Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Demi Lovato :)

Demi je suprová..Začala se mi líbit v Camp rocku a teď? Teď i v Sonny with a chance *4* *14* A jak se pořád usmívá..Sluší ji to..Taky bych chtěla.. *3*
  • Musím uznat, že zpívá hezky. Písničky nemá špatné, ale to vystupování???? To se musí chovat a vystupovat jako d*vka? *11* Myslím si, že bývala lepší. Tímto chováním jsem si ji opravdu neoblíbila. Ona to asi má za potřebí.... *7*
  • z.u.z.k.a
    Nemám ji ráda. Just saying lol
    • verik93
      Tak si to nech pro sebe, nás to tady vůbec nezajímá *3* JUST SAYING LOL.
      • A já si můžu psát cokoliv já chci a kde chci, a mě zas nezajímá že to tebe nezajímá, tohle je dizkuse a já si budu psát co chci, jsme v demokracii tak zkus někdy respektovat ostatní názory, krávo *6* *3*
        • verik93
          Demokracie? DEMENCE je pravý slovo. Nechápu lidi, co lezou do dizkuse o celebritě kterou nemaj rádi... *3*
          • A právě, tohle je diskuze a to znamená že si sem můžem psát názory, a ty s tím prostě nic neuděláš.
          • přesnně *6*
  • Souhlasím s Barčou + je to otřesná kr*va *11* *11* *11*
    • no jo určitě *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • a proč je to kr*va? ok tvůj názor, ale máš nějaké vysvětlení kromě toho že je''tlustá'' jak říká každý třetí de*ilní člověk na světě..
      Jen vážně nechápu lidi kteří říkají jak je někdo kdo miluje svě fanoušky více než cokoli na světě blbý, kdežto oni poslouchají Miley a ta je ehmm.. ''normální''
  • mucky

Demi je super

Ahoj lidičky ten kdo má tak rád Demi Lovato tak se prosím stávejte dále fanoušky Demi Lovato aby byla aspoň 10 v žebříčku tak se dále stávejte fanoušky Demi Lovato
    *14* *14*
  • parket..a

ddd

Demi je super, strašně se mi líbí v Camp Rocku a zpívá úžasně, fakt nechápu jak to zvládá...akorát ta Sonny ve velkém světě nic moc, to už mi přijde takový trapný než vtipný...
    • Re: ddd

Ahoj ja me se Demi taky hrozne LÍBÍ! *14* *1* a tu Sonny ani moc nevnímám pro me je dulezity ze je tam Demi jinak na to pecu *4*
    • mattie

Re: ddd

hej aj mne sa demi strašne páči... ale ta sonny je to dosť trapné
      • verik93

Re: Re: ddd

Kdyby jste videli Sonny with a chance v originale tak byste chcali jako ja :-) ja vim v ty cestine to neni nic moc,ale v ty ajine to je fakt husty,jenom doporucuju :-) Demi je nejlepsi na svete a ten kdo ji nema rad at sem ani neleze,jen ji zavidi a to je hnuss!!jo a kdo ji ma rad tak jako ja tak at si kupuje nemeckej popcorn a bravo,je ji tam hodne nez tady u nas. :-)
  • 11

demi je tak heska a umí spivat jsem jeji velká fanda a jak spivala v camp rock2 tak super.. :*
    • Re: 11

buď seš na mol, nebo sis vzala nějaký prášky, nebo seš nějaká mentální nebo v nejhorším případě nejseš Češka...ale souhlasím s tím, co jsi pravděpodobně chtěla vyjádřit ohledně Dems
  • mirdaharant
    Hlasujte pro Made in the USA na http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-2
  • martinkooooooo

chatujem so star

čaute ludia ja mám Demi rád a raz som sa rozhodol že s tým nieco urobim a ja som velmi hladal a podarilo sa mi najst jej skutocny neoficialny MySpace a teraz si pisem s Demi.....kto mi neveri je to jeho vec ale ja neklamem je to pravda a podrilo sa mi získat myspace aj na Selenu a Miley a je to naozaj super... *5* *5* *5*
    • Re: chatujem so star

A to si píšeš se všema? mě by zajímalo jaký jsou protože každý říká něco jinýho
      • martinkooooooo

Re: Re: chatujem so star

uplne so vsetkymi nie ale nie vsetci maju cas
        • Re: Re: Re: chatujem so star

aha a jaký se ti zatim zdají? ono je totiž něco jinýho koukat na někoho v televizi nebo o něm číst ale potom když si člověk s někým píše tak ho může poznat víc
          • martinkooooooo

Re: Re: Re: Re: chatujem so star

mno....Demi teraz nataca CR2 a Nick je zevraj na nejakom turne som pocul
            • Re: Re: Re: Re: Re: chatujem so star

Ty jo...A na koho vsechno mas ten MySpace bo co?A to jako ale musis dooost dobre umet anglicky??Jak jim treba napises treba:"Ahoj Demi jsi moje nej nej hvězda co znám!!" *7* *7* A nebo jak si to prekladas..To musís fakt squele umet anglicky *3* *15* *9*
          • martinkooooooo

Re: Re: Re: Re: chatujem so star

ano Demi je uplne v pohode aj selena ujde ale teraz najnovsia je u mna Miley Cyrus a ona je proste najlepsia
  • vše nej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit