-
Miluju Demi!!! Má ten nejúžasnější hlas na světě!!!
-
NEJ NEJ NEJ!!!!
demi je nejlepší nechápu *8* co se vám na ni nelíbí výdyť ju upa nej!!!!:-) -
-
Re: NEJ NEJ NEJ!!!!
no ja taky posloucham demi jo ale nej fakt neni to si mysli kazdy o svych vyvolenich hvezdach *15* *15* porad se hadat ne demi je nej ne selena je mnohem lepsi *15* *15* nikdo neni nej kazdy je na svem zebricku *4* *4* *3* *3* *1*
-
-
...
Lidi já z vás nemůžu :D Proč se tady hádáte ? váš život je tak nudnej, že musíte probírat život jiných jako tady celebrit ? jak vůbec můžete říkat, že to jsou piče debilové a podobně, když je ani neznáte? Každej se chová nějak na parketu a zase jinak ve svým soukromý *7* . Berte si je do huby, ža když dokážete to co oni ;)) *1* -
Demi je nej .
Nevím, co tady pořád všichni máte . Jenom se hádáte nebo jakože ne hádáte, ale píšete tu takový hovadiny .Demi je nej a tak to je .Nechci tady plíst své další nejoblíbenější herce,herečky, zpěvačky atd.atd. Když tady někdo na Demi nadává tak je to jeho věc, budˇ je to debil a nebo je to prostě člověk který dává najevo svůj názor a musí všechny urážet !Být váma tak to neřeším ....Pročetla jsem si celou doskuzi a musím říct, že to co se tu píše z toho je mi na nic .Když Demi nemáte rádi, nikdo vám nepřikazuje sem chodit a už vůbec ne ji tady urážet, je to skvělá herečka a její hlas, no to je prostě bomba ... -
Demi je nej .
Nevím, co tady pořád všichni máte . Jenom se hádáte nebo jakože ne hádáte, ale píšete tu takový hovadiny .Demi je nej a tak to je .Nechci tady plíst své další nejoblíbenější herce,herečky, zpěvačky atd.atd. Když tady někdo na Demi nadává tak je to jeho věc, budˇ je to debil a nebo je to prostě člověk který dává najevo svůj názor a musí všechny urážet !Být váma tak to neřeším ....Pročetla jsem si celou doskuzi a musím říct, že to co se tu píše z toho je mi na nic .Když Demi nemáte rádi, nikdo vám nepřikazuje sem chodit a už vůbec ne ji tady urážet, je to skvělá herečka a její hlas, no to je prostě bomba ... -
-
Re: Demi je nej .
moje řeč *3*
-
-
♥♥
Nevíte jak dělají tak hezké tapety ?? *7* -
-
Re: ♥♥
Tk to newim *8*
-
-
Demi je mi velmi sympatická a je i hezká a dobrá herečka i kdyš se mi moc nelíbí jak zpívá ale to neva *3* jinak moc dobrá a mám ji rada spolu se selenou gomezovou ale M.Cyrus ne doufám že nikdy není proti!? *4*
-
h
ja nesnasim selanu a demi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *16* *8* *8* *16* *5* *5* *9* *13* *9* *7* *7* *16* -
-
Re: h
protože seš bez mozku :-) -
-
Re: Re: h
ne asi =) ma vymytej mozek =) -
-
Re: Re: Re: h
ona je nema rada no a co no tak je nema rada vy treba taky nemate radi toho koho ma rada ona a taky vam za to nenadava *16* *10* *16* *16* *16* *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: h
tak at to sem necpe :D my taky neurážíme její celebrity :D běžte obě spinkat omg... *4*
-
-
-
-
-
vsetko anjlepsie k tvojim narodeninam vela uspechu s novym album dufam ze raz bude z teba kralovna rocku velmi ta lubim
-
jelen
Já tohle fakt nechápu *7* každá zpěvačka je jiná, jak Demi, Miley, Selena, Kelly , Taylor i tak Lucka Vondráčková. Já jsem fanda všech nejradši mam teda Demi ,ale ty ostatní neurážim tak se sklidněte a každej hezky u svýho favorita. *14*