Přejít na výpis diskuzí

Debby Ryan

OSOBNOST 31.10.2008 
330 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • karoinka

Help me..

Ahoj.. Obdivuju Debby teprva asi 3dny.. ale mohl by mi někdo říct názvy jejích písniček.. nemůžu se k nim nikdy dobrat.. Díky *15*
  • karoinka

Debby

*14* http://karoinkydenik.blog.cz/ *14*

Kdo má rád Debby.. koukněte se! *3* každé kouknutí pomůže.. předem děkuju těm co se kouknou *15*
    • Re: Debby

diky tvímu blogu se mi debby líbí tak si toho važ *5*
    • kari99

Re: Debby

máš hezkej blog *4* *3*
    • miley-destiny

ahahh hele ona se nikdy nevyrovná miley to mi věř !!
    • bendik

mas peknej webik liby se mi to pekny *14*
  • karoinka

Debby

Ahojk
    Jestli by chtěl semnou něknodo DO 13 LET kamošit (z fanklubu Debby) tak písněte vzkaz *14* *15*
  • Hnusná

debbyl ryan je traaaaaaaaaaapnááááááá a vy co ji milujete jste taky traaaaaaaaaapnýýýýýýýýý a debil ryanová je hnusnější než hovno *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Hello

Hello. I´m Debbyl Ryan and iam cow, very big cow. and you are stupid cows to, but iam biggest cow than you :-) ! i now, i didn´t go to serial suite life on deck! it is my biggest mistake *9* *9* *9* i hate you *16* *16* *16* no, it´s your mistake and my problem. i hate my fans and i love my disserters *14* . i hate cole and dylan sprouse and i love Justin Bieber very much *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Hello

Dost mizerná angličtina *9*
      • no...to...jo... tos jako velkýýý trapas *1* *1* *1* *1*
  • děláte si srandu ?

Lidi , já opravdu nechápu jak někoho můžete soudit jenom podle toho že ''vypadá namyšleně'' . Nesuďte lidi pokud ste s nima v životě nemluvili nebo osobně nepotkali . Mě připadá jako milá holka která se jenom snaží dosáhnout svýho snu . Vy co jí nadáváte se nad sebou sakra zamyslete . Bylo by vám příjemný kdyby vás urputně nesnášel někdo z druhýho konce světa a říkal že si trapka ? hele starejte se o sebe , a nechte lidi který se drží svýho snu a mají větší sebevůli než vy na pokoji . Tím že jí nadáváte jenom dokazujete že si na někom hezčim a talentovanějšim pořebujete vybít zlost . Vy sami ste v tom případě trapky ..
    • karoinka

Re: děláte si srandu ?

Souhlasim *3*
      • karoinka

Re: Re: děláte si srandu ?

.... Já souhlasim s Sabb.. *3*
    • Re: děláte si srandu ?

krávo pitomá podělaná!!!!! ti zplesnivěl mozek? o sorry ty žádnej nemáš, já zapoměla ztratilas ho když jsi tej debilce vindavala hovno z prdele. smrdělo to? koukala jses jí i do píči?? strkalas jí tam prsty? nebo snad ona tobě? no jo je vidět že máš v mozku sračky!!!!!!! *5*
    • Re: děláte si srandu ?

podle me je a holka v poho do 15-ti let v 16 to šlo ale od 17 je z ní namyšlená a blbá kráva *16*
    • brendasong1973

Re: děláte si srandu ?

Skvěle napsané :)
  • supulka

proč?

když tu všichni píšete jak ji nesnášíte, viděli ste ji vůbec v nějakym filmu? viděli ste snad těch x desítek epizod The Suite Life On Deck ve kterejch hraje? viděli jste ty její videa na youtube?? neodsuzujte někoho koho neznáte!
    • Re: proč?

hele ty zas neodsuzuj nás!!!!! *13* *16* *16* !!!! to snad nemáme právo někoho nesnášet? *16* a navíc já viděla všechny díly suite life on deck a hodně videí na youtube a stačilo mi to jako důkaz že to je namyšleně trapná trepka!!!!!!!!!!! TAKŽE DRŽ HUBU přestaň podporovat tu prolhanou, přetvařovačnou a sprostou plesnivou houbu na mytí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: proč?

hele a jak by se líbilo tob kdybis byla pop star a takhle ti lidi nadávali ZAMYSLI SE *7* *7* *7*
        • Re: Re: Re: proč?

já bych fakt nechtěla bejt taková děvka jako ona. může si za to sama!!! já jsem 1000000000x lepší milejší a hezčí než ona
          • bendik

Re: Re: Re: Re: proč?

dovol abych se zasmal za vsechny co fandi deby hahahaha *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: proč?

vidíš, směješ se!pro tvou informaci jsem se snažila ji napodobit a jak vidím celkem mi to vyšlo: to že je namyšlená a ty totál nerozumíš vtipům *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: proč?

*14* *14* oh jak krásně se jí zastáváš. nechtěl by ses zastat taky mě? *14* *14* *14* jseš celkem sympaťák *14* *14* a tu blbou krávu co na debby nadává pošli někam jo? *14* *14* *14* i love you *14* *14* *14*
      • bendik

Re: Re: proč?

hele jak tu uz nekdo rek proc nikoho soudis dyzho neznas *13* za prvi ona ma talent i charisma a jestli ji proste nemas rada tak sem nelez jasny a k tomu ze ona je trapna jak ty pises tak nevim nejdriv se podivej na sebe a opravdu nesud nikoho ko neznas
        • Re: Re: Re: proč?

hele já souhlasim s neznámou. je blbá stejně jako všichni co ji podporujou *5*
    • Re: proč?

ano máš pravdu Debby je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *4* *4* *4*
  • ???

Ja nwm. Je taká divná!!! A působí namyšleně!!! Vím, že polovina lidí, teď bude říkat, že ji závidim. TO NENÍ ZÁVIST!!! JÁ BYCH NECHTĚLA BÝT TAKÁ TRAPKA!!!!!!!!!!! *9* *9* *13*
    • Re: ???

moéje řeč *5*
    • Re: ???

ona je velmi super a mneni namyslena to ty si namyslena *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: ???

jak můžeš vědět že my jsme nymyšlený a ta debil ryan je úžaná? vždyď O nás víš úplný HOVNO *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* a mimochodem .......... jsi trapná!!!!!!!!!!!!!§ *10*
  • bléé

škaredá zrúda!!neznášam ju!!!to je nečo no proste fúúúúúj..! *16* *8* *13* *9* *5* *9*
    • Re: bléé

souhlasím je trapácká. nechápu co se vám na ní líbí. *7*
    • Re: bléé

prestan ona je pekná hej a ty si škareda a je super *16* *16* *16* *16* *16*
      • Pani Múdra! Debby je pekná ale tučná a blbá......ved potom ked budete všetky dievčata väčšie tak ju budete tak nenávidiet...uvidíte
  • pi.a

Debby je taká trapka..sprostá,namyslená...fuuj. ...hanby sa!! *8* *16*
    • Re: pi.a

Debby neni trapkaaaaaaaaaaaaaaaaaa *16*
      • Re: Re: pi.a

je trapka a je hnusná jak kraví hovno zplesnivělý na poli a prožraný červama!!!!!!!!!!!!!!!!! a to hovno je 1000000x hezčí než debbyl ryanprdová!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: pi.a

prestan na nu nadavat *16* *8* *8* *8* *16* *10* *10* *16* *8* *16*

proč bych měla přestat nadávat? je blbá trapka a hotovo!
        • bendik

Re: Re: Re: pi.a

to si myslis ty ale my ne je pravda ze sice kazdej nekomu nemusi padnout do oka ale nesud pokud neznas *13*
          • Re: Re: Re: Re: pi.a

no vidíš?! řikáš nesuď dokud neznáš! tak jak můžeš vědět že je tak úžasná??? vy všichni jste se zabouchli do filmoví postavy. jasně baily je docela milá protože to má ve scénáři!!!!!! nevim co s tou trapkou všichni máte *7* !!!!!
            • toto!!!.....................bolo to pravdivé slovo....ano máš pravdu ona to má vo scénari
            • bendik

Re: Re: Re: Re: Re: pi.a

tady nekdo netvrdi ze se do ni zabouchl ja ji proste fandim podle mne je ok a smitec *5*
    • high-school-hilary

Re: pi.a

zkus se podívat na sebe...na 1000% bych řekla že Debby je hezčí než ty...a rozhodně i talentovanější protože tys asi nehrála ve filmu nebo seriálu co?
      • ano tak sa kukni na seba totiž ťa nevidim ako vyzeráš ale určiťe si presne taka ako Deborah de*il žeeeee *16* *16* *15* *15* *15*

hleď si svího ty náno blbá co podporuje tu sprostou debby ryan. víš o tom že má na netu nahý fotky? nevíš co? tak asi proto ji tak miluješ ty trapko pitomá! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
        • bendik

Re: Re: Re: pi.a

a ty kravko asi nevis co jeto asi fotomontaz ze *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit