-
Ahoj
Ahoj.chci se jen zeptat, jestli nahodou nevite kdy u nas v čr vyjde Demi lovato walmart souncheck -
Re: DEMI
www.rockprincess.estranky.sk
ná jdete tam strašne veľa fotiek, ktoré tu nie sú a všetky cd Demi, ktoré si môžete stiahnuť -
DEMI
Demi má najlepší hlas na svete.. nie je namyslená ani nič podobné... a to že sa niekomu nepáči jej výzor je vaša vec.. podla mňa je krásna a určite by som chcela vyzerať ako ona *14* -
Re: Re: ???
nechodila :) prej nikdy :)
ale oni by byli pěkný pár :) -
Re: OFFICIAL CZECH SITE
vis, slovo officialni je neco jako ORIGINALNI.. neboli primo te osoby ci spolecnoti ktera za ni zatupuje.. to ze ma blog zrovna o ni je moc hezke.. ale na neplacenych trankach blog.cz by to opravdu officialni nebylo.. *3* *4* -
facebook
Čau lidi, na facebooku sem udělal novou stránku Hollywood Stars je to ta stránka co má jako hlavní nápis hollywood a jsou tam dvě a ta moje má typ jiný podnik, tak jestli chcete tak se stante fanoušky -
Podívejte se prosím
Ahoj,prosím navštivte můj blog www.demiley.blog.cz .. teprve ho rozjíždím.Mám tam různé fankluby do kterých se můžete mimohodem přihlásit a ještě bych vás chtěla poprosit,napište mi něco do návštěvní knihy př.: jak se vám blog líbi atd. Děkuji Vám moc předem. *1* -
Demi
Hele na mim blogu je na prodej německý plakát Demi z časopisu Hey! pokud byste měli zájem tk se tam kukněte:
http://littlebuffy.blog. cz/0912/demi-lovato -
Demi...
mě se Demi dcl líbí je pěkná teda až na ty vyvalené dásně když se řechtá sorry že urážím ale vypadá jako kobyla ale jinak dcl fajne :-) *3* -
Deminka
Ahojte,prosimtě newíte někdo ve kterém městě momentálně Demi bydlí?pište na můj e-mail plsky.Ashley *9* plsky plsky *4* -
Re: ???
Chodila s ním ale teď už ne -
tohle prosím nepiš na diskuzi o Demi *3* -
heh
demi je super *15* -
Spíš na ukradnuté!!! Dríve byly moe a ukradli ste mi je!! Takže čekejte správce!!!! -
OFFICIAL CZECH SITE
Ahoj,všechny váš chci pozvat na oficiální české stránky Seleny Gomez.. Adresa je www.selenagomez.blog.cz ... Díky všem:) -
Here We Go Again!
O téhle písničce vím už dýl, ale teď jsem se do ní pořádně zaposlouchala a pouštím si ji pořád dokola, je skvělá! *14* -
Re: ???
Jj, já to tky četla ale pak jsemm četla že Demi na twitteru potvrdila že nechodí a že jsou přátelé -
???
ahojky:-)jenom bych se chtela zeptat,jestli je pravda ze Demi chodi s Joem Jonasem?nekde jsem to cetla,ale nevim jsetli je to pravda...diky za odpoved.papa *4* -
SELAWARD
Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!
na www.selenagomezweb.blog.cz -
Mrkněte
Sorry,že otravuju.Mrkněte na web:http://miley-montana16.blog.cz/