-
Demi a Selena ♥ Delenka
Bóóóže Demi je tak úžasnááá ♥ strasně moc jí miluju je to fakt zlatíčko. Úžasně zpívá a hraje (hrála) ale ona stejně zase začne hrát....říkala v jednom rozhovoru, že se snaží si najít roli =o)) Takže fanoušci Demi....PARÁDA NE? Nebo new song Skyscraper - taky úža prostě (stejně miluju všechny songy)♥ Mohla nych toho tu tolik vyjmenovat, ale na to by ani nestačilo místo v OSOBNOSTECH :D:D:D Miluju i Selenku (to taky musím zmínit, jinak by to nešlo) Obě mi úplně změnily život :D♥ a miluju je proto jaký jsou :)♥ Doufám, že se tu neukáže zase nějakej DEMENT, co sem začně psát urážky, jinak bude mít co dělat se mnou!! Já na ně nedám dopustit :)x♥ -
*4*
-
demi :)
nevie niekto, ze momentalne Demi ma niekoho??kto vie nieco nech odpovie na tento prispevok...dakujem :) -
-
Re: demi :)
joo ufona xD néé chodí s Joem Jonasem
-
-
usmev
jj. brácha tvrdí že se emily a demi debilně smějou ale přitom on sám se na všech fotkách strašně šklebí. každej se směje jinak a proto nesnášim když maj ty missky rozzářený perfektní "televizní" úsměv. je to trapný a umělý, škleběj se jak nány *9* -
RE:Skype
Jasne:) *15* *1* -
Očko
Včera na Očku hráli v novinek Demi-Remember December a před ní hráli Selenu Gomez- Naturally ♥♥ *4* -
-
Re: Očko
Panebože proč to vždycky prošvihnu!!!! *9* *9* -
Re: Očko
žeby ich konečne osvietilo a začali hrať dobrú hudbu??:DDD
-
-
Facebook
facebook, The offspring only a Země zombie přidejte se pleas... -
Hlasování
Na této stránce můžete volit nejlepší film, herec, herečka, seriál, hudební skupiny atd je tam i Demi *3* *15*
http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp (pište bez mezer) vyhlášení se uskuteční 5. Ledna tak hodně zdaru ve volení. *3* -
Demi je jedna z nejlepších zpěvaček :) Sice je s ní teď takovej trochu "Buřtík" Ale přeso jí mám ráda :).Nejlepší film co v něm hrála si myslim že je Camp Rock1. Moc jí to tam slušelo :). Nejlepší písničku ani nevim protože ona má všechny písničky Dobrý. A jistli si nikdo myslí že je trapná tak ať si to myslí ale nemusí to jsem psát :P.
-
pre uzivatel Wea
Staci ked napises ahoj Demi ako sa mas?A ak budes mat stastie ako ja tak ti odpise a mozes jej pisat aj o takom ze ako idu koncerty a tak.....a ano viem dobre po anglicky *3*