-
Debbi je supeeeeeeeeeer je skvěla hraje bořsky a k tomu je krasna je to moje třeti nejoblibenějši herečka ze všech hned po Keire knidhley a Emily osment a pak je Debbi a neniJessie ale je Debbi jo jinak fajn herečka.
-
Ahojky to by mně zajímalo s kým vlastně chodí jestli se Spencerem Bondarem nebo s tím Joshem Danem podle mně se víc hodí ke Spencrovi a co myslíte vy *5* *5* *5* *5*
-
Ona neni jedináčik, má staršieho brata
-
jessie je ssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
je super miluju jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *14* *14* *14* *14*
-
Krásná!! líbí se mi jak hraje v JESSIE *4*
-
moc dobrá a hezká herečka díky že jsi *4*
-
Debby mam skvělej nápad na poslední díl Jessie . Teda né že bych chtěla aby Jessie skončila ale někdy ve vzdálené budoucnosti byste mohly na poslední střich přeřeky z natáčení. Myslím že by to vaše diváky pobavilo a taky by to bylo originálni.Mimo to jsem vaše největší faninka a moc tebe i Skai ,Peyton ,Camerona a karana obdivuju. Moc ráda bych se s vámi osobně seznámila.AHOJ *4* *14* *3*
-
Co je to za díl jak ho ukazujou v tom videu All the way up v minutě 1:42 ?? Prosím , díky :)
-
-
Je to diel Ve službe ale všimla som si že aj v niektorých dieloch napr.Ztraceni na mori tak ked češi dabujú tak niektoré scény vymazávajú...ináč američania ked pozeraju po anglicky tak je tam aj tato scéna. Ale neviem prečo to češi vymazávajú *4*
-
-
tornado *5*
jak se mas -
-
Víš že to nebylo opravdové tornádo že jo??
-