Přejít na výpis diskuzí

Debby Ryan

OSOBNOST 31.10.2008 
330 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ???

Ja nwm. Je taká divná!!! A působí namyšleně!!! Vím, že polovina lidí, teď bude říkat, že ji závidim. TO NENÍ ZÁVIST!!! JÁ BYCH NECHTĚLA BÝT TAKÁ TRAPKA!!!!!!!!!!! *9* *9* *13*
    • Re: ???

moéje řeč *5*
    • Re: ???

ona je velmi super a mneni namyslena to ty si namyslena *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: ???

jak můžeš vědět že my jsme nymyšlený a ta debil ryan je úžaná? vždyď O nás víš úplný HOVNO *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* a mimochodem .......... jsi trapná!!!!!!!!!!!!!§ *10*
  • supulka

proč?

když tu všichni píšete jak ji nesnášíte, viděli ste ji vůbec v nějakym filmu? viděli ste snad těch x desítek epizod The Suite Life On Deck ve kterejch hraje? viděli jste ty její videa na youtube?? neodsuzujte někoho koho neznáte!
    • Re: proč?

hele ty zas neodsuzuj nás!!!!! *13* *16* *16* !!!! to snad nemáme právo někoho nesnášet? *16* a navíc já viděla všechny díly suite life on deck a hodně videí na youtube a stačilo mi to jako důkaz že to je namyšleně trapná trepka!!!!!!!!!!! TAKŽE DRŽ HUBU přestaň podporovat tu prolhanou, přetvařovačnou a sprostou plesnivou houbu na mytí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: proč?

hele a jak by se líbilo tob kdybis byla pop star a takhle ti lidi nadávali ZAMYSLI SE *7* *7* *7*
        • Re: Re: Re: proč?

já bych fakt nechtěla bejt taková děvka jako ona. může si za to sama!!! já jsem 1000000000x lepší milejší a hezčí než ona
          • bendik

Re: Re: Re: Re: proč?

dovol abych se zasmal za vsechny co fandi deby hahahaha *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: proč?

vidíš, směješ se!pro tvou informaci jsem se snažila ji napodobit a jak vidím celkem mi to vyšlo: to že je namyšlená a ty totál nerozumíš vtipům *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: proč?

*14* *14* oh jak krásně se jí zastáváš. nechtěl by ses zastat taky mě? *14* *14* *14* jseš celkem sympaťák *14* *14* a tu blbou krávu co na debby nadává pošli někam jo? *14* *14* *14* i love you *14* *14* *14*
      • bendik

Re: Re: proč?

hele jak tu uz nekdo rek proc nikoho soudis dyzho neznas *13* za prvi ona ma talent i charisma a jestli ji proste nemas rada tak sem nelez jasny a k tomu ze ona je trapna jak ty pises tak nevim nejdriv se podivej na sebe a opravdu nesud nikoho ko neznas
        • Re: Re: Re: proč?

hele já souhlasim s neznámou. je blbá stejně jako všichni co ji podporujou *5*
    • Re: proč?

ano máš pravdu Debby je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *4* *4* *4*
  • Nechápem prečo si Debby dava stale malovat vlasy na hnedo ved s toho sa da dostat nejaka choroba a aj tak sa vlasy potom tachžšie umyvaju *6*
  • Happy B-Day *4* *3*
  • BULDOG
    Do té doby,kdy sem viděla její nahé fotky sem jí měla ráda :(
    • kde jsoun jeji fotky hledam a nenasla sme ji :D
      • BULDOG
        Ale já bohužel jo
  • Hello

Hello. I´m Debbyl Ryan and iam cow, very big cow. and you are stupid cows to, but iam biggest cow than you :-) ! i now, i didn´t go to serial suite life on deck! it is my biggest mistake *9* *9* *9* i hate you *16* *16* *16* no, it´s your mistake and my problem. i hate my fans and i love my disserters *14* . i hate cole and dylan sprouse and i love Justin Bieber very much *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Hello

Dost mizerná angličtina *9*
      • no...to...jo... tos jako velkýýý trapas *1* *1* *1* *1*
  • Debbi je supeeeeeeeeeer je skvěla hraje bořsky a k tomu je krasna je to moje třeti nejoblibenějši herečka ze všech hned po Keire knidhley a Emily osment a pak je Debbi a neniJessie ale je Debbi jo jinak fajn herečka.
  • mam te moc rada ale ty nahe fotky to ne!
  • Hnusná

debbyl ryan je traaaaaaaaaaapnááááááá a vy co ji milujete jste taky traaaaaaaaaapnýýýýýýýýý a debil ryanová je hnusnější než hovno *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • ja mam taky rada debby *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit