-
Re: ..
jses mokot? ty nevidis co psali v novinach? oni zemreli pri autonehode *9* *9* dnes to davali v zpravach ja jsem brecela *8* -
Re: ..
Joo tak to bych taky ráda chtěla vědět *1* dyyť na Sel nadávají...ale jsou nej kámoškyy takžéé...upřímně jsem fanouškem i Demi i Sel..... no newím proč někdo neéé... přes to jsou to kámooškyy takže nic nenadělajíí *1* *1* *1* I loWee SEL *14* *14* *14* teda and Demii *1* -
..
Něco vám řeknu, já Dem a Sel žerůůů! Oni jsou nejlepší kámošky tak proč Sel nemáte rádi?? *9* *9*
I LOVE DEMI AND SEL!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* !!!!!!!!! *14* !!! *10!!! *14* !!!!!!!!!!!!!!! *14* !!!!! *14* !!!!!!!!! *14* !!! *10!!! *14* !!!!!!!!!!! -
nikola
ahoj kdo je fanouskem demi lovato, seleny gomez a ashley tisdale tak at navstivy muj blog: nikolafrankova.blog.cz
sou tam obrazky,fotky,zivotopisy,videoklipy atd... a napiste prosim komentik dekuju niky. *3* *1* -
Skype na Demi
Kdo chce Skype na Demi Tak Mi napiste ! PAPAPAPAA *14* *14* *14* -
Re: Skype
Já mám skype na Demi :) *14* *14* *14* -
Re: Plakáty na Prodej
Ježisi To jich mám víc a to ještě nepotřebuju náký hnsný špinavý a jeste za to dát prachy :D:D mam je z brava a ty urcite taky !! *13* *13* *13* -
Re: Re: Re: Re: Demi
přesně nech Jessicu moji sestřenku napokoji nebo přes tu tvojí držku dostaneš PIZDo! *8* -
Re: Re: Re: Demi
nech Jessi napokoji ty huso jasný každej má svůj názor náhodou Demi je lepší než Selena dojebaná! *8* -
Re: Re: Sonny ve velkém světě
Alee zase myslím že horší jak K9 už nemůže nic být *1* -
Re: Sonny ve velkém světě
Já myslím že e to SUPER!!! tak jakoo ale každý má jinej vkus no... *4* -
Re: Re: demi is great
Ty si piluj ty píčo.Ona nemá co pilovat co když nechce být jako Miley a Blbá nafouklá Huba Selena!...Pořád tady mluvíte že selena a Miley jsou lepší než Demi...!!..Co vylezte si na poldium vy ..vy krávy a vyzkoušete být jako Kráva Selena a Miley !!...Selena má hnusnou nafoukou hubu,...A Miley je strašně namyšlená !..A Fanoušky ráda nemá..ale Demi Jo !....... *14* *14* Ona je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* -
Re: demi :)
joo ufona xD néé chodí s Joem Jonasem -
Re: MP3
nééé díky nechci ohluchnout a kazit si náldu jejíma písničkama.......... *1* Vždyť nic nedokázala jenom že se porslavila Camp rockem?? To je toho! ale ten usměv je teda divnej *15* -
Re: Demi
jo?????? no to těžko!!!!!! *15* *15* *1* *1* *1* A ještě ten její úsměv co když by se tak neksichtila a neměla tak blbej úsměv tak by byla docela v poho ale jinak TVL bléééé *5* -
Re: Re: Demi
No jooo no nezblázni se z ní.... *7* Co na ní vidíš ?! *7* *15* *1* -
Re: Sonny ve velkém světě
Máš svatou prevdu o nic tam nejde je to ta největší kravina co existuje ještě horší než K9 a Arone stone a to už je co říct! -
Re: Hahaha
To není PRAVDA ! Miley nesahá ani po kotníky! Co Demi dokázala co?? Miley je prostě lepší než ona! -
Re: Re: OPICI?????
Stejně Miley a Selena jsou daleko lepší než Demina *16* *13* -
Re: Re: Plakáty na Prodej
Mileyyyyyyyy