Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vse naj k narozkam
  • skype please

kdo ma skype na demi tak at mi napise na e mail weriiiseek555@seznam.cz diky
  • tfpdaa

blog-soutěž

Omlouvám se....došlo mi že vám to asi nic nenajde....tak koukněte sem http://ladyrohlik.blog.cz/ a vlevo jsou v rubrikách soutěže tak to dejte a je to tam
  • Tak to je dost blbý argument. *1* Já taky psala jenom o klipu Cool for the Summer a ne jak chodí normálně. Takže to u mně byl taky postřech a jestli to nevidíš, tak si znova přečti můj první komentář a vzpomeň si na oblečení Demi v klipu.
    • ten postřeh byl na tu retardovanost))) ale tak jak myslíš ))
    • Nebo já no to kašlu. Já nezměním názor, ty ho nezměníš. Jen jsem chtěla napsat slušně názor, aniž by mi fanoušci nadávali, ale je to ztráta času.
      • Já ti ani tvůj názor neberu, jenže jí vlastně odsuzuješ za něco co si v životě přála a za to, že se to vůbec odvážila po tak dlouhé době ukázat. to je jak u Miley nesnášejí jí za to jaká chce být a co z toho máte vy, že je budete nesnášet pro to, že chtějí být jaký chtěj ?! *4*
  • jana291995

hezká!!

Jen chci říct že Demi znám díky Camp Rocku,a že je to skvělá herečka..ae ted se mi líbí víc,ptž má černý vlásky a černý oči,takže ted je upe krásná!!a má někdo to new cd?..mně se líbí ta písnička here we go again!!Mám ji v telefonu je skvělá!!!jinak CD nemám *9*
    • Re: hezká!!

to jo.ty cerny vlasy ji opravdu slusi. *14* *4*
      • Re: Re: hezká!!

Kde můžu najít fotku kde je s černýma vlasama?
      • Re: Re: hezká!!

mě taky sluší černý vlasy a nikdo mi to neříká =P
        • Re: Re: Re: hezká!!

hmm.a co my s tim jako?
          *16*
          • Re: Re: Re: Re: hezká!!

ted se ptáš co vy s tim?=D hlavně že sem cpeš že demině sluší černý vlasy,taky ti na to nikdo není zvědavej =P
  • klaruska44
    všechno nejlepší *5*
  • Všechno nejlepší! *3*
  • ewiishqa

PPP

PPP supeeer filmík určo se jukněte stojí to zato se na to dívám pořád dokola a protě bezwa!!!
    • ilonka94

Re: PPP

tk jo ten odkazik jsem nenasla ale vim ze to je na blogu selenagomezweb.blog.cz jinak si to muzete stahnout na ulozto.cz .... *14*
      • pavlusqa

Re: Re: PPP

Oh díky za reklamu na můj blog :)
    • ilonka94

Re: PPP

ooo....devce to jsme na stejny vlne.... hrozne ten filmik MILUJU.....pisu to snad vsude....ja jsem si to stahla na jednom blogu...zanecham tu odkaz....
    • Re: PPP

a kde se na to divas prosim?ja bych se na to taky koukla.diky *4*

a kde se na to divas prosi?ja bych se na to taky koukla.diky *4*

Komu cpeš na co se díváš,nikdo ti an to není zvědavej =P
  • ahojte. Právě jsem se dočetla, na oficiální stránce Demi Lovato že čeká dítě. Jeho otec je neznámý. Je v 3. měsíci. *8* *8* *8*
  • FB

Jak jsi sem dala ten odkaz tak mě to nejde, ukazuje se mi: Požadovaná stránka nebyla nalezena. *8*
    • tfpdaa

Re: FB

no víš.. zkus vymazat mezery a pak ti to pujde xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit