Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • verik93

Re: Re: ddd

Kdyby jste videli Sonny with a chance v originale tak byste chcali jako ja :-) ja vim v ty cestine to neni nic moc,ale v ty ajine to je fakt husty,jenom doporucuju :-) Demi je nejlepsi na svete a ten kdo ji nema rad at sem ani neleze,jen ji zavidi a to je hnuss!!jo a kdo ji ma rad tak jako ja tak at si kupuje nemeckej popcorn a bravo,je ji tam hodne nez tady u nas. :-)
  • mattie

WAAAA

ahojte na www.musiq1.tv--- je Demi s jej pesničkou Remember December na druhom mieste--- Selena Gomez s Naturally je na prvom- please hlasujte za Demi- nech sa konečne dostane dopopredia aj u nás, lebo si myslím, že je tu dosť nedocenená s jej krásnym a silným hlasom
    http://www.musiq1.tv/index. php?site=hitparada *14* *14* *14*
  • mattie

dôležité

ahojte pls.... kuknite na túto fotku..http://media6.dropshots.com/ photos/694649/20100109/192006.jpg
    to mi poslala jedna baba ktorá mi tvrdí, že je demi lovato::::ale ja si myslím, že je to fake:/..kuknite na tej fotke je demi selena miley a taylor- ako držia v ruke odkaz pre mňa- je to môj nick na pokeci
    *7*
  • 30.04.1998

Re: správná holka

a kde jí můžu napsat? kromě facebooku *9*
  • mattie

NEWs

ahojte, práve som aktualizovala svoje stránky: www.rockprincess.estranky.sk sú tam novinky o demi nové fotky a hlavne- nová biografia(životopis) sú tam o nej zaujímavosti napr: čo má rada a tak:DDD *14* kuknite oplatí sa
  • správná holka

Demi je fajn a hlavně jí opravdu záleží na svích fanoušcích. Vždycky když mě něco tíží tak jí můžu napsat a ona mi pomůže je super.
  • alusqa99

Názor na Demi

Můj názor na Demi: Je docela ok. Jako herečku jí moc nemusím ale jako zpěvačka je super *1* . Já mám nejradši Miley ale Demi taky poslechnu (Občas).
    Tak to je můj názor.
  • kajuska4

demi

Demi je dobrááá hlavně že se baví s Nessy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mohly by spolu natočit nějaký film nebo nějakou písen zazpívat

I LOVE NESSYYYYYYYYYYY *14* YY *14* YY *14* YY *14* YY *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* Y *14* *14*
    A DEMI *14* *14* *14* *14* *14*
  • miley15

demiiii

nevie niekto, ze momentalne Demi ma niekoho??kto vie nieco nech odpovie na tento prispevok...dakujem :)
  • skih

------

demi je fajn *4*
  • Re: erggr

Ale prosim tě,aby ses nezbláznil...
    Já mám Demi celkem v oblibě ale na prvním místě je Selena Gomez a Michael Jackson.
    MICHAEL JACKSON JE BOŽÍ *14* *14* .
    Ale to Selena taky *1*
  • Re: ddd

Ahoj ja me se Demi taky hrozne LÍBÍ! *14* *1* a tu Sonny ani moc nevnímám pro me je dulezity ze je tam Demi jinak na to pecu *4*
  • Re: Skype

Oni mají v Americe skype?Tak její bych fakt chtěl *14* *14* škoda že ho nemám *9*
  • erggr

ČAU DEMI JE FAAAAAAAKT SUPERRR *14* JE KRÁSNÁ A KRÁSNĚ ZPÍVÁ JE POSTĚĚ NEEEJLEPŠÍÍÍ! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 30.04.1998

Re: hruza!

tvůj názor je out jako ty
  • 30.04.1998

Re: selena gomez se s ni bavi fuuuuj

jo určitě neni taková pipina jako miley cyrus nebo třeba ty, selenka je ta nej zpěvačka a herečka spolu s demiskem *13*
  • 30.04.1998

Re: blee

Demi je teda svá auplně nejlepší *16*
  • 30.04.1998

Demi & Sel

Demísek je uplně NEJ ZPĚVAČKA A HEREČKA SE SELENOU !!!!!!!!!!!!!! Jen se řekne jejich jméno tak se můžu zbláznit! doufam že to neva ale sem jejich fanoušek číslo 1 !!! *14*
  • vanessah20

Demi

Demi she is a good singer, an actress so much to me like in Camp Rock
    I love you Demi *14* *14*

Bye xoxoVanessaAnneHudgensxoxo
  • mattie

Re: Očko

žeby ich konečne osvietilo a začali hrať dobrú hudbu??:DDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit