-
zlato
demi je ta nejlepsi zpevacka ma krasny hlas jednou budu jako ona I LOVE DEMI AND HANKA *4* *4* *14* -
-
Re: zlato
to si teda veris -
hanka
konecne nekdo rozumnej demi je super oni jenom zarli ze nejsou jako ona
-
-
lolo
je emo -
-
Re: lolo
Nemo *4* -
Re: lolo
jo kdybi byla emo tak asi tesko bude mit hnedy vlasy ty si asi pekne zakopleksovane (zakompleksovana)
*15* *15*
-
-
jadr
kde ste to zase vycetli ze se demi reze zese v nejakym bulvaru co ste pekne trapny ja nerikam ze je nejkrasnejsi na svete ale rozhodne neni emo
*5* -
vše nejlepší Demi mám tě moc ráda a přeju vše nejlepší, mám nejradši písničky Made in USA a Heart attact <3
-
Demi
Hele na mim blogu je na prodej německý plakát Demi z časopisu Hey! pokud byste měli zájem tk se tam kukněte:
http://littlebuffy.blog. cz/0912/demi-lovato -
Happy Birthday, Demi. You are best. *4*
-
facebook
Čau lidi, na facebooku sem udělal novou stránku Hollywood Stars je to ta stránka co má jako hlavní nápis hollywood a jsou tam dvě a ta moje má typ jiný podnik, tak jestli chcete tak se stante fanoušky -
Vše nejlepší k narozeninám Demi Lovato *4*
-
Myspace
Demin myspace najde na www.selenagomezweb.blog.cz :-) *3* -
Demi
Demi je fakt úžasná zpěvačka... Má skvělej hlas.. Ale musim uznat, že jako herečka nestojí za nic.... A s tim jejim nuceným smíchem už to fakt přehání... Podle mě by se měla věnovat jenom zpěvem!! herečka ee!!! *8* -
-
Re: Demi
jooo? a jak se směješ ty? náhodou, Demi má jeden z nejkrásnějších úsměvů, který jsem kdy viděla....a k herectví - ona má smlouvu u Walta Disneye a kvůli tomu hraje tyto potupné role...sama nedávno řekla, že by chtěla hrát něco akčního..není to o tom, že by byla špatná herečka, je to o tom, že je u Disneye... -
-
Re: Re: Demi
aj podla mna demi ma jeden z najkrajsich usmevou -
-
Re: Re: Re: Demi
Hele Demi je dobrá zpěvačka i herečka, ale když se podíváš na camp rock 1 tak tam se hrozně ksichtí *1* nenárážím nějak na ní, ale takový věci tady psalo už víc lidí.....
-
-
-