Přejít na výpis diskuzí

Debby Ryan

OSOBNOST 31.10.2008 
330 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • karoinka

Bezva

Ahojte všichni fanoušci Debby! *14*
    Mrkněte se na http://karoinkydenik.blog.cz/ *3*
    je tam i víc fotek jak tady na osobnostech ;)
  • Debby ! ;) ! ;) !

*3* http://karoinkydenik.blog.cz/ *3*

KOUKNĚTE!!!! *15* *15*
  • dfad

jeste tam pridejte ze hraje v ''16 prani''
  • than kou

thank people for good comments
    *4*
    • Re: than kou

" *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*" Demence...
  • maggie611

kuk

ahoj. pls kuknete na muj blog
    http://debbyforyou.blog.cz/
    predem dekuju *5*
  • maggie611

debby

uvažuju o tom že se přidám do fanklubu debby ryan. mam to udělat? očekávam že mi poradíte *5*
    • kari99

Re: debby

já by se přidala
      • Re: Re: debby

vie pekne hrat vo filmoch a pekne spieva
  • tak dobře

dobře... přesvědčily jste mě, debby má fakt peknej hlas i písničky a začínám si myslet že je fajn holka *4* a uživatelka karoinka má hezkej blog *5*
  • dEBBY

Nehci jí nějak pomlouvat,ale v tom seriálu Zack a Cody na palubě...tam teda nehraje tak dobře.Mě se líbí ten její nový film 16 přání. *3* *3*
    • Re: dEBBY

souhlas
      • Re: Re: dEBBY

si pekna spevačka a herečka a si jak aniel *4*
    • maggie611

Re: dEBBY

neni to Zack a Cody na palubě ale Sladký život na moři nebo taky by se dalo uznat sladký život na palubě *3* *5*
      • jzs neni to jedno??.......sry ale nemusite opravovat vsechno....hlavne kdyz vite co to je ..... *3* *3* *1* *1*
  • sddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee

ffffffffffffůůůůjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjj *3* jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjj *16* jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *16* jjjjjjjjjjj *16* jjjj *16* jjjj *16* jjj *16* j *16* jj *16* jjj *16* jj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jjjj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jjj *16* jjjj *16* jjj *16* jjjj *16* jjjj *16* jjjjjjjjjjj
    • Re: sddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee

*9* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *13* *4* *5* *8* *8*
    • maggie611

Re: sddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee

copak? závist přemáhá mozek? *15* *15* *15*
  • maggie611

OMLUVA PRO VÁS

hele lidi, asi mě zrovna moc NEMUSÍTE protože jsem tady na vás a na Debby dost ošklivě nadávala a tak vám jen chci říct že je mi to UPŘÍMĚ omluvit- sice ted debby taky zrovna NEmiluju, ale ne zas tolik abych byla tak hnusná jako předtím takž SORRY VÁM VŠEM *3* *3* *3* *9*
    • maggie611

Re: OMLUVA PRO VÁS

TAK TO SE TI MOC NEPOVEDLO HOLKA ALE NEBOJ MY TO PŘEŽIJEM I BEZ TOHO VÝSMĚŠKU *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • maggie611

Re: Re: OMLUVA PRO VÁS

to nebyl výsměšek a nemusíš to po mě celý opisovat *10*
        • maggie611

Re: Re: Re: OMLUVA PRO VÁS

tak promiň *4* *4*
          • maggie611

Re: Re: Re: Re: OMLUVA PRO VÁS

v poho kámo *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit