-
Demiii
Demi je podle mě supr zpěvačka a herečka a tu slávu si zaslouží, neni jako jiný namyšlený star kterym jde jenom o slávu a o to se zviditelnit. Jo a taky mě tady štvou ty novinky , tady se stim člověk nahledá a voni mu to smažou a to sem tam dávala jenom ty věci co souvisý s Demi ani žádný reklamy tam nebyly, tak nechápu, asi jim šibe bo co *16* ......... Ale jinak Demi je supéér *1* *1* *1* -
-
Re: Demiii
thank you sooo much... i love you my fan!!! DEMI LOVATO ahoj.. je tady semnou demi.. je moje kamoska sem v americe jezdim sem kazdy rok!!!sem linda!!!! a demi ti moooc dekuje ze ty o ni pises hezky veci a ses jeji fanousek!!!!mame te radi!!![prelozila sem to do cestiny!!! ona neumi cesky!!!!]tak nam napis pa...
-
-
selena gomez se s ni bavi fuuuuj
mam ji rada taky se mi libi jak zpiva ae to ze se bavi s tou nejvetsi picou kterou znam (selenou gomez)tak to je vrchol nechapu jak se spolu bavej,to snad nn to ze se s ni bavi tak se snizuje na stejnou uroven co ta vase selenka *5* jak ja selenu slepici nesnasim -
-
Re: selena gomez se s ni bavi fuuuuj
Drž hubu ty krávo sprostá Selenka není žádná slepice!!! Můžeš jí nesnášet jak chceš jejím fanouškům je to jedno!! Oni ví co nevíš ty že Selenka je krásná milá a hodná!! Tak si polib!!!! A Demi a Sel jsou BFF a třeba se z toho poser!!! *5* -
jo určitě neni taková pipina jako miley cyrus nebo třeba ty, selenka je ta nej zpěvačka a herečka spolu s demiskem *13* -
-
Re: Re: selena gomez se s ni bavi fuuuuj
A mimochodem Miley neni pipina jasný?? *3*
-
-
A nebude to tím ze spíš na Selenu žárlíš?? :D To si nemuže najít ani swoji nejlepší kámošku? *15* -
-
Re: Re: selena gomez se s ni bavi fuuuuj
Ze jo kazdy ma nejlepsi kamaradku nebo kamarada proc by demi nemohla ??????? *9* *9* *14* *14* *4*
-
-
Hmm já ji docela chápu že je Sel její nejlepší kamarádka *4*
-
-
ploste je skvela
jj je skvela a umi dobre zpivat -
-
Re: ploste je skvela
Já jí mám taky moc ráda.Chápu,nemusíte jí mít rádi , ale takhle jí nadávat nemusíte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! -
-
Re: Re: ploste je skvela
thank you sooo much..Demi Lovato love ya!!!
-
-
-
demi
demi je nej a slavu si zaslouží.protože to neměla tak lehký jak ta nána Miley Cyrus -
-
Re: demi
co to kecáš? Miley umí nádherně zpívat a k tomu i hrát, Demi umí JEN zpívat, to jak hraje Sonny je trapný na nejvyšší míru. Miley to možná měla lehký, ale tak co-umí to narozdíl od někoho! -
dotaz: v čem to psimte mela tezsi?? sla na konkurz sla vybrali ji vybrali to sami jako miley...jake nevim v cem to zrovna ona mela tezky teda.. -
jo souhlasim, taky Miley moc nemusim pripada mi takova nesympaticka, umi sice pekne zpivat, ale skoro v kazdy pisnicce zpiva o sobe!!! -
-
Re: Re: demi
muzes mi rict v jaky?? v 7 things to chapu ze zpiva o sobe a nickovi ae ostatni?? prosim o priklad dik
-
-
S tím souhlasím. Teda Miley mám taky ráda a nemyslím,že je to nána,ale měla to lehčí než Demi.
-
-
Je nej"
Ahojky,Deminka je nej,nej,nej a nej:D.A taky..moc ráda bych s někým pokecla..třeb an aICQ? mějte se.. *1* -
-
Re: Je nej
jo s tebu souhlasim demi je nej chces este pokecat!
-
-
prosba
ahoj lidi muzete pro mne prsim hlasnout na adrese http://www.karaoketexty.cz/soutezni texty/vzplanuti-1090
diky moc. -
vzkaz pro martinkooooooo
ses teda dobrej-dobra kdyz umis americkou anglictinou kdyz si s pises bych chtel videt jak by mela tolik casu????? nezkousej to!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: vzkaz pro martinkooooooo
to si myslis ty *9* -
-
Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo
ja si to nemyslim ja to vim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo
mysli si *5* mne je jedno ze nikto neveri tak mi potom prestante pisat 100 ziadosti denne ze chcete kontakt na Demi okey??? *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo
hele jestli mas kontakt na demi tak ho sem napis a jesli ho nemas tak si fakt bez uražky blba a od koho si ten kontakt vzala bastak ten kdo ti to dal tak fakt dooooooooosssssst keca takze je asi falešnej..... -
Re: Re: Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo
tak ho sem dej a uverej ti vsichni a ja se ti omluvim ale kdyz ho sem nedas tak ho taky nemas!!!!! *16* *16* *1* *1* *1* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo
ty asi nejseš normalni ses jen dalsi machirek kterej to tady skousi!!!!! *1* -
kto???kazdy mi ma verit kazdy normalny *16* -
no jo kdo ti ma verit vid potom !!!!!!!!!!!! *13* *3* *9* -
v pohode by som ho uverejnil ale Demi si to nezela aby som to urobil ajtak ma toho dost teraz
-
-
-
-
-
-
internetova novinka
Jestli chcete získat AUTOGRAMY JONAS BROTHERS,nebo se dozvědět něco nového o filmu camp rock a všech jeho hercích,podívat se na camp rock videa,nebo si jen tak přečíst texty pisnicek z camp rocku,nebo se podivat na čupr fotecky a mnoho dalsiho
jděte na WWW.JUST-CAMP-ROCK.BLOG.CZ
ktomu photoshooty s demi a vse o ni......
a jeste mnohem vic -
je dobra
ona je super dobre zpiva a k Joeovi se hodi ja jim to preju je hodna libi se mi jak proste zpiva je v tom dobry ja sem proti ni jen malinka v tom zpevu *14* *15* *4* *3* -
-
Re: je dobra
zpiva hrozne...ae to je muj nazor a s joem nechodi!!!! bože to si jeji fanynka?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *8* *8* *8* *9* *13* -
-
Re: Re: je dobra
hej sak oni to psali v bravu ze snim nechodi jenom spolu flirtovali -
Re: Re: je dobra
treba myslela jako v tom filmu, ze se k ni hodi ona je mozna houby fanynka, ale ty se to co nekdo napise musis naucit chapat i jinak nez jak to chapes.
-
-
-
hruza!
jako ja ji rada nemam ma nesimpaticky usmev jako kobyla a celkove pste nesedi mi...ae muj nazor *3* -
-
Re: hruza!
tvůj názor je out jako ty
-