Přejít na výpis diskuzí

Debby Ryan

OSOBNOST 31.10.2008 
330 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hej nechápu co vás na ní bere. je možná dobrá herečka ale rozhodně není taková jakou hraje milá a přátelská. viděly jste friends for change? vždyť ona všechny jen pomlouvá aji z jejího týmu!!!!:PP je to kráva! nic neumí hlavně ne tancovat a jak se vychloubala.PP jaj je to blbka *15* *15* tak vas lidi nehcapu
    • ano vychvalovala sa že je pená že je najkrajšia a tak dalej......to by som radšej skočila do blata než sa s nou priatelit
    • maš pravdu... jakoze umi zpivat je celkem dobra herecka ale myslim ze je hrozna mrcha *3* *3*
    • Ano to máš teda pravdu
  • je prekrasna a stale se usmiva *4* *4* *4* *4* *1*
  • vypadá jako sterling night jako v 12
  • this is sexy girl si kocka my lady
  • Happy BDay

Pro Debby vše nej, je úžasná *1* Navíc máme narozky stejně *4* *4*
    • Re: Happy BDay

than kou
      • Re: Re: Happy BDay

trapas moja zlaá :P
  • noo

ne že by se mi 2X líbila její hudba(neříkám že je špatná jen mám radši jinej styl) ale je dobrá herečka a přijde mi hrozně sympatická *1*
  • debby

musíte uznat ,že je to kočka *5* . poprvé jsem ji viděl v suit live on deck a 16 wishes..
    ale připadá mi žeje mladší než vypadá....nevim proč
    • Re: debby

ona tam mala okolo 15 rokov :D takže asi preto :-)
  • tfpdaa

blog-soutěž

Omlouvám se....došlo mi že vám to asi nic nenajde....tak koukněte sem http://ladyrohlik.blog.cz/ a vlevo jsou v rubrikách soutěže tak to dejte a je to tam
  • tfpdaa

blog-soutěž

Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Demi nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
    tady je odkaz....
    www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez

A tam jsou i pokyny
    • tfpdaa

Re: blog-soutěž

pardon..Debby
      • tfpdaa

Re: Re: blog-soutěž

Jo...a omlouvám se...blog je zde: www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez
  • karoinka

! ! !

*3* http://karoinka.blog.cz/ *3*

KOUKNĚTE A BAVTE SEEE!!!!! *15*
    • aha Karoinka pozri nezaujíma nás Deborah Ryan ved to je jej krstne meno
    • maggie611

Re: ! ! !

hele tady ty tví spamy nikoho nezajímají!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit