Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SELENA je

Podle mě je Selena hezčí než DEMI ,demi má moc velkou pusu a když se směje tak je to divný , a navíc má na sobě make up ,tak se představte jak by asi vypadala bez toho.Ve filmech se mi taky moc nelíbí ,je vidět že to
    přehrává,selena je taková přirozená.
    Myslím že Sel je hezčí než i Miley, je zo můj !! názor !!
  • demiiiiiiii

demi je najlepšia herečka *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • nejlepší je Let it go
  • bellah2o01
    demi je supr
    *1* *2* *15*
  • Můj názor, který nemusíte zdílet...

Já bych taky netvrdila, že je jako Miley. Podle mě je "sympatičnost" jen otázkou povah a názorů...mě je Miley svým chováním nesampatická a Demi zase naopak...promiňte, ale tyhle dvě osoby nemůžete srovnávat, protože Miley je protekční holčička, která jestli bude pokračovat tímhle stylem života zachvíli zhasne...naproti tomu Demi má sqělej hlas, jednou z ní moožná bude dobrá herečka a co je hlavní, ty výlevy začínající puberty už má dávno za sebou... *1* *1* *1* *1*
  • Všechno nejlepší Demi jsi nejlepší zpěvačka :) :) *3* *3* *3*
  • love007
    Demi je skvělá zpěvačka, hrozně se mi líbí píseň Give Your Heart a Break *1* *1*
  • Demi je nejlepší zpěvačka na světě.Na mp3 mám stažené všechny její písně ze všech třech alb.Jsem rád že se vzchopila a opět zpívá. její písně jsou absolutně úžasné.
  • superHanka
    Je prostě jedním slovem - úžasná! A ten její skvělej hlas!
  • Demi to je taková paráda jak,spivas vis ses tak krásna ze to až skoro zabíjí ses bomba a tvoje něj písnička je give your heart a Back a taky ta nová já zapomněla jak se jmenuje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit