Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dear Demi, I think you're amazing. You're the best singer in the universe. You do not know what I'd give for it, if I could go to your concert. You're so nice, sweet and smart, just perfect. I love you !!!!
    With love your crazy fan ......... Adele *14* *14* *14* *14*
  • Hey..I wish happy birthday Demi..:)

Ahoj..Přeju šťastné narozeniny Demi..:)
  • Timys
    Happy B-Day Demi, zbožňuju tě! :)) :3
  • Demi je v pořádku!

Ahoj :) Potvrdilo se, že tyhle řeči byly jen hloupé fámy. Demi si twitter nezrušila sama, někdo jí prý ukradl mobil,kde měla uložené heslo a smazal jí ho :( Prý dokonce ví, kdo to byl :(
    Ale zpátky k tomu twitteru. Demi má už pár dní nový (její uživatelský jméno je DDLOnline ) a jako poslední zpráva (kterou přidala asi před 17ti hodinami) byla tahle:
    You guys I am finally back home and the doctor said I have to rest a while!Thank you all for praying!Now I have to spend some time at home!
    (Hej lidi, jsem konečně doma a doktor mi řekl, že se mám chvilku šetřit! Všem vám děkuju za to, že jste se za mě modlili! Teď ztrávím chvíli doma!)

:)) Je skvělé, že je v pořádku! :)
    • annie98

Re: Demi je v pořádku!

Ten Twitter není její, je pořád v léčebně
    • mattie

Re: Demi je v pořádku!

presne tak :=) čistá pravda! som rada, že nie som jediná, ktorá vie pravdu o Demi
      • Re: Re: Demi je v pořádku!

ta sprava o demi lovato že je v psichicke lečebně mě šokovala a je to pravda nebo neni ja to nevim prosím napištemi to nebo se zbláznim
        • hbdelfin

Re: Re: Re: Demi je v pořádku!

je to pravda
          • mattie

Re: Re: Re: Re: Demi je v pořádku!

ona tam nie je stále, to proste iba chodieva na len také sedenia ako k normálnemu psychológovi kde riešia je duševné problémy
      • verik93

Re: Re: Demi je v pořádku!

jasne taky souhlasim :) nevim proc o ni vsichni rikaji ty nejhorsi veci :( ona by to neudelala je na to moc krásn a tak chytrá....myslim tim, ze b urcite nebrala dragy a tak!!! a ten kdo si to mysli tak nemuze byt ani jeji fanousek, protoze pravej fanousek to vi !:) jsem taky rada ze je v poradku :) Demi is the best :)
        • sonny98

Re: Re: Re: Demi je v pořádku!

Jo Demi je prostě nejlepší a každej o ní píše jen špatně protože už neví o čem psát tak to radši nemaj psát vůbec,a hotovo! *4* *4*
  • norie

internetova novinka

Jestli chcete získat AUTOGRAMY JONAS BROTHERS,nebo se dozvědět něco nového o filmu camp rock a všech jeho hercích,podívat se na camp rock videa,nebo si jen tak přečíst texty pisnicek z camp rocku,nebo se podivat na čupr fotecky a mnoho dalsiho
    jděte na WWW.JUST-CAMP-ROCK.BLOG.CZ
    ktomu photoshooty s demi a vse o ni......
    a jeste mnohem vic
  • Clary
    Všechno nejlepší k narozeninám Demi *4*
  • just watching sonny with a chance demi lovato is is so so so so so funny neary fell of my bed her jokes make me laught every day
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • GabkaS
    Demi se nenarodila v novém mexicu ale v Dallasu protože to zmínila v X-Factoru *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • a aji ve svojem filmu demi lovato stay strong
  • alusqa99

Názor na Demi

Můj názor na Demi: Je docela ok. Jako herečku jí moc nemusím ale jako zpěvačka je super *1* . Já mám nejradši Miley ale Demi taky poslechnu (Občas).
    Tak to je můj názor.
    • 30.04.1998

Re: Názor na Demi

Nepleť sem Miley tohle je diskuze o Demi
  • selena gomez se s ni bavi fuuuuj

mam ji rada taky se mi libi jak zpiva ae to ze se bavi s tou nejvetsi picou kterou znam (selenou gomez)tak to je vrchol nechapu jak se spolu bavej,to snad nn to ze se s ni bavi tak se snizuje na stejnou uroven co ta vase selenka *5* jak ja selenu slepici nesnasim
    • Re: selena gomez se s ni bavi fuuuuj

Drž hubu ty krávo sprostá Selenka není žádná slepice!!! Můžeš jí nesnášet jak chceš jejím fanouškům je to jedno!! Oni ví co nevíš ty že Selenka je krásná milá a hodná!! Tak si polib!!!! A Demi a Sel jsou BFF a třeba se z toho poser!!! *5*
    • 30.04.1998

Re: selena gomez se s ni bavi fuuuuj

jo určitě neni taková pipina jako miley cyrus nebo třeba ty, selenka je ta nej zpěvačka a herečka spolu s demiskem *13*
      • Re: Re: selena gomez se s ni bavi fuuuuj

A mimochodem Miley neni pipina jasný?? *3*
    • we-jush

A nebude to tím ze spíš na Selenu žárlíš?? :D To si nemuže najít ani swoji nejlepší kámošku? *15*
      • eminecka

Re: Re: selena gomez se s ni bavi fuuuuj

Ze jo kazdy ma nejlepsi kamaradku nebo kamarada proc by demi nemohla ??????? *9* *9* *14* *14* *4*
    • pavlusqa

Hmm já ji docela chápu že je Sel její nejlepší kamarádka *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit