Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zlato

demi je ta nejlepsi zpevacka ma krasny hlas jednou budu jako ona I LOVE DEMI AND HANKA *4* *4* *14*
    • Re: zlato

to si teda veris
    • hanka

konecne nekdo rozumnej demi je super oni jenom zarli ze nejsou jako ona
  • lolo

je emo
    • Re: lolo

Nemo *4*
    • Re: lolo

jo kdybi byla emo tak asi tesko bude mit hnedy vlasy ty si asi pekne zakopleksovane (zakompleksovana)
      *15* *15*
  • jadr

kde ste to zase vycetli ze se demi reze zese v nejakym bulvaru co ste pekne trapny ja nerikam ze je nejkrasnejsi na svete ale rozhodne neni emo
    *5*
  • vše nejlepší Demi mám tě moc ráda a přeju vše nejlepší, mám nejradši písničky Made in USA a Heart attact <3
  • Demi

Hele na mim blogu je na prodej německý plakát Demi z časopisu Hey! pokud byste měli zájem tk se tam kukněte:
    http://littlebuffy.blog. cz/0912/demi-lovato
  • Happy Birthday, Demi. You are best. *4*
  • ztraceni94

facebook

Čau lidi, na facebooku sem udělal novou stránku Hollywood Stars je to ta stránka co má jako hlavní nápis hollywood a jsou tam dvě a ta moje má typ jiný podnik, tak jestli chcete tak se stante fanoušky
  • Vše nejlepší k narozeninám Demi Lovato *4*
  • pavlusqa

Myspace

Demin myspace najde na www.selenagomezweb.blog.cz :-) *3*
  • lenicka703

Demi

Demi je fakt úžasná zpěvačka... Má skvělej hlas.. Ale musim uznat, že jako herečka nestojí za nic.... A s tim jejim nuceným smíchem už to fakt přehání... Podle mě by se měla věnovat jenom zpěvem!! herečka ee!!! *8*
    • Re: Demi

jooo? a jak se směješ ty? náhodou, Demi má jeden z nejkrásnějších úsměvů, který jsem kdy viděla....a k herectví - ona má smlouvu u Walta Disneye a kvůli tomu hraje tyto potupné role...sama nedávno řekla, že by chtěla hrát něco akčního..není to o tom, že by byla špatná herečka, je to o tom, že je u Disneye...
      • Re: Re: Demi

aj podla mna demi ma jeden z najkrajsich usmevou
        • venilka

Re: Re: Re: Demi

Hele Demi je dobrá zpěvačka i herečka, ale když se podíváš na camp rock 1 tak tam se hrozně ksichtí *1* nenárážím nějak na ní, ale takový věci tady psalo už víc lidí.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit