-
Nejlepší je neon nights a made in the USA
-
Text Vašeho příspěvku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Všechno nejlepší k narozeninám, Demi! *14*
-
nechci nic řikat, ale ten kdo je správce osobnosti Demi, by měl vědět, že Demi rozhodně nemá přes 170 cm. nepřijde vám to trochu divný, kdy Selena Gomez vždy byla větší jak Demi a teď najednou má být menší? Selena má kolem 168 cm, tak Demi určitě nemůže mít víc jak 170 *3* asi to nějakej chytrák měřil i s podpatkama ne? *15*
-
-
pravda
-
máš pravdu
-
No tak se spletl nebo spletla.
Veru needy *1*
-
-
Demi Lovato je neeeeeeeeeeeeej spěvačka na celém světě! *1* *15*
-
hlasujte, který účes Demi nejvíce sluší :)
http://blogdemilovatoblog.blog.cz/1208/top-15-best-demi-lovato-hairstyles -
VOTE FOR DEMI
http://www.teenchoiceawards.com/ind ex.php
zaregistrujte sa tu a hneď môžte hlasovať každý deň... za Demi sa dá pre seriál Sonny with a chance a potom ako komediálna herečka za rolu Sonny -
nic proti ní nemám... ale ten její úsměv od ucha k uchu je vážně šílený... *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Znám nespočet lidí co nenávidí její úsměv. Lidi zkuste si být někým kdo má takový úsměv a poznáte co je to být nenáviděn. 100x denně chci zabít tátu za to, že jsem po něm tak vykřeněná. Úsměv mám totiž úplně stejnej a 8 let mi trvalo než jsem se ho naučila ovládat *1*
-
-
kde sou fandové
co se tu sakra deje mileyna blecitrus je prvni a demi až 105. to tu sakra všici poslouchaj sajrusku. demi bývala aj 7. kdysi..
a co teprv emily osment 192. tak to už nejde bývala 67. a nejhůř 101. ale 192. je pravda že nemá zrovna takový písně jak demi ale i tak... hrůza miley asi se p o b l e j u -
-
Re: kde sou fandové
No tak to s tebou souhlasím :( :D Miley mi taky fakt pije krev jak pořád zabírá Demi místo v hitparádách a nejvíce poslouchaných songách...sere mě to!!:D
-
-
Demi
Je pravda, že Demi je pěkná holka a má skvělej hlas.. ale musím říct, že je to ta nejhroší herečka, kterou sem kdy viděla hrát!! vážně!!!! Její úsměvy v Camp Rocku mě dováděli k šílenství.... A jako Sonny je ještě příšernější.... *8* -
-
Re: Demi
Tak řekla bych, že není moc dobrá herečka, ale jsou i horší např Kristen Stewart *8* -
-
Re: Re: Demi
Přesně jsou i horší! Kristen Stewart! Nenávidím Stmívání! -
náhodou Kristen Stewart uní hrát.A úsměv Demi mi taky leze na nervy -
jsem ráda , že semnou souhlasíš... nejsem nějakej moc velkej fanoušek stmívání, ale rozhodně musím říct, že hrát umí určitě víc Kirsten než Demi... *1* Demi by to rozhodně nezahrála líp... a ten její úsměv?? když se nekření jako v CAMP ROCKU tak se to dá... *15* je až moc vidět, že ten její smích je nucený... *5* nemůžu si pomoct... prostě je to hrozná herečka!! -
Ale úsměv má dokonalý ♥
-
-