-
h
declan spíval nádherně asi tak do 11 let ale potom zacal mutovat ale to asi všichni zpěváci nej jsou písně tell me why ,imagine , danny boy , an angel, angels *3* *5* *9* -
Prosím, moc vás prosím
Ahoj na tomto blogu se odehrává SONC a já jsem přihlásila Declana, prosím dejte mi hals.....jsem tam jako °L!n_Du*Sh_kA°.....a blog je...www.verunkablog.blog.cz a je to hned jako druhý uplně nahoře....1.kolo SONC tak na to kliknete a hlasujete...prosím pro mě x) děkuju moots, mooots děkuju...máte to u mě x) -
Re: Chyba
No, i takový věci se stávaj.. Upřímně já jsem na něj narazila až nedavno a to náhodou. Ale dost sem si ho oblíbila, má povedenej hlas. Takovej se u kluků vidí málokdy... A taky Ti závidim setkání naživo... *4* -
Re: Decllllanek ICQ
Nevím co tu kecáš..ale Declan nemuže umět nic česky..vubec nevím co sis s ním psala..ale já ho znám dlouho..a píšu si s ním přes jeho pravej mail....nikoho si nepřidává...sice má icq..a jeho táta..má skype....ale ted nezpívá..a studuje..protože se musí vzdělávat...nechápu s kým sis psala..ale byl to omyl..koukněte na stránky www.declangalbraith.estranky.cz tam jsou ty emaily *15* -
Re: Re: Decllllanek ICQ
Ona psala že mu mají psát jenom černovlásky a hnědovlásky a píše to na kždej blog....taky nechápu, jak můžeš napsat že to je jeho, když on řikal že ho nemá a mu neschází... *1* *1* *1* -
Ahoj =D proč si psala že když je někdo blondýna nebo černovláska tk mu nemá psát?To ti to říkal?:o)
ODepiš na e-mail... *4* -
to jooooooo *15* si blba v rozhovoru říkal že icq nemá a ani nechce *15* *7* nechápu tvé snažení...... *3* -
Re: Re: Re: Re: Declan...miláček!!
pro Gabška:ten email je declangalbraith@btinternet.com -
Re: smrt cesky republice
Přesně! -
Re: super
já bych řek že vystupuje apd. skoro jenom v německu *16* *16* *8* *8* -
Decllllanek ICQ "!"""
Ahoj mam ¨Declanovo icq 429-138-641 ,skype nemá ale jeho táta je tam jako John Galbraith , je to opravdu on ... zatím tam byl jen jednou když sem tam byla já ale skvěle sem si s ním pokecala,umí i trošku česky,to sem koukala ale lepší je s ním mluvit v angličtině '! Je to fakt super jsem fakt celá šťastná když ho vidím online ale odepíše málokdy , prý má hodně kontaktů,mno já se mu nedivim ,je to zlatíčko :-* fakt super holky rozhodně muapište ale fakt jako nezaručuju že napíše..mě napsal pár slov..a pokud nejste nějaká sexy blondýna nebo černovláska tak mu ani nepište :D Jo a cjtěl po mě poslat fotku....tak mu jí taky pošlete ,aspoń trochu mu to ulehčete ,protože on má tolik kontaktů a neví čí je čí..tak těma fotkama si to asi aspon trošku zapamatuje mno...a moc mi ho netrapte...je fakt děsně sladkej PROSTĚ DECLAN JE MOJE ZALTO NEJVĚTŠÍ :-* MILUJU HO MOC !!! *1* *14* *14* *8* *14* -
lafuju cho!!!
Ahojte ... mě se De taky str mooootz líbí sice o němu nwm moc dlouho ale je strašně krásnej*14* a sexy *14* mám všude v pokoji jeho fotky a všechno a taky bych strašně moc chtěla ab přijel do Čr ale nn jen do prahy *16* třeba do Olmiku!! *4* to by bylo něco!! A taky myslím, že je strašná škoda že o něm není moc slysšet! třeba by ho mohli dat do BG! nebo do nějakýho takovýho časopisu!! *4* *14* ale je prostě krásnej a já jsem se nesmyslně zamilovala!!! ale tak stejně vím že jako.. *1* jemu je 17 a mě 14 *1* a tak mno...ale znm podobnýho kluka ke kterýmu mám blízko tak si budu představovat Deca *14* *4* -
smrt cesky republice
cesi ho neznaj, protoze boucek a mares jsu kokoti -
šikula xD
má upe jedinečnej hlas pstě nádhrenej a takovej jinej newm jak to říct *7* ale je skvělej a fešák pěkný oči zpěv všechno *14* jenom nechápu proč neni moc známej podle mě umí zpívat a to dost dobře tka newm proč se o něm tolik nemluví.......??? *7* *14* *14* *14* *14* -
Re: SETKání s Declanem
Ahoj prosím tě nevíš jaké má Declan web stránky?Také jsem do něho blázen.Prosím odepiš.............Čauky Katka *4* -
Re: Re: Re: Declan...miláček!!
Ahoj,a na jakou stránku mu píšeš?
*7*
Dekuju za odpověd *4*
a nevíš kdy kde bude vystupovat ?i v německu klidně *3* -
Re: SETKání s Declanem
Ahoojky,hej ja Declanovy moc fandim a dost ti zavidim ze jsi se snim mohla setkat,moc se mi libi ale ovsem znam hezci kluky.Declana asi nikdo z nas nikdy mit nebude tak bude lepsi kdyz nechame declana plavat,ale urcite je moc fajn kluk a strasne peknej.tak se mejte holciny ahojky *3* -
Ahojky jak jsi tam napsala o declanovi .. tak me to hodne zaujalo a chtela bych ti říct , že máš pravdu že je veliká škoda , že nejede do ČR. :-( . no a je taky fakt , že ho tady v ČR nikdo nezná ... *9* .. ale co s tebou souhlasím uplne nejvíce tak to je , že declan spívá uplne božsky a že je sexi *14* *14* to jsi vystihla uplne doslova .. :-) a chci te požádat jestly bys mi nemohla poslat adresu toho jejich fanklubu .. ?? byla bych velice moc ráda .. *1* .. dekuji předem .. *4* -
SETKání s Declanem
Zdravím vás děvčata... Nedavno jsem oslavila své 18cté narozeniny..do Declana jsem blázen sice asi jen 3 měsíce..ale...mám tátu v německu...dělá v politice..a...prostě mi zorganizoval setkání s Declanem..sice to stálo hodně peněz..ale..asi 10 minut sem snim mohla mluvit v zákulisí...je to ten nejkrásnější zážitek mýho života....angličtinu docela ovládám...a Declan mluví krásně zřetelně.bylo mu vše rozumět..je strašně milej..dal mi svůj podpis..:)..a dokonce jsem ho mohla na rozloučení obejmout..oni se takle loučí normálně..ještě ted jsem z toho vyklepanaá..říkala jsem mu at přijede do čr..ale..on má toho stráášně moc..a věřim mu..že to fakt moc nezvládá..ale má sqělou rodinu..která ho podrží..a krásně voní...:) -
Ahojky..Hej tak to je desny... ja bcyh ho chtela w CR..Udelame nejakou petici ne??? *1*