-
Re: Re: Declan
souhlasím s váma -
pls
Zbožnuju ho! ale chybí mi písnička Maybe a You and Me - kdyby někdo měl tak moje icq je 483394775 -
Re: Re: Re: co to je?!?
Ulízný vlasy?Má je upe sqělý!Tosis ho asi s někym s pletla! -
Re: Declan
Juuuuj ludkovia tak s tochto chlapceka som uuuuplne mimo
ved to je hotovy BOSS
bode ako ho ja len lubkam
Super spevak
super chalan
super vyzor
super hlas
super kombinacia:D
CmuuuQ -
Declan
*14* mno...to je chalan. *1* cece a krasne spieva taky je cely super mno.....=DDa keby sa narodil tak o 2 roky neskor to by bolo geniealne *1* *14* posielam kiss *4* -
Declan
Myslím si že je to prostě úžasnej zpěvák s velkým srdcem...Dokáže zaujmout a prostě si získá moc lidí...Hrozně se mi líbí to..že pomáhá těm lidem třeba v africe..taky jsem viděla fotku,jak se fotil s nějakou nemocnou holčičkou..asi taky z afriky...a tohle moc obdivuju a až budu starší takk bych taky chtěla jet do Afriky a pomáhat tam těm,kteří to potřebujou...Protože nedokážu žít s tím..že si tu žiju "jako v pohádce" a oni tam trpí hladem,žízní a různejma nemocena...Ale asi sem proto zrozená...abych pomáhala....Moc bych si přála...abych se s ním mohla někdy setkat..třeba jen na pár minut....ale .. *9* -
Re: Re: co to je?!?
mužu ptvrdit-..chodím už 6 rok do sboru...a zpívá suprově..takž tady někdo ten hudební sluch asi nemá!!!§spíš si myslím že tady někdo závidí *5* -
walking in the air
kdybyste někdo měl mp3 walking in the air....tak mi to sem prosím napište.... -
Re: Declan
Jo souhlasim s tebou..je prostě božskej..úplně krásnej a úžasnej...strašně se mi líbí jak zpívá;) love *8* *14* -
Declan
Je úžasnej...strašne sexy a tak něžně se tváří..prostě super a jeho písničky taky..je božskej!!!:-* *14* *14* *4* -
Declan
Tenhle kluk je naprosto ůžasnej má ten nejkrásnější hlas slyšela sem ho zpívat to je fakticky nádhera kdo semnou souhlasí? *3* *14* *3* *4* *8* *14* -
Declan galbraith
Když tohle člověk poslouchá,tak mu až běží mráz po zádech,to se hned tak neslyší.Krásný hlas. *14* -
Nádhera
zpívá super a krásně a je nádhernej!!!! *14* -
Re: co to je?!?
Je vidět, že nemáš hudební sluch. Declan tu píseň nazpíval na 100%. *13* -
Fórum
Nové forum: http://declan-galbraith.the-talk.ne t *1* -
jak to funguje
Chci se zeptat když dam te fotce např.10 tak to je nejlepší známka???a čím větší půmě tim lepší??? *7* *7* *7* -
pár fotek
Ahoj *15* Přidala jsem par no více fotek tak se nezlopte jestli to ňekomu vadi,ale čím vic fotek tim líp ne??? *7* *14* *14* Declan 4ever *14* *14* -
podpisky
Podpisy pro Declana. http://www.nur-declan.blog.cz. -
Re: Re: co to je?!?
jen má děsně ulízaný vlasy ale já ho pstě miluju *14* -
Re: co to je?!?
to říkaš ty že zpíva hůř bych chtela videt zpívat tebe *15* *8*