Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deave

Demiii

Demi je podle mě supr zpěvačka a herečka a tu slávu si zaslouží, neni jako jiný namyšlený star kterym jde jenom o slávu a o to se zviditelnit. Jo a taky mě tady štvou ty novinky , tady se stim člověk nahledá a voni mu to smažou a to sem tam dávala jenom ty věci co souvisý s Demi ani žádný reklamy tam nebyly, tak nechápu, asi jim šibe bo co *16* ......... Ale jinak Demi je supéér *1* *1* *1*
    • Re: Demiii

thank you sooo much... i love you my fan!!! DEMI LOVATO ahoj.. je tady semnou demi.. je moje kamoska sem v americe jezdim sem kazdy rok!!!sem linda!!!! a demi ti moooc dekuje ze ty o ni pises hezky veci a ses jeji fanousek!!!!mame te radi!!![prelozila sem to do cestiny!!! ona neumi cesky!!!!]tak nam napis pa...
  • mattie

demi

http://www.thehothits.com/news/2152 4/top-teen-stars-of-2010

hlasujt e za Demi v top celebrite za rok 2010-zatiaľ je na prvom mieste
  • Klipem Cool for the Summer u mě teda dost klesla. I ona se začala oblíkat jak...
    • Konečně má postavu jakou si vždy přála a to, že se odvážně obléká je jen a jen její věc. Koncerty, videoklipy no a ?.. normálně na veřejnosti tak nechodí. To z ní hned nedělá Miley Cyrus 2. Nechápu tvojí retardovanou mysl
      • S první částí souhlasím a omlouvám se, pokud jsem tě naštvala. Na druhou stranu, jestli jsem retardovaná za svůj názor (a přiznávám urážku), tak ty taky. Nadáváš mi a vůbec mě neznáš. V čem je mezi námi rozdíl?
        • není to urážka, je to postřeh *3*
  • mattie

dôležité

ahojte pls.... kuknite na túto fotku..http://media6.dropshots.com/ photos/694649/20100109/192006.jpg
    to mi poslala jedna baba ktorá mi tvrdí, že je demi lovato::::ale ja si myslím, že je to fake:/..kuknite na tej fotke je demi selena miley a taylor- ako držia v ruke odkaz pre mňa- je to môj nick na pokeci
    *7*
  • mattie

WAAAA

ahojte na www.musiq1.tv--- je Demi s jej pesničkou Remember December na druhom mieste--- Selena Gomez s Naturally je na prvom- please hlasujte za Demi- nech sa konečne dostane dopopredia aj u nás, lebo si myslím, že je tu dosť nedocenená s jej krásnym a silným hlasom
    http://www.musiq1.tv/index. php?site=hitparada *14* *14* *14*
  • blee

Moc ji nemam rada je takova kopirka věehoo nevm nelibi se mi *13*
    • Re: blee

Ona je narozdil od tebe hezci ale,ona za to nemuze jaka je proste je takova....... nevim proc ju nekdo nema rad aspon narozdil ma neake pisnicky a vy ? no asi ne ze????????? ja to vidim tak kdo ji nema rad ad ji neotravuje jo a jeji e-mail:DemisJoe@centrum.cz mobil: 451 551 820 a adresa : Beverly Hills 612100 Dinnes 5613 ma ooooooobrovsky dum skoro az do nebe........ A pro ty kdo ji ma rad ju mejte porat radi a ja ji mam taky rada (souhlasite ze kdo ju nema rad at ju neotravuje??) tak dobre *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: blee

No jasnej email Demi... Probuď se!!! Copak by mohla znát centrum.cz, seznam.cz atd. když to jsou český stránky!!! Fakt už se prober, je to určitě tvůj mail!!!
    • 30.04.1998

Re: blee

Demi je teda svá auplně nejlepší *16*
    • piskot256

Re: blee

Ale prosímtě!!Jaká kopírka??!!Ty si snad viděla že někoho kopíruje??
  • mattie

DEMI+SELENA_BFF

Is the rumor that you an Selena are no longer friends true? sorry if thats too personal :)

Nooo that's not true!! Stupid rumors.. We're still best friends.. forEVER!! :)

túto otázku sa spýtal jeden z fanúšikov Demi na jej oficiálnom twitter konte kde je Demi dosť často a pýtal sa jej že či ona so Selenou už nie sú priateľky--- ako vidíte Demi odpovedá- BEST FRIEND forEVER!!! *14*
  • ivet a co máme napsat *1*
  • ilonka94

!!!!!

By člověk neřek že jí je 16.....já si myslela že jí je ňák kolem 20ti.... *1*
  • Všechno nejlepší Demí :-* :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit