Přejít na výpis diskuzí

Declan Galbraith

OSOBNOST 14.4.2007 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Declan

souhlasím s váma
  • pls

Zbožnuju ho! ale chybí mi písnička Maybe a You and Me - kdyby někdo měl tak moje icq je 483394775
  • Re: Re: Re: co to je?!?

Ulízný vlasy?Má je upe sqělý!Tosis ho asi s někym s pletla!
  • Re: Declan

Juuuuj ludkovia tak s tochto chlapceka som uuuuplne mimo
    ved to je hotovy BOSS
    bode ako ho ja len lubkam
    Super spevak
    super chalan
    super vyzor
    super hlas
    super kombinacia:D
    CmuuuQ
  • Declan

*14* mno...to je chalan. *1* cece a krasne spieva taky je cely super mno.....=DDa keby sa narodil tak o 2 roky neskor to by bolo geniealne *1* *14* posielam kiss *4*
  • Declan

Myslím si že je to prostě úžasnej zpěvák s velkým srdcem...Dokáže zaujmout a prostě si získá moc lidí...Hrozně se mi líbí to..že pomáhá těm lidem třeba v africe..taky jsem viděla fotku,jak se fotil s nějakou nemocnou holčičkou..asi taky z afriky...a tohle moc obdivuju a až budu starší takk bych taky chtěla jet do Afriky a pomáhat tam těm,kteří to potřebujou...Protože nedokážu žít s tím..že si tu žiju "jako v pohádce" a oni tam trpí hladem,žízní a různejma nemocena...Ale asi sem proto zrozená...abych pomáhala....Moc bych si přála...abych se s ním mohla někdy setkat..třeba jen na pár minut....ale .. *9*
  • Re: Re: co to je?!?

mužu ptvrdit-..chodím už 6 rok do sboru...a zpívá suprově..takž tady někdo ten hudební sluch asi nemá!!!§spíš si myslím že tady někdo závidí *5*
  • walking in the air

kdybyste někdo měl mp3 walking in the air....tak mi to sem prosím napište....
  • Re: Declan

Jo souhlasim s tebou..je prostě božskej..úplně krásnej a úžasnej...strašně se mi líbí jak zpívá;) love *8* *14*
  • Declan

Je úžasnej...strašne sexy a tak něžně se tváří..prostě super a jeho písničky taky..je božskej!!!:-* *14* *14* *4*
  • Declan

Tenhle kluk je naprosto ůžasnej má ten nejkrásnější hlas slyšela sem ho zpívat to je fakticky nádhera kdo semnou souhlasí? *3* *14* *3* *4* *8* *14*
  • Declan galbraith

Když tohle člověk poslouchá,tak mu až běží mráz po zádech,to se hned tak neslyší.Krásný hlas. *14*
  • Nádhera

zpívá super a krásně a je nádhernej!!!! *14*
  • Re: co to je?!?

Je vidět, že nemáš hudební sluch. Declan tu píseň nazpíval na 100%. *13*
  • Fórum

Nové forum: http://declan-galbraith.the-talk.ne t *1*
  • jak to funguje

Chci se zeptat když dam te fotce např.10 tak to je nejlepší známka???a čím větší půmě tim lepší??? *7* *7* *7*
  • pár fotek

Ahoj *15* Přidala jsem par no více fotek tak se nezlopte jestli to ňekomu vadi,ale čím vic fotek tim líp ne??? *7* *14* *14* Declan 4ever *14* *14*
  • podpisky

Podpisy pro Declana. http://www.nur-declan.blog.cz.
  • Re: Re: co to je?!?

jen má děsně ulízaný vlasy ale já ho pstě miluju *14*
  • Re: co to je?!?

to říkaš ty že zpíva hůř bych chtela videt zpívat tebe *15* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit