Přejít na výpis diskuzí

Debby Ryan

OSOBNOST 31.10.2008 
330 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Počuvajte dajte si youtube a napište si Debby Ryan at the American Cheerleader fashion shoot.A potom si kliknite na aky obrazok chcete napriklad na prvy druhy treti.... tam ju uvidite jaky robi model. *3* *3* *3* *15*
  • víte s kým chodí??? kdo ví ať napíše prosím *13*
    • Debby je momentalne single :)
  • Mala by sa Debby hanbit.Ja som si myslela že je suprove dievča ale teraz vidim jaka je zurivačka.
  • musím si priznat že Debby je pre mna tiež najkrajšia ale ked už bola v Friends for change... tak sa mi tam nezdala taka jaka je aj ja som ju tam videla ale potom ma začala zaujimat China Anne Mclain.Podla mna sa preto krásne oblieka,líči... lebo si mysli že je najkrajšia nielen na svete ale aj vo vesmíre ale docela je pekná a usmiata *4* *1* *3*
  • páčia sa mi všetky tieto:Selena Gomez,Debby Ryan,Zendaya Coleman a China Anne Mclain.Tieto 4 dievčatá sa mi páčia. *1* *1* *1* *3* *15* *4* *4*
  • katka nesouhlasim s tebou kdyz je pro tebe debby mrcha tak jak se asi chovas ty??? debby rain je dobra mam rada vsechny disney hvezdy *1* *5* *1* *16*
    • jako ona dobře hraje zpíva atd... ale videlas nekdy hry friends for change??....tam vsechny pomlouvá i ty s jejiho týmu.... *3* *3*
  • *14* *14* *14* Náhodou já ji vy paka miluju *14* *14* *14* Kpnečně sem poznal někoho co si jenom nehraje na krásku ale je jí. *14*
  • Fuff mela same stehovani ale spis me bere zednaya coleman *1*
  • Debby mám ráda je úžasnáá a mám moc hezký hlas..neznama jenom závidíš..blbka to nejní a nepomlouvá takže ty svoje kecy si strč někam..Debby mám ráda je prostě úžasnááá. :)) *3* *4* *2*
    • Souhlasím s neznamou většina hečreček to tak ma. a ty ji jen zavidíš TerQa !!!LOL! je dobra herečka ale strašně protivná povahou a jaj má strach z Rozera!
  • Chodí s Loganem Millerem???
    • netušim ale byl by to moc hezkej pár :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit