Přejít na výpis diskuzí

Declan Galbraith

OSOBNOST 14.4.2007 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • krasny hlas

No, tak tenhle klucina ma fakt krasny hlas.Je hodne dobrej.Jen tak dal Declane, fandim ti. *5*
  • super

ahoj holiny *4* psala sem declanovu fanklubu jestli nehodlá declan přijet do ČR..a oni mi odpověděli samozřejmě v angličtině,že nemůže a jestli ho chci vidět že mam přijet do německa!! *9* *16*!!! hrůza co?! on má všechno potřebný k tomu aby udělal malou zajíždku a udělal si vizitku i v ČR ptž ho tu nikdo nezná tak by ho mohli poznat ne!! no řekněte nemam pravdu??!!! *1* *8* teda mě naštvali *10* ale declan je klááásnej a skvěle zpívá i když poslední dobou mu to trochu ujíždí mno ale je sexy *14* *14* *14* *14*
  • Sakra...jsem se přemáčkla

na ten věk se nekoukejte!!:DDD *13*
  • Chyba

Jako nic proti ale je mu 17 a bude 18!!a že tam má napsáno že mu je 16.....a ještě něco přihlásila jsem se sem když tu byli asi jenom 4 fandové..pěkně se to rozjelo§§!! *5*
    a mimochodem jsem si založila stránky..jelikož jsem se s ním viděla na živo..takže je mám oficiální!:)
    www.declangalbraith .estranky.cz
  • Re: pls

já mám jeho new CD ale ty písničky nejdou z toho vyndat! *7*
    ps: www.declangalbraith.estranky.cz
  • Re: co to je?!?

TY NAMYŠLENÁ KRŮŮŮŮŮŮŮTO TY DĚVKO CO SI MYSLÍŠ?? PROSIMTĚ JENOM ZÁVIDÍŠ A NEURÁŽEJ HO JE TO SPRÁVNEJ KLUK A NENI VŮBEC NAMYŠLENEJ A ZPÍVÁ BOŽSKY A JE NÁDHERNEJ TY KSINDLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!UŽ SE VÍCKRÁT NELEZ!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *16* *8*
  • Dokonalé...

Já ho prostě zbožn'uju...má nádhernej hlas a ten jeho pohled.... *14* :) postě moe lásenka :) :-* a chtěla bych se zeptat..má někdo mp3 Ego you a You and me?? já je nemůžu nikde najít..vdištak mi je plsíík pošlete na meil..díky moc a poslouchejte Declánka ;):)
  • declanovi české stránky

tady sem se snažila všechno z angličtiny peložit tak se jukněte a jestli bude něco scházet tak mi to tam napište do komentářu!:)
    www.declangalbraith .estranky.cz
  • Re: Re: prostě moje luáska

nevzali ale nějak to nejde tady tak nahoru do koolonky zadejte www.declangalbraith.estranky.cz *15*
  • Re: Mám declanovo cd

to ja nemam ani 1 cd....teprve sem ho nalezla *9*
  • okouzlil mě

Myslí, že už dávno nepatřím mezi děvče, která se zamiluje do někoho, koho nemůže nikdy mít a snaží se, aby se jednoho dne vysnění sen mít u sebe hězdičku, do které se zblaznila mít u sebe!Ale Declan mě upřímným pohledem, úsměvem a jeho zpěvem, který vyzařuje něco krásného doslova okouzlil!!Tento člověk se ve světě nestratí...když to zvládl až tady...držím mu palečky *3* *4*
  • Nothing else...

No tak pardon, ale takhle zprznit Nothing Else Matters???? *9*
  • Re: Re: prostě moje luáska

Je tam mezere tak ju musíš po zkpírování smáznout
  • Re: prostě moje luáska

Ahojky, chtěla jsem se podívat na tvůj blog,ale bohužel mi ho nenašlo...už ti ho vzali, nebo co se s ním stalo??
    Předem díky
  • Mám declanovo cd

Jo a strýc mi přivezl až ze zahraničí declanovo new CD!!!takže mám písničky ale musím vám říct že jenom 4 ze sedmnácti jsou dobry! *14* jináč sou tam i texty a to cede stojí 9 eur
  • prostě moje luáska

Takže holiny založila jsem upa nový blog o Declanovi jsou tam samý novinky!!tak pls chodte at mi to nevezmou a dávejte komentíky!!!..www.declangalbraith. estranky.cz
  • Re: Re: Declan...miláček!!

Já nevím zase nepotřebuju aby o tom věděl každej!!ale je divný že tu každej říká že to trvá měsíc než odepíše a mě jenom pul hodky!! *4*
  • úžasnej zpěvák

Declan *4* ..strašně super zpěvák..umí potěšit hudbou a uklidnit ústy..dokáže se svím hlasem jedinečnou krásu.. *14* nejde vijádřit co všechno jednou větou proto jenom:I love Yo Declane!!!!celá jeho diskografie je úžasná a on taky..nedokážu říct co všehno znamená..ale vím že bez něj to nejde..zbožnuju jeho i jeho písničky..i když jsou převzané ale jsou krásné..např.:Love of my live,you and me,thank you,ego you,angel,an angel,missing you,maybe,leavi'n todday
  • Re: Declan...miláček!!

hele ahoj..tak mi dej prosím Tě ten jeho email..--->děkuju Ti strašně moc..Gabiska *4* *14* *3* *8*
  • Declan...miláček!!

Jak nic proti ale ted už je skoro po mutaci..no možná v ním a začal zpívat jako kluk a je upa božskej...a holky on mi odepsal *14* sem mu psala na email *14* se zblázním je prostě super a do česka se nechystá *10* ho hrozně mooc loveluju!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit