-
ffffffffffffffff
neviete nieco o novom albume kedy vide ako sa bude volat bripadne niaki link z akeho bi sa dalo nieco o tom zistit prosim ked to viete informujte ma -
-
Re: ffffffffffffffff
Album se jmenuje Skyscraper :) a Demi ještě neřekla kdy přesně by mělo vyjít, ale vím že tam prý bude mít i duel s nějakým klukem ale neříkala s kterým, jenom se o tom zmiňovala v rádiu Bing :) ale písničku Skyscraper si klidně už můžeš poslechnou na youtube....brzo už k ní bude i videoklip :) už se nemůžu dočkat!♥ ☺ -
-
Re: Re: ffffffffffffffff
to nespieva demi to nie je jej hlas demi tak neškrieka ja demi milujem poslucha ju uz od sameho zaciatku ale to demi neni vsimnite si ten škrikavy hlas tam je demi je skutočna kočka ale to ona nespiava -
-
Re: Re: Re: ffffffffffffffff
Hej tak ty jsi asi fakt blbá nebo co? To si děláš prdel ne? se tady se mnou hádej, že Demi nezpívá Skyscraper!!tvl ty jsi teda fanoušek...to jsem ještě neviděla...nic o ní nevíš a budeš poučovat její opravdový fanoušky? tvl to je moc tohle...možná že kdyby si chodila na twitter, tak zjistíš že skyscraper je novej demi hit...tvl tady máš důkaz
http://www.youtube.co/watch?v=e4Y 2dbjhvp4
to my chceš jako říct že tohle není demi? tak to si jdi hodit mašli! nic o ní nevíš a poučuješ tady fanoušky o tom co nazpívala a co ne!! zdar! -
-
Re: Re: Re: Re: ffffffffffffffff
http://www.youtube.com/watch?v=e4Y2 dbjhvp4
tady je lepší odkaz
-
-
Re: Re: Re: ffffffffffffffff
co ste to za fonušci nechdite sem ja sem pridem kazda den ci sa tu nieco nestalo ci mi dakto opovedal na otazku hore ale nic co to je svama vy nemate demi radi ked hej tak sem prosim vas aj chodte necudujem sa ze demi klesla pod 200
-
-
-
-
nikoslav
Happy Birthday Demi *4* *15* *1* *1* -
dddddd
odpovi mi tu daktona prispevek dole -
Happy Birthday...
Happy Birthday Demi .... *3* -
usměv
demi ma nahodou krasnej ůsměv.moc se mi její ůsměv líbí,když se usměje je kouzelná,pstě nádherná :) -
<3
Všecko nejlepšíí <3 Demi<3! -
no estere toráčičku co říkáš na mě? no a řeknu já demi také *16* nesnasim
-
DEmi je nej
Demi je nejlepšíí ! selena je sice taky v pohode mega sympatickáá ale demi má lepši hlas než selena *3* *3* *3* -
..
čauky jsem Demi fanynka *4* *14* můžu se k vám přidat? *3* -
Líbí se mi jak hraje a spívá ale Selena je o kapinku lepší. Jinak je Demi skvělá!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!