-
Jeto mazááááááááááááák+borec jak bič!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Nejj..
Tákže..Je asi hodně lidiček (hlavně holek *1* *3* ) co si tohle myslíí..Tákže jen Nejlepší..=o* Nejhezčí ..Nejkrásnější hlas...Myslím že kdyby se potkal s něakou osobností dřív než Bieber (nic proti Bíbrovi nemám) tak by byl daleko slavnějšííí..Pár slovy..Platonická Láska.. =) *14* *14* -
NEJ. zpěvák
Declan je ten NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK který ho jsem kdy slyšela. Má tak nádhernej hlas kterej mu můžou závidět zpěvač taky i zpěvákové!!!! A je tak ROZTOMILEJ A HEZKEJ upe k nakousnutí co rovnou k sežrání!!!!
*14* *14* *14* *4* *4* -
Re: Re: h
si pěkně hnusná,on narozdíl od tebe zpívat umí a jak popisuješ že zpívá tak tak zpíváš asi-spíš určitě ty!!!!!!! -
Re: Re: h
más uplnou pravdu ! :D :D -
Re: Re: Re: co to je?!?
Hele nevíte někdo kolik má centimetrů??? *3* -
Re: Re: co to je?!?
Kdyby byli kluci aspoň Z POLOVINY TAKOVÍÍ JAKO JE ON... :* *14* *14* -
Re: Re: Decllllanek ICQ
Pochybuju že by si "taková malá holčička" s někým pokecala anglicky. Jestli je vůbec tím za koho se tato "dívka" vydává... -
Re: Decllllanek ICQ
tak nevim jestli je to jeho icq, tak proc tam nema uvedeny spravne ani datum narozeni??? -
Re: h
Přesně tak. -
až na to že ani jedna z tebou uvedených písní není jeho že. Zkus se podívat na originály, ty jsou mnohem lepší. Declan zpívá jako když tahají kočku za ocas a nahlas a falešně k tomu hrají na housle. -
declan
ahojte musim rict ze tahle stranka velmi peka a povedena stranka *3* *14* *4* *14* *5* *3* *1* *5* *5* *4* *15* *8* -
Re: Declan
Všechno co říkáš je sice hezký, ale je to jenom o penězích. Musela bys mít hooodně peněz abys mohla v africe něco dokázat, nějak jim pomoci. A myslíš že Declan jim nějak pomáhá? :-D Jasně že ne, takový nápad by se v jeho hlavě ani nesplodil, zatím. On je jenom nástroj, a pár videí nebo fotek není žádné pomoc. Třeba Madona, to ona pomáhá, stamiliony dává na charity a další na katastrofy. :-) -
:o)
Ahoj holky sice znám Declana krátce a našla jsem ho náhodou na youtube,ale hned jak jsem uslyšela jeho písně,tak jsem věděla,že to je snad můj největší oběv mezi zpěváky co znám.Díky jeho hlasu písně krásně vyzní a dají se poslouchat úplně všude za každého počasí.Jeho písen Love of my life mi pomohla překonat všechno trápení,co jsem doposud měla a za to mu děkuju.Declan nemá jen hezky jemný hlas,ale taky je to hezounek na pohled *14* *14* *3* *4* -
jako malej krásně zpíval ...ale i když začal mutovat je pravda že mu to začlo malinko ujíždět ale má zase ten hlas zajímavější mě se líbí i tak:)krásně zpívá:) -
OK OK OK
Declan byl opravdu nejlepší jako malý kluk ale hudební sluch a láska k muzice zůstanou at je věk jaký je fandíme Klárka Honzík Běluška a Tobiášek *5* -
jo zpiva krasne i kdyz mutuje ja jsem ho nikdy neslysela jako kdyz byl mensi ja ho slisela az mu bylo 15 let,a ste me ze brebral kelly family pisnicku an angel nema svoje pisnicky bez tak -
takze pane pedofile..docela slusnej pokus o vymameni fotek z holek co skoci na tuhle pitomost..pochybuju ze declan galbraith umi cesky a pochybuju ze bude zadonit o fotku nejake potrouble faninky.. *15* *1* *5* -
Re: smrt cesky republice
přesně tak kokoti *5* *5* -
nechápu jak se ti može líbit takový hnusák zpívá sice krásně ale jinak hmmrrrrrr*9*