Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bariska06
    Vše nej k narozeninám !!!! Mám tě moc ráda ♥♥♥
  • Demi je krásná,obdivuju její hlas,opravdu skvěle zpívá.
  • Postava baculata???!! -___-
  • Demi sice moc nemusím ale líbí se mi v ledovém kralovstvi *4*
  • HAPPY BIRTHDAY DEMI *1* *2* *15* *3* *14* *4*
  • Obdivuji u ní, že dělá vše pro to, aby se v téhle době, kdy přibylo hooodně moc skvělých zpěváků a zpěvaček udržela ve skupině těch nejoblíbenějších zpěváků.Dokázala to klipem Cool for the summer, který vyvolal hodně moc dohadů.Myslím, že udělala dobře pro svoji kariéru.Jen tak dál Demz!!
  • puspuspusinka

Demi

Demi je supééér *14*
    • Re: Demi

jo?????? no to těžko!!!!!! *15* *15* *1* *1* *1* A ještě ten její úsměv co když by se tak neksichtila a neměla tak blbej úsměv tak by byla docela v poho ale jinak TVL bléééé *5*
      • 30.04.1998

Re: Re: Demi

Demi má nejkrásnější úsměv na světě ty blbe
  • almen
    všechno nejlepší a hodně zdraví *3* *3*
  • tak jo cosi mislite oni vamde jenom o zled podle mě ma jenom dobry hlas
    jenom tohle ale libi semi naní jak ma nervi ttoo semi fakt moct libi
    nebo jak dela zvišuje hlas
    • Prosím .. Nauč se česky než se budeš někde prezentovat ..
  • je sice hezká...alee chodí s Niallem Horanem ze skupiny One Direction...Vubec se k sobě nehoděj!!!! *16* *16*
    • verik93
      Koukám, že tady asi nikdo není pravej Lovatic co? *3* Demi a Niall Horan nemají absolutně nic spelečnýho. Možná jenom to, že se znají a párkrát si na twitteru tweetly. Ale nechodí spolu. Jste se zbláznily? Víte vy vůbec něco o Demi? Je to docela vtipný si tady číst ty příspěvky, protože se u toho dost nasměju. *15* Hele já proti Niallovy a 1D nic nemám, docela ujdou, ale proč je všichni strkaj tam, kde ani bejt nemusí? Tím chci říct, že to, že si Demi s Niallem párkrát tweetla atd...neznamená že jsou spolu. Já jsem lovatic už těch pár let a na Demi profil na twitteru lezu furt. Mylíte si že tam nevidím trendy smyslu "Demi and Niall" / "Nemi" / "Niall y Demi" ? Jsou tam pořád!!(dokonce i ty španělský!) Kdyby jste fakt měli Demi "rádi" tak jak říkáte, tak byste tam určitě chodily taky a věděli byste, že tam všichni Lovatici nadávají, protože oni dva spolu nejsou. Pravej Lovatic ví, že NEMI není (Niall a Demi) ale (Nick a Demi. A jestli mi sem okomentujete, že znáte fotky jak jsou tam Demi a Niall spolu, jak se líbaj a objímaj, tak mi to sem ani nepiště, ani neposílejte odkazy...Protože jsou to FAKE FOTKY. Hlavně mi tu zase neříkejte, že dělám chytrou, protže já tu chytrou ze sebe dělat ani nemusím. Jsem totíž dost chytrá na to, abych rozpoznala FAKE fotku Demi a Nialla *16* Btw...to že máte profilovku s Demi z Vás nedělá LOVATICA *3* Koukněte se třeba na mě...Já profilovku s Demi ani mít nemusím, a vím toho o ní víc, než vy všichni tady dohromady...bye *5*
    • hoděj se k sobě sama si najdi kluka kterej se ti bude líbit nebo spíš ty jemu intoši *10* *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit