Přejít na výpis diskuzí

Debby Ryan

OSOBNOST 31.10.2008 
330 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eliza.urb
    Zdá se mi jako by to byla normální holka a né celebrita. Vsadím se o zlatý prase že mimo reflektory je to holka, která si vyběhne s radostí ven a je šťastná že má chvilku volna. Debbie Ryan je super!
    • máš pravdu *1* *14*
  • Pozrite sa. A nehádajte sa.Je dobra ale v Debby čo v nej vidíte je.....Krása.Vam sa iba páči na krásu ale niektorím aj milostou ale.Mne je jedno ked je niektora speváčka krásna.Ale mne ide iba o milost.A ked je Mila ale okuliarnata tak sa mi páči.Ale ked je Krásna a pyšna tak tu už by som zahodila do potoka.Ale podla mna je Debby Krásna a Mila mam ju ešte viac rada. *3* *3* *6* *6*
  • Mne sa už ani nelubia Disney hviezdy.Okrem Seleni Gomez a Viktorii Justice mna už nikto okrem týchto Disney dievčat nezaujíma.Už som si aj zvykla na tieto Rihanna,Alexis Jordan,Inna,Lady Gaga.Už ma nikto nezaujima okrem týchto dvoch dievčat.Ani Bella Thorne ani Zendaya anni Debby Ryan.Nikoho. *6* *6*
    • Victoria Justice je od Nickelodeonu, paní chytrá :D
  • hele nevíte jestli je pravda že měří tak málo protože Cameron Boyce je jí do púli těla *3* ona tady totiž měří stejně jako já *4*
  • mě se zase líběj Selena Gomez Debby Ryan Zendaya Coleman a Bella Thorne tydlecty 4 *4* *3*
  • Prečoju všetci znervoznujete? Ked ano budem ako nahnevany drak *16* *16* *10* *10* *10* *10* Ja ju mam rada *3* *4* *4* *4*
  • tlustá jak prase, navíc uplne blba a hnusna *5*
    • Nechápem takých trápnch ľudí čo by len ohovárali tieto hviezdy.. Debby je podľa mňa uplne v pohode a mam ju veľmi rada :) A nieje tlusta vyskušaj si pozrieť jej fotky..
    • Tak zaprvé, tlustá není, je akorát a já jsem ráda za to že není žádná vychrtlá anorektička. Zadruhé prasata nejsou zase tak tlustá. Za třetí kdyby byla blbá, nebyla by tak slavná a žádaná herečka a začtvrté kdyby byla hnusná tak by se také herečkou ani zpěvačkou nestala. Tak přestaň žárlit *3*
    • eliza.urb
      Ty si blbeček!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *9* *13* *11* *8* !!!
  • Novy film radio rebel je skvely.A tam aj spieva.A tam hrá bojazlive dievča ktore nevie písat.Ale je strašne zlatá. *15* *4* a mne je jedno kto ju nenávidi *16* ale pre mna je ako najlepšia kamoška.
  • já mám debby moc rád je skvělá krásná a milá *3* a vy co jí tady takhle urážíte by ste se měli nad sebou zamyslet *10* a vůbec proč chodíte na takovéhle stránky? to je pro fanoušky a ne pro idioty *16*
  • No takhle koukam se jinam neni to stejne datum ale nazor nemenim ja si to myslim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit