Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • annyttt

?

jak se ti to povedlo? *7*
    • martinkooooooo

Re: ?

v tejto dobe je uz na internete naozaj vsetko ale k Demi som sa dostal cez Selenu jej myspace som nasiel lahsie
      • Re: Re: ?

to jako fakt máš kontakt na demi lovato???? *7* to se máš já ji moc obdivuju a lituju že taky nežiju v americe tady když by ses chtěla stát herečkou tak skončíš max v ordinaci v růž. nebo v ulici.ale něco jako camp rok nebo high school musical to neexistuje fakt ti to závidím *8*
      • annyttt

Re: Re: ?

ahaa *4*
  • mattie

Divné:D

minule som tu asi hodinu pridávala viac ako stovku fotiek a pridalo sa možno 20.. nechápem:P.. skúsim to znova
  • demi

Demi Lovato je nejlepší skladatelka píšný na světe a hlavně je nejlepší film kemp rock 1 a 2 *1* *1* *14*
    • Re: demi

Do jaké chodíš třídy ?! Neumíš psát!!
  • DemiLovatoBFF
    http://www.facebook.com/pages/DDLovato-demetria-lovato/101213719997451

Official Fans Demi Lovato :))
  • mattie

wow

So don't say you're sorry, 'cause I'm not gonna listen
    -- MILUJEM JEJ SONGY
    PLEASE REMEMBER DECEMBEEEER! *14* *14* *14* *14*
  • Happy BD demz
  • mattie

HWGA

doporučujem si vypočuť celé cd here we go again. nie je tam pesničky, ktorá by sa mi nepáčila:D
  • Je nejlepší! Akorát byste mohli opravit její přezdívku na Demz...Jelikož tak jí přátelé říkají ;) ..Ale jinak Fajn :)
  • pavlusqa

Disney Channel Games

Hejky viděli ste někdo Disney Channel Games 2008? Je to fakt bomba. Mohli by to dávat i u nás pač díky tomu jsem poznavala všecky Disney star a řeknu vám je jich hodně o kterych nemáme ani potuchy
  • Twitter

Ahoj všichni,prosím potřeboval bych poradit nemůžu se dostat na oficiální twitter Demi Lovato www.twitter.com/ddlovato jakoby ta stránka neexistovala,ale podle mě je to blbost prototže na jejím oficiálním webu www.demilovato.com to na ten její twitter odkazuje je tam Follow Demi on Twitter a je tam vidět poslední příspěvek co tam napsala.V pátek to naposled ještě šlo se tam dostat a teď to až do teď nejde.Tak jestli byste mi prosím něco poradili jak bych se tam mohl dostat.Děkuju *9*
    • mattie

Re: Twitter

ahoj, Demi niekto ukradol iphone kde mala uložené heslo a zrušil jej ho! nový účet je
      http://twitter.com/DDLOnline
      Demi má momentálne nejaké psychické problémy vo svojom živote, už predáva aj svoj dom v toluca lake v l.a. a ide späť bývať k rodičom! oficiálne dôvody nie sú známe a má sa rešpektovať jej súkromie a fámy o tom, že Demi sa pobila s Ashley Greene, kvôli Joe Jonasovi nie sú vôbec pravda! A ani to že Demi má astmu, je v nemocnici a podobné blbosti vymyslené bulvárom. Zrušila posledné koncerty kvôli tým svojím problémom a myslím, že mala ešte niečo s hlasom ale nič vážne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit