-
-
já fakt nechápu proč sem ty lidi co furt někoho kritizujou lezou sem to si snad myslej že nás to zajímá že je to bavý ponižovat a zesměšnovat lidi já kdyz se mi na naky celebrite neco neliby tak nelezu na stranku o ni a urcite tam nepisu takovy hnusny veci no ale vlastne ja nemam takovej vymastenej mozek jako ty co to sem pisou
ty musej mit IQ tak 30% -
camp rock 2
demi *14* se film camp rock 2 velmi poved, proste je skvela *14* -
-
Re: camp rock 2
trubkoo 2 este neje *1* *15* *1* -
-
Re: Re: camp rock 2
ehm ...neee vobec neni 2jka :D:D:D trubka .....jasne ze je -
-
Re: Re: Re: camp rock 2
je videt ze o Demi ani o Camp Rocku nic nevis!!!! Camp Rock 2 uz je, ale nebyl na Disney Channel nebo tak neco mohla ho videt v anglictine!!! jzs....neni zadna trubka! je to fanousek Demi Lovato no a co?! to ti to tak vadi ze uz videla Camp Rock 2 bo co???jak rikam Camp Rock 2 uz davno vysel i ja jsem ho videla je skvelej, ale proste je jenom v angline no....nic s tim nenadelas paneboze..... *8* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: camp rock 2
Ahojky ... můžu se zeptat kde si ten camp rock 2 viděla? ... ja ho nemůžu nikde sehnat *9*
-
-
-
-
hihihi
ty ji balis? hahaha no jo uz te s ni vidim *15*
-
-
"políbíš svou životní lásku pokud jsi tohle začal/a číst musíš udělat tohle
řekni své jméno 10.
řekni jméno tvé matky 5.
řekni jméno své lásky 3.
pošli to čtyřem dalším skupinám
když to uděláš tvá láska tě v nejbliší pátek políbí.Když tohle přečteš a nepošleš to budeš mítvelkou smulu.Pošli to do 5 dalších skupin do 143 minut.Kdyžbudeš hotov/a stiskni klávesu F6 a jméno tvé lásky se objeví velkými písmeny na obrazovce." -
Prosím prosím prosím prosím...podívejte se na PAULA WESLEYHO!!!*9**9**9**9**9**9**9**9*je to sexxxxxxyyyy zlatíčko a jestli se vám bude líbit please přidejte se do fanklubu!!!!*9**9**9**9*
-
camp rock 3
ahoj mohu se zeptat bude i camp rock 3 moc bych ho chtela :) -
-
Re: camp rock 3
Na bravo.cz psali, že už nebude kvůli tomu, že Demi nechce už být herečka.Chce zpívat ne je hrát.Je to škoda, ale pokud se už takhle rozhodla nemůžeme do toho zasahovat. =/ -
-
Re: Re: camp rock 3
*Chce zpívat, Ne hrát. -
-
Re: Re: Re: camp rock 3
bude novy film ocean od deminky co je v tom pravda
-
-
-
-
HAPPY BIRTHDAY
HAPPY BYRTHDAY DEMI!!Všehchno nééééééééééééj *14* *3* *4* -
vse nejlepsi
Happy birthday Demisku *5* *5* *3* -
DEMI
Happy birthday DEMI *14* *14* -
Já miluju Americký X factor!!!!!!!!!Demi porotkyně a i Britney Spears!!!!!!!
-
HB
Taky přeju všechno nej nej nej!!!!!! Demi je suprová!!!!!!!