-
Ona hrá aj v The Glades: Fountain of Youth v roku 2012
-
tornado *5*
jak se mas -
-
Víš že to nebylo opravdové tornádo že jo??
-
-
hej nechápu co vás na ní bere. je možná dobrá herečka ale rozhodně není taková jakou hraje milá a přátelská. viděly jste friends for change? vždyť ona všechny jen pomlouvá aji z jejího týmu!!!!:PP je to kráva! nic neumí hlavně ne tancovat a jak se vychloubala.PP jaj je to blbka *15* *15* tak vas lidi nehcapu
-
-
ano vychvalovala sa že je pená že je najkrajšia a tak dalej......to by som radšej skočila do blata než sa s nou priatelit
-
maš pravdu... jakoze umi zpivat je celkem dobra herecka ale myslim ze je hrozna mrcha *3* *3*
-
Ano to máš teda pravdu
-
-
moc dobrá a hezká herečka díky že jsi *4*
-
Debby je moje oblíbená herečka a zpěvačka...myslím,že to není žádná nafoukaná celebrita *7* myslím,že to je úplně normální holka..škoda,že někdy neudělá koncert v ČR,třeba v Praze..
-
tlustá jak prase, navíc uplne blba a hnusna *5*
-
-
Nechápem takých trápnch ľudí čo by len ohovárali tieto hviezdy.. Debby je podľa mňa uplne v pohode a mam ju veľmi rada :) A nieje tlusta vyskušaj si pozrieť jej fotky..
-
Tak zaprvé, tlustá není, je akorát a já jsem ráda za to že není žádná vychrtlá anorektička. Zadruhé prasata nejsou zase tak tlustá. Za třetí kdyby byla blbá, nebyla by tak slavná a žádaná herečka a začtvrté kdyby byla hnusná tak by se také herečkou ani zpěvačkou nestala. Tak přestaň žárlit *3*
-
Ty si blbeček!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *9* *13* *11* *8* !!!
-
-
Hlasujte pro Debby v soutěži o nejkrásnější Disney Hvězdu :)
http://denik-silene-holky.blog.cz/1208/nejhezci-hvezda-disney-channel -
-
´to radšej hlasovat za zachod než sa tou debborov ryan
-
-
Tak Debby se mi líbila ve filmu 13 přání, ale ty sitcomy co točí teď jsou všechny na jedno brdo. Její herecký umění je u mě na bodu mrazu, to už mam radši Selenu Gomez *6*
-
-
Teď točí jenom Jessie -.- Co je u ní na jedno brdo?
-
16 přání :)
-
-
Přeju všechno nejlepši!!!!!!!
-
podľa mne je heská a talentovaná ale hakt by sem chtela viedet s kým naozej chodý *3* *13* *4* *14* *1*