Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ewiishqa

není vám to trochu blbý??

hm..*7*.spíš mi příjde žhe jí závidíš proto i nesnášíš a nejsi o moc lepší!!!!A žhe je namyšlená??hej jako kdo by nebyl když dostává prachu žhe by se vám o tom mohlo jen zdát!!!!!Jste fakt trapní!!! *8*
    • monass

Re: není vám to trochu blbý??

souhlasim s tebou
    • Re: není vám to trochu blbý??

nn neni je to totiž pravda vis
  • Demi je dobrá :) mám můj obdiv :)
  • Happy Brithday
  • Demi L.

tak já vám všem něco povím,Demi je hodná,slušná a možná že mi nebudete věřit ae setkala jsem se s ní a jk kolem ní běhalo tolik fanoušků,tak se ani nedivim že je v psychiatrycký léčebně je jasný že asi musela mít stres ne?a navíc co je na tom že tam byla?třeba vám by se líbilo kdyby někdo řekl že ste alkoholičky a nebo že berete drogy no?to by se vám líbilo?já myslim že ne! *16*
    • kristynajackson

Re: Demi L.

Co to meleš? Ty jsi byla v Los Angeles,asi nejmíň 100 lidí,říkají že se setkali buď s Demi nebo Miley nebo Selenou.
      Jste doopravdy a fakt trapný už s tim!
      Jenom,se chceš vychloubat ale,nikdo tady na to zvědavý není! *16*

Jo a PS : Nech Demi napokoji,i když nevím co ses to tady snažila říct...
      Jsem,ti nerozuměla ani slovo! *13*
      • Re: Re: Demi L.

ty vole proberte se kolik vám je ? ste jak malý baví te se tady o úplnejch píčovinách....měl by vás někdo proplesknout ste jak pošahaný takovýhle fanyky ty vole :D jesli jsou takovýhle i L.A: tak se nedivim že se složila :D ale možná tak z vás :D
        • kristynajackson

Re: Re: Re: Demi L.

To jako myslíš me? *7*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Demi L.

jooo!! *15* *15*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Demi L.

zlatíčko ?? neozývej se.. děkuju *4*
            • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: Re: Demi L.

Ouuuu děěsně vtipnýýýý *15*
    • andrejka173

Re: Demi L.

Mylím si úplně to smamé !!! Demi Je suprová !! Nevim co proti ní všichni máte !!! *16* *16*
    • Re: Demi L.

No hele neni zas taková star jako Robert a Kristen aby se z toho složila. Co by asi měli dělat Rob a Kris jestli se Deny složila jen z takovéhle malé popularity? *7*
    • Re: Demi L.

jo to si myslim taky
      • Re: Re: Demi L.

MÁte pravdu nevím co proti ní všichny mají tady mám neco o selene gomez tk se mužete podivat :) *3* http://paja1256.blog.cz/
  • pavlusqa

Semi

Selena a Demi = Semi! Je to fakt nejkrasnější přátelství hollywoodu forever *14* Koukněte na tohle video pls

http://www.youtube.com/watch?v=JrwEroFRaJ8&feature=channel_page
    • Re: Semi

to video je super !!!! fakt !!! *3* *4* *4* *4* *4*
    • Re: Semi

Jééé to je nádherné video..vážně Semi jsou nejlepší..Kamarádky v Hollywoodu..! *14*
  • Demi..!

Jou Demi je prostě skvělá..! *15* vážně newím jak to udělala *7* ,že je taaak skvělá..! *14* je super..!
  • vasinato

demi

demi lovato je kočka uplně ji miluju *14*
  • je to moje kočyčka, chci s ní mýt kopu dětí. miluju jí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • to nemuzes protoze uz ma pritele ty blboune a to sem ja *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Všchno nejlepší Demi *3*
  • eliza.urb
    Je fakt, fakt, fakt super! Počkat ale ona je ve znamení lva? To znamená že je občas protivná. To bych si s ní rozumněla. Já jsem taky lev *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit