Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • z.u.z.k.a

Re: Plakáty na Prodej

já žeru Justina!!! ♥♥ *14*
  • candy.madonna.hard

Plakáty na Prodej

Ahoj máte rádi celebrity typu: Justin, Bieber,Miley Cyrus,Demi Lovato,Selena Gomez nebo Ashley Tisdale? mám 6 plakátu s nima tak jestli máte zájem tak prodám... Kdyžtak mi napište zprávu... *3*
  • titulek

že se opičí vy jste tu vsichni jak male decka vsimnete si ze ted maji vlasy vsichni uplne stejne luliny
  • Re: OPICI?????

jezisi..a jak si na to jako prisla?? milujes iley nebo co?? a co je ti vubec do toho tady je to jenom o demi tak tu laskave prestan tahat selenu a miley a uklidni se...dychej *9* *9*
  • hanicka10

OPICI?????

Demi Lovato se opici po Selene a Miley a co se opici ty vlasy???jaky vlasy se opici *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • vasinato

demi

demi lovato je kočka uplně ji miluju *14*
  • mattie

MP3

http://www.mojemp3.sk/kanal/my-favo rites

tu nájdete mp3 demi lovato všetky ktoré má :D v tej najlepšej kvalite:D *14*
  • puspuspusinka

Demi

Demi je supééér *14*
  • Re: Skype

jasné chceš ho??? *1*
  • jessica13

Re: Demi

Demi is the best I love her very talented she is beautiful *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 30.04.1998

Re: Sonny ve velkém světě

ty máš asi amputovanej mozek ne? *3*
  • jessica13

Demi

Demi is clever good girl sings very well I love her very

I LOVE YOU DEMI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • bugra

Hahaha

Demi je uplně skvělá v disney se na první příčce asi stále drží miley ale demi má podle mě mnohem leoší hlas silnější a má větší šanci se proslavit jen ještě není tak známá
  • kikiss11

Re: Re: demi is great

Demi musí pilovat?? *7* Myslím že s jejím silným a úžasným hlasem to je super!!! A v hraní je taky super!!! *14*
  • Re: demi je super!

její zpěv naživo..fakt bájo...Mě nevadí, ale nemusím z ní za každou cenu dělat tu nejsuprovější, když vím, že ve zpěvu moc nevyniká :)
  • Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

Vím o čem mluvím:)))Do kin to nejde:) je to DC film!!!
  • Re: demi is great

Demi Lovato není jako ty dvě...A vůbec ne jako Miley...Ta musí ještě hodně pilovat :)
  • veny9

Sonny ve velkém světě

Sonny ve velkém městě je krawina.Celkem o nic tam nejde...
  • staniczek120

demi is great

Hele jen se bawíte o tom jak se opičí nebo jak se směje ježíš není to jedno...je krásná bohatá má obrowskej talent nejen v hraní ale i skwěle zpíwá prostě užásná týpka ..disney girl jak se patří.....prostě upe šílená jak Miley tak Sel
  • 30.04.1998

Re: Očko

Panebože proč to vždycky prošvihnu!!!! *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit