-
demi
Demi je dobrááá hlavně že se baví s Nessy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mohly by spolu natočit nějaký film nebo nějakou písen zazpívat
I LOVE NESSYYYYYYYYYYY *14* YY *14* YY *14* YY *14* YY *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* Y *14* *14*
A DEMI *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: demi
Jj souhlasím s tebou Nessynko :) *3* *14* *4* *14* *3* -
Re: demi
Juu..To by bylo fajn.. *4* *4*
-
-
správná holka
Demi je fajn a hlavně jí opravdu záleží na svích fanoušcích. Vždycky když mě něco tíží tak jí můžu napsat a ona mi pomůže je super. -
-
Re: správná holka
Ahoj kde si sní píseš? *3* -
Re: správná holka
a kde jí můžu napsat? kromě facebooku *9* -
-
Re: Re: správná holka
demi did you a email
Yes!! It's bigdlovato@aim.com
demi to povedala na twitteri kde jej môžete posielať otázky:D- no myslím si že bude dlho trvať kým odpíše určite tam budú tisícky emailov:D
-
-
-
DEMI
Demi včera vyhrala na people choice awards v kategorii ako hosť v seriáli Chirurgové a taktiež Camp Rock 2, vyhral ako obľúbený domáci film :-), som neskutočne šťastná, že to Demi vyhrala -
Ten pírs, co má v nose, je pravý ? *4*
-
-
ne to je nalepující *3*
-
-
jsou stejný
Sel a Demi jsou ve všem uplně stejný....jak ve svých filmech tag ve zpívání.....skoro jako sestry..... *14* jsou nej.nej. -
-
Re: jsou stejný
jo s tebu souhlasim ale nehcapu proc demi na prispevkách nadavji at se staraji o sebe
-
-
Ona je prostě úžasná Mám jí nejvíc ráda. Je pro mě nejlepší zpěvačka! A má úžasné songy! *14*
-
Je to celkem dobra holka *3*
-
CO SI MYSLIM!!!
hm...to zhe mas svoje CD neznamena ze budes sklavna jo!!!tak se sklidni!! *10* -
Všechno nejlepší...jsi moje nejoblíbenější zpěvačka, mám tě ráda *14*
-
dobré že má snoubence ale ten věkový rozdíl