Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všechno nejlepší Demi hodně úspěchů
  • s.u.z.i.

**

byla na odvykačce, četla jsem to v časopise
    • Re: **

hee vy taky věříte všemu co si v časopise přečtete co?to jako kdybych já přišla a řekla že ty jsi já nwm cvok ne?? *10*
    • annie98

Re: **

Nebyla, je v psychiatrické léčebně kvůli stresu, tak sem nes*er odvykačku, co vím, tak nebere a fakt nesnáším lidi, kterž si myslí, že co je napsany v nějakým časopise je svatý
      • Re: Re: **

jo no nekdo neco vymysli a da to do casopisu ale taky to nemusi byt pravda nerima ze vzdycky kecaji nekde muze byt trochu pravdy ale vetsinou to vymysli *9*
        • Re: Re: Re: **

jo presně.... *3*
  • ahojky vseci mam velmi rada deni a aj ju velmi obdivujem
  • mattie

:(

Demi klesla z druhého miesta na švrté:// hlasujtee please *14*
  • Demi je super *4*
  • miley15

demiiiiiii

nevie niekto, ze momentalne Demi ma niekoho??kto vie nieco nech odpovie na tento prispevok...dakujem :)
    • mattie

Re: demiiiiiii

nie nemá:DDD *14*
      • miley15

Re: Re: demiiiiiii

dakujem :)
  • Demi <3

Mam dotaz:V jednom časáku jsem četla že dala Demi nejake tanecnici facku o oni ji prej odvedli do nejake lecebny bo co.A ve druhem zase ze ji tam odvezli ne kvuly te facce ale tomu ze se po rozchodu s Joem zhroutila na konzertu.tak nwm cemu mam verit .... a jeste neco s Joem byla mnohem hezci nez on ten s Ashley
    Ale neni to vina jenom Ashley ale taky Joea.To same udelal i Taylor Swift se kterou se rozesel kvuli Camille Belle takze na tom asi neco bude :D
    Kdyby porad nestridal holky jak ponozky...
    Ale podle me vypadal vedle Demi tak nejak ,,mladsi"
    ted kdyz je ze starsi holkou obleka se divne a nechava si narust vousy-mozna proto aby nebylo poznat ze je Ash starsi :D :D
    • Re: Demi <3

Ahoj, odvezli ji do lecebny protoze zepri kourila a brala drogy ale, nwm jestli je to pravda lidi toho navimisleji.... ale mela by to byt pravda protoze ona je trochu bezohledna ..... Mam ji rada Cawkyyyyyy!!!!§§§ *3* *3* *3* *3* *3*
      • annie98

Re: Re: Demi <3

Vlastně ji tam odvezli, kvůli stresu (rozchod i ta facka), ALE FAKT NEKOUŘÍ, TEDA TO NENÍ POTVRZENÝ
    • mattie

Re: Demi <3

Neviem presne, prečo je Demi na liečebni ale určite nie kvôli Joe-ovi a Ashley. Či je pravda aj to s tou fackou vie jedine Demi, mne je to tak aj tak jedno, dôležité je aby bola zase fit, neskutočne sa teším na nové cd, ktoré má ževraj výjsť niekedy na jar-no podľa mňa to bude až niekedy cez leto. A aj mne sa zdal Joe taký krajší a mladší keď bol s Demi ako s Ashley *3*
  • me se libi od demi pisnicka this my ta je bomba
    • mislíš this is me
  • rosslinda

This is me

Vždycky jsem byla taková ta holka,
    která skrývá svůj obličej
    příliš bázlivá, abych řekla slova,
    která musím říct

Ale mám tenhle sen,
    který ve mně září
    ukážu vám jej
    Je na čase, abyste věděli
    Abyste věděli

Tohle je skutečnost, tohle jsem já
    jsem přesně tam, kde jsem měla
    být
    Tak ať světlo mé mě osvítí
    teď jsem přišla na to, kdo jsem
    nedá se to nijak zadržet
    už žádné další skrývání, toho, kým chci být
    Tohle jsem já

Víš, jaké to je
    cítit se být v takové temnotě
    snít o životě
    kde jsi zářící hvězdou

I když se zdá
    že je to příliš daleko
    Musím věřit v sebe samu
    to je jediná cesta

Tohle je skutečnost, tohle jsem já
    jsem přesně tam, kde jsem tušila
    že budu
    Tak ať světlo mé mě osvítí
    teď jsem přišla na to, kdo jsem
    nedá se to nijak zadržet
    už žádné další skrývání, toho, kým chci být
    Tohle jsem já

To jsem Já
    • huh

Je pravda že se zbláznila? A byla tak bezohledná a kouřila? A taky dala někomu facku? To nemyslí na fanoušky? *9* *13*
      • Re: huh

helet jesli chces slyset muj nazor podle me se demi nezblaznila a to ze kouri je jen vymysl to s tou fackou bude asi pravda ale zbytek ne je to moje uvaha takze nevim
  • krásná , úžasně zpívá :)) ♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit