-
Zajímalo by mě, jakej jsi fanoušek Demi, když ani nevíš, že na twitteru se o tom pořádně začalo mluvit až v srpnu! Nehádej se tu se mnou. Já na twitter chodím každej den, a každej den si prostě kliknu na ddlovato a selenagomez, protože se chci o nich něco dozvědět a jejich twitum rozumím víc než ty jak je vidět!! Ještě před měsícem nebo nějak tak, tam všude ve statusech měla Demi nasáno SKYSCRAPER...SKYSCRAPER... všude to bylo a UNBROKEN tam sice bylo taky, ale kde bylo napsáno, že tak se nakonec její album bude tak opravdu jmenovat? Ono se o tom mluví, jakej název si pro něj Demi vybere, tak si nikdy nemůžeš být jistá, že to je pravda pokud ona sama nenapíše, že je to pravda. Kdyby sis tam aspoň na chvilku vlezla ty sama a nenechala si tam lézt někoho jinýho, tak zjistíš, že si tam Demi teď nedávno napsala Tweet '5..4..3..2..1..UNBROKEN' to bylo pro všechny na 100% jistý že se její nový album bude tak jmenovat! Stejně víš o ní uplný kulový a tady děláš machra, že si se dozvěděla její název alba, který není známo dýl jak měsíc ale míň jak měsíc (teda několik dní)! Svůj koment jsem tu psala, když se o tom ještě ani nemluvilo, takže se tu nebudu dohadovat…
-
-
Přesně tvl!! Nedělej tad yzase ze sebe xenu!! Vsadím se že ani nevíš že má dneska narozeniny ty trapko.... Nevim co bych k tomu dodala snad jen to že je to pravda... Takže tu nedělej chytrou omg!! Fakt miluju takový ***** jako seš ty!.... *16* *6* *7* *10*
-
-
kdyby něco... narozeni vážně vim kdy má a že je má dneska... tak blbá zas nejsem... Mimochodem... já už psala že Xena je ohraná a že si máte najít něco lepšího :P.... Jéé děkuju... Ale ty si něco víc než *****, takže bych tu moc neříkala kdo jakej je jo...
Fajn fajn... možná to nebylo jistý, ale tak řeknu "Nikdo tu o tom nic neví, ještě to není oficiální" a nezačnu tu vypisovat že to je Skyscraper.... Hele koukni... Nevíš o mě nic, tak mi tu prosimtě netvrď že o Demi vim úplně kulový... :P Vim o ní mnohem víc než ty si myslíš... Mimochodem... víš taky proč všude psala SKYSCRAPER...SKYSCRAPER? Protože chtěla aby si to poslechlo co nejvíc lidí, a protože to byla její nová píseň.. -
-
Tvl tohle kdyby si mi neřekla, tak bych to nevěděla....Jááj ty jsi jasná jako !! *1* já tu zase chcípám!!
Se nedivím, že víš kdy má Demi narozeniny, když ti to tam Maky napsala !:D lol -
-
Víš nějaká vypuclá Maky mi to vážně říkat nemusí... Věděla bych to i bez stupidní Maky nebo bez tebe, i bez tadytý vykoktaný stránky..
-
-
Tak proč sem lezeš tvl když je to vykoktaná stránka! Skoč do zdi!
-
-
-
-
-
-
HB =)
Všechno nejlepší Demiško mojee... *14* k tvým 18. narozeninám ... *14* *14* MILUJU TĚ !!! *14* -
Mrs.Strawberry
Demi je sůpa,akorát se tedka prej řeže,NJn každej máme hodně blbý chvíle,ale takhle bych to určitě já neřešila *7* ...Mno jinak Joe s Demi nechodí,sou úža kámoši....Joe nějak jede po blondýnách-né Joe je suoersweet ale Nick neej-mno chodil s Taylor Swift a tedka se mluwí o tom že codí s Chelsea Staub -
-
Re: Mrs.Strawberry
hele a nevis jestli joe uz snekym chodil. *3*
-
-
Má to čím dál lepší,ty písničky
-
HAPPY
všecho nejlepší k 18 narozkám demčo *15* -
vsetko naj demi velmi ta mam rad si moja naj herecka a spevačka *4* *4* *4* *4* *4*
-
Happy
Happy Birthday Demi *1* -
Fans
Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte! -
Narozeniny :)
Všechno nej Demi :) *3* -
Demi je sper
Demi je úplně super.Super psotava a ta ofina jí vážně sekne.A ty kozačky. Je boží.Když jsem jí viděla tak jsem si taky udělala ofynu.Ale bohužel nejsem tk hezká jako Demi.