-
demi is kind and nice to every one because she have a love in her heart *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
To everyone, and Demi
Demi is ACCOMPLISHED!!!!! There is nothing to add ... *4* -
Deminka
Ahojte,prosimtě newíte někdo ve kterém městě momentálně Demi bydlí?pište na můj e-mail plsky.Ashley *9* plsky plsky *4* -
Demi...
mě se Demi dcl líbí je pěkná teda až na ty vyvalené dásně když se řechtá sorry že urážím ale vypadá jako kobyla ale jinak dcl fajne :-) *3* -
Demi Lovato
Demi je fakt super herečka a zpěvačka pořád poslouchám její pisničky.... *1* *1* *1* -
DEMI
Demi má najlepší hlas na svete.. nie je namyslená ani nič podobné... a to že sa niekomu nepáči jej výzor je vaša vec.. podla mňa je krásna a určite by som chcela vyzerať ako ona *14* -
-
Re: DEMI
www.rockprincess.estranky.sk
ná jdete tam strašne veľa fotiek, ktoré tu nie sú a všetky cd Demi, ktoré si môžete stiahnuť
-
-
Ahoj
Ahoj.chci se jen zeptat, jestli nahodou nevite kdy u nas v čr vyjde Demi lovato walmart souncheck -
-
Re: Ahoj
nikdy v zivote nechci ji tu zadny cd a atd.Na ty fotce vypada jak h.... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Demi
Demi jsem moc neměla ráda, myslela jsem si, že je to další namyšlená Disney hvězdička, ale potom co vystoupila v Good Morning America a slyšela jsem skyscrape, tak jsem se stala jednou z jejích obdivovatelek :)
Nezapomeňte pro ní hlasovat na teen choice awards :-) -
-
Re: Demi
selina gomez je ovela lepsia a krajsia a neznasam demin umeli usmev -
-
Re: Re: Demi
Takže za prvý: je to Selena Gomez a ne 'Selina' zřejmě jí ani neznáš...a hraješ si na fanouška. A Demi nemá umělý usměv...to by nemohl říct ani slepej člověk ♥ ona má se Selenkou nejkrásnější usměv na světě :) a jestli nemáš Demi rád/a tak jdi z její diskuze pryč :) -
-
Re: Re: Re: Demi
demi je najlepsia na svete a ten kto tvrdi ze ma umeli usemev je totalne slepi podla mna to hovoria zo zavisti lebo bi aj oni chceli byt taky pekny ako demi ja demi počuvam už od sameho zaciatku je uzasna a ti co visie tvrdia ze demi nespieva skyscraper novy album je hluchi demi nema chibu je naozaj velmi pekna a aj pekne spieva milujem je usmev ps ma peknu rit -
-
Re: Re: Re: Re: Demi
tak to s tebou souhlasim :) fakt je pžasná, jedinečná, krásná a hlavně je sama sebou a na nic si nehraje :)♥ miluju jííí ♥♥ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Demi
za nic bi som ju nedal a neznasam ti lidi co vravi ze skysraper nespieva
-
-
-
-
-
-
happy birsday
-
dami lovato
mě se stašně líbila jak hrála v chrám na ochranu princezen *14* *3* *1* *1* *3* *14* *5* *4* *4* *5*