-
Re: Plakáty na Prodej
já žeru Justina!!! ♥♥ *14* -
Plakáty na Prodej
Ahoj máte rádi celebrity typu: Justin, Bieber,Miley Cyrus,Demi Lovato,Selena Gomez nebo Ashley Tisdale? mám 6 plakátu s nima tak jestli máte zájem tak prodám... Kdyžtak mi napište zprávu... *3* -
titulek
že se opičí vy jste tu vsichni jak male decka vsimnete si ze ted maji vlasy vsichni uplne stejne luliny -
Re: OPICI?????
jezisi..a jak si na to jako prisla?? milujes iley nebo co?? a co je ti vubec do toho tady je to jenom o demi tak tu laskave prestan tahat selenu a miley a uklidni se...dychej *9* *9* -
OPICI?????
Demi Lovato se opici po Selene a Miley a co se opici ty vlasy???jaky vlasy se opici *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
demi
demi lovato je kočka uplně ji miluju *14* -
MP3
http://www.mojemp3.sk/kanal/my-favo rites
tu nájdete mp3 demi lovato všetky ktoré má :D v tej najlepšej kvalite:D *14* -
Demi
Demi je supééér *14* -
Re: Skype
jasné chceš ho??? *1* -
Re: Demi
Demi is the best I love her very talented she is beautiful *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Sonny ve velkém světě
ty máš asi amputovanej mozek ne? *3* -
Demi
Demi is clever good girl sings very well I love her very
I LOVE YOU DEMI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hahaha
Demi je uplně skvělá v disney se na první příčce asi stále drží miley ale demi má podle mě mnohem leoší hlas silnější a má větší šanci se proslavit jen ještě není tak známá -
Re: Re: demi is great
Demi musí pilovat?? *7* Myslím že s jejím silným a úžasným hlasem to je super!!! A v hraní je taky super!!! *14* -
Re: demi je super!
její zpěv naživo..fakt bájo...Mě nevadí, ale nemusím z ní za každou cenu dělat tu nejsuprovější, když vím, že ve zpěvu moc nevyniká :) -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
Vím o čem mluvím:)))Do kin to nejde:) je to DC film!!! -
Re: demi is great
Demi Lovato není jako ty dvě...A vůbec ne jako Miley...Ta musí ještě hodně pilovat :) -
Sonny ve velkém světě
Sonny ve velkém městě je krawina.Celkem o nic tam nejde... -
demi is great
Hele jen se bawíte o tom jak se opičí nebo jak se směje ježíš není to jedno...je krásná bohatá má obrowskej talent nejen v hraní ale i skwěle zpíwá prostě užásná týpka ..disney girl jak se patří.....prostě upe šílená jak Miley tak Sel -
Re: Očko
Panebože proč to vždycky prošvihnu!!!! *9* *9*