-
gggggggggghhro gla slitli , brogy
-
dem
proti Demi jako že já nic nemám ale nemám jí rada,Selena je lepší *3* -
-
Re: dem
Ja bych řekla že jsou tk na stejno....sice mam radsi Sel,ale Demi tky neni špatná.....a kdyby se ty dvě daly dohromady(jko herečky)byla by to uplna BOMBA...... *4*
-
-
twitter
Demi má obnovený starý hacknutý twitter účet... a všetci fanúšikovia jej ostali, no ak chcete zvýšiť toto číslo.. registrujte sa na twitter.com a dajte follow na účet Demi... ddlovato:
www.twitter.com/ddlovato -
Demi je nej
Demi je uplne nej.ten kdo ji takhle hnusne a sproste nadava je trapnej, akorat ji zavidi a nemu tu co delat.tem kdo se ji zastava chci rict ze jste suprove faninky kdyz se dokazete za svoji celebritu postavit.atem kdo Demi nemaj radi rikam dobre kazdy ma pravo na svuj nazor a tem kdo ji tady hnusne a sproste nadavaj rikam vypadnete nemate tu co delat je mi z vas na zvraceni -
Mate nakej problem!!
Tak hele ja vim ze se nekomu mozna demik nelibi ale snad neni takovej vul ze to sem musi psat ne????? Demik je supeeer a jestli se to nekomu nelibi tak at si to necha pro swbw jason?!!! -
-
Re: Mate nakej problem!!
jedinej normalni clovices s normalnim nazorem na tyhle hadky..... *3*
-
-
co je lidi zaspali ste proc nepisete
-
Videjko
Ahojky, zdravím všechny *4* Udělala jsem videjko s Demi, tak se můžete juknout. *3* Tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=JdNKJDTqwew -
-
Re: Videjko
Krásné video *4* -
-
Re: Re: Videjko
Děkuji *3* *3*
-
-
ttj -
ahoj jj *1* *1*
-
-
fanoušek číslo1
demi je úžasná herečka a zpívá úžasně!Je to moje nej herečka!Je víborná!Ona hraje vtipnou Sony kterou zbožnuju!A hraje Mitchie v Camp Rocku!A program na ochranu princezen Rosie Goncales a Selena Gomez alias Karter Maison!Demi hraje víborně zbožnuju jí! Natka16 *14* *14* *14* -
-
Re: fanoušek číslo1
Demi je dokonalá princeznička úžasná! *14* -
-
Re: Re: fanoušek číslo1
demi profil na lidech ddlovato-dm
-
-
-
happy birthday demi *4* *14* *3*
-
demi