Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanessah20

Demi

Demi she is a good singer, an actress so much to me like in Camp Rock
    I love you Demi *14* *14*

Bye xoxoVanessaAnneHudgensxoxo
  • sel.gomez

pls pomoc!

Ahojky, chtela bych poslat Demi pres postu (dopis) jestli by mi poslala jeji foktu s autogramem, ale nwm jeji adresu kam to poslat . Plsik napiste mi na email : Domca375@seznam.cz
    Dekuju! Prosim rychle. *14*
    • hbdelfin

Re: pls pomoc!

myslím, že se to posílá před Disney, myslím, že Miley to má u sebe na profilu své osobnosti, tu adresu, tak to bude asi ono
    • Re: pls pomoc!

Baverly Hills...aspoň teda myslim-...
  • je dobra

ona je super dobre zpiva a k Joeovi se hodi ja jim to preju je hodna libi se mi jak proste zpiva je v tom dobry ja sem proti ni jen malinka v tom zpevu *14* *15* *4* *3*
    • destiny-hope.cyrus

Re: je dobra

zpiva hrozne...ae to je muj nazor a s joem nechodi!!!! bože to si jeji fanynka?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *8* *8* *8* *9* *13*
      • monass

Re: Re: je dobra

hej sak oni to psali v bravu ze snim nechodi jenom spolu flirtovali
      • krisbells

Re: Re: je dobra

treba myslela jako v tom filmu, ze se k ni hodi ona je mozna houby fanynka, ale ty se to co nekdo napise musis naucit chapat i jinak nez jak to chapes.
  • sonny98

Blog

Ahojky všichni Demi fanoušci,chtěla bych vás pozvat na můj blog o Sonny ve velkém světě.

*http://sonny98.blog.cz

Najdeš tady toho opravdu moc a doufám že se ti tu bude líbit *4* *4* *4*
  • vse nej
  • ahoj demi všechno nejlepší k narozeninám ti přeje kiki
  • Všechno nejlepší:3333
  • kaja01

vzkaz pro martinkooooooo

ses teda dobrej-dobra kdyz umis americkou anglictinou kdyz si s pises bych chtel videt jak by mela tolik casu????? nezkousej to!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13*
    • martinkooooooo

Re: vzkaz pro martinkooooooo

to si myslis ty *9*
      • kaja01

Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo

ja si to nemyslim ja to vim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13*
        • martinkooooooo

Re: Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo

mysli si *5* mne je jedno ze nikto neveri tak mi potom prestante pisat 100 ziadosti denne ze chcete kontakt na Demi okey??? *16* *16* *16*
          • monass

Re: Re: Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo

hele jestli mas kontakt na demi tak ho sem napis a jesli ho nemas tak si fakt bez uražky blba a od koho si ten kontakt vzala bastak ten kdo ti to dal tak fakt dooooooooosssssst keca takze je asi falešnej.....
          • kaja01

Re: Re: Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo

tak ho sem dej a uverej ti vsichni a ja se ti omluvim ale kdyz ho sem nedas tak ho taky nemas!!!!! *16* *16* *1* *1* *1* *13* *13*
            • kaja01

Re: Re: Re: Re: Re: vzkaz pro martinkooooooo

ty asi nejseš normalni ses jen dalsi machirek kterej to tady skousi!!!!! *1*
            • martinkooooooo

kto???kazdy mi ma verit kazdy normalny *16*
            • kaja01

no jo kdo ti ma verit vid potom !!!!!!!!!!!! *13* *3* *9*
            • martinkooooooo

v pohode by som ho uverejnil ale Demi si to nezela aby som to urobil ajtak ma toho dost teraz
  • luckalusy

Demi joooooooooo !

Demi je fakt super zpěvačka a slávu jsi zaslouží a písničky má fajn ale poslední dobou vůbec neví s kým chodí kdyžtak mi napište jestli víte s kým chodí nevím která bježí. *1*
    • Re: Demi joooooooooo !

No,žeprí ji má rád Sterling Knight ale,pak i Joe Jonas a asi nejvíc má ráda Sterlinga protože ve sonny ve velkém světě jde na ni poznat žeho má doopravdy ráda a Joe chodí s Chelseou Staub..... No zkrátka, Má ráda Sterlinga a nikoho jiného!!!!!!!!!!!! napište mi na e-mail:va.verka@seznam.cz a kdyžtak zjistěte jestli ho má fakt ráda ...... *7* *7* *7* *14*
      • verik93

Re: Re: Demi joooooooooo !

Sterlinga rada ma to je pravda, ale nemiluje ho....navic Joe nechodi s Chelsea Staub ale s Ahley Greene!!:)
        Demi ma ted zalusk na na Nicka Jonase :)
        • annie98

Re: Re: Re: Demi joooooooooo !

Jakej zálusk :DD
        • mattie

Re: Re: Re: Demi joooooooooo !

Joe chodí s Ashley Green
          • Re: Re: Re: Re: Demi joooooooooo !

Je to GREENE. Ale to je jedno.. Joe je, podle mě, blbec. A Ashley je kráska největší. Demi je chudák je mi jí líto, ale co se dá dělat. Není sice až taková hvězda, jako Robert Pattinson,Kristen Stewart a třeba ta Ashley. Je prostě, jenom Disneyovská hvězdička a těch BYLO, JE A BUDE! Upřímně mám, když už, radší Selenu Gomez. Ale to už je, prostě, moje věc. :P:]
          • verik93

Re: Re: Re: Re: Demi joooooooooo !

vždit to rikam :D CHODI S NI :)
  • Nechápu proč si ostříhala vlasy a měla kohouta, ale snad už je normální *9* *8*
    • Demi vždycky byla normální! *16* a to že se ostříhala je její věc a moc jí to sluší
    • Demi byla vždy normální :*
      Jen ostatní lidé ji odsuzují podle toho jak vypadá a co má na hlavě ...
      Proto se nesmíte dívat na to jak vypadá, ale dívat se na to jaká je Demi uvnitř *14*
      Je to moje nejoblíbenější zpěvačka kytaristka textařka herečka atd.. :3
      Naše Dems je a na vždy bude nejlepší <3
      #LovaticForever
    • Hele, to že si ostříhá nebo vyholí vlasy znamená, že není normální? Jako fakt sorry, ale říkat o někom, že je nenormální když dělá co cítí za vhodné už mi přijde moc.
    • demi neměla kohouta

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit