej a ty snad umíš hrát ve filmu?? *13* *13* *13*
-