-
je to diksuse o demi proc se furt tahate tu selenu??!
demi je proste béést holcina kdybych mohla kamaradim se s ni a co se tejce tech ktery tady ji pomlouvaj tak ste blbi a ty ktery tady mluvej o selene tak ji sem prosimvas netahejte tady je diskuse o demi.ae kdyz tady vsichni mluvej o selene a demi tak vsichni maj vice mene pravdu v tom co tady melou tak ja nwm ae je top prece diskuse o demi a nn urazkova diskuse a kdyz uz ji tady nadavate pro nic za nic tak aspon nekdy mirnete jj??? *9* *1* *4* a myslim ze se vsichni schodnem aby ty co atdy nadavaj demi tak at vypadnou protoze nikdo nema snat rat kdyz se jeho celebite oblibeny nadava -
La na ni dělám project a je to super u některých se nudím a u ní prostě ne je božska *14* *3* *1*
-
Happy birthday and all the best Demi. :-)
-
kájulka
ona nej *4* upo luxus hlas *4* -
demi som mal strasne rad ale to ze bola na psichiatri jej ublizilo a strasne pribrala uz ani nove album neni take ake bolo tie ostatne su tam 3 dobre songy a pozrisa vypada aok prasa taka tucna selena je 100 krat lepsia a karjsia porovnajte uspech seleninho noveho albumu a deminho selena je ovela lepsia av radiu nadavaju ani jednu piesen od demi a seleni som tam uz pocul skoro vesty selena je najlepsia a sexi postavu a nema zadok ako prasa napr demi
-
-
Tak si poslechni Selenu a Demi live, Selena nezazpívá skoro nic, zřejmě si nikdy nebyla na lékách, nevíš co to s tělem udělá, si uplně neinteligentní
-
-
Tak held´te...
vy!!Vy v diskusi Miley říkate že je hrozná!! *9* Takže ted´ už mě to začlo štvat protože už jste začali pomlouvat Selenu Gomez takže už bud´te sticha!!Jasný?? *13* (Demi mám taky ráda a podle mě je Miley Nejlepší!!) *1* Pápa!! *1* -
-
Re: Tak held´te...
sice mas pravdu ale prome je lepsi demi ale miley je taky skvela a me uz taky vseci stvou jak lezou na ostatnich diskuzi a pomlouvaj je tam -
Re: Tak held´te...
Selena je podle me nej a Miley nech jde vi kam *3* -
-
Re: Re: Tak held´te...
To je profil Demi tak proč tady furt žvaníte jak je salena hrozná,Miley ejlepší apod.?
-
-
-
Demiiii
Demi je prostě užásná!! má krásný hlas a je to super zpěvačka a herečka, prostě Demi je best -
jejich vyška
proč to změnili že měří mín jako ? -
-
Re: jejich vyška
Demi naozaj meria okolo 160 ale myslím, že 157 dali málo -
-
Re: Re: jejich vyška
ano je to tak mattie
-
-
-
ty co tady nadavate demi tak se irnete a to nerikam jen ja
hele ty co ty nadavej demi tak prestante nikdo tady nestoji o vase blbi stupidni a este k tomu nesmyslny nazori a navic jestli ste asi tak kolem 9h.vecer neposlouchali fajn radio tak tam rikala ta viktorie z myslim z fajn black chard tam rikala na ty lidi ktery nekomu nadavaj tak tohle rekla "hele lidicky jestli nakou tu skupinu nebo cloveka nemate radi a nekam na ne neco hnusnyho pisete tak to prosim nedelete ,protoze ono neni lehky stat pret vsema tema lidma na podiu" atd este k tomu pak neco rikala ae to uz si nak nepamatuju tady de hlavne o to ze aspon nejsem jedina kdo se za nekoho takle postavil fakt to nedelejte ty lidi vam nic neudelali a ja souhlasim s viktorii a myslim ze tady na tyhle strance nejsem jedina -
-
super holka!!!!!!
DEMI je uplne uplne nej nej zpěvačka a herečka!!!! je fakt boží!!!!!!!!!!!!
*3* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *3* -
Re: ty co tady nadavate demi tak se irnete a to nerikam jen ja
moje řeč tyhle lidi nesnášim ať se podívají na to co oni dokázali
-
-
Vsechno nejlepsi moje nejoblibenejsi zpevacko miluju te ale nejsem na lidi stejneho pohlavi to ne ...ale jses suprova snad at mas dlouhy a ekny zivot a uzprosim nevber drogy *1* jiank vse nej dems