Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rosslinda

Pro fanoušky od Demi Lovato

Hello dear fans thanks a lot for you support me when I was in the hospital helped me and it is true that I am learning Czech thanks to my best friend Sabina Smigové and its best and my best friend with love Demi Lovato
    Přelo ž te si to Demi mě poprosila abych vám to napsala *3* *3*
    • MCyrus
      jsi ta blbá
    • selena.princess

Re: Pro fanoušky od Demi Lovato

tááákže teď ti něco napíšu a jsem si jistá že se ti to rozhodně nebude líbit!!!

Jko si 1.úplně ubohá
      2.vypatlaná
      3.dooost zoufalá

jinak si to vysvětlim neumim.Si mysliš že ti někdo na ty tvoje kecy skoči!!?? Jesi jo tak si dooost naivní ( doufám že víš co to znamená :P).Tkovy sra*ky tady psat!! ,,my best friend Sabina Smigová..." atd. Demi česky neumí a podle mího názoru by musela hodně přemýšlet aby vůbec přišla na to že Čr je v Evropě.Jo a mimichodem..Demi s miliony fanoušků by si určitě dopisovala z ňákou blbou,zakomplexovanou a naivní holkou z Čr !! To tak!! Newim kolik ti je let a i kdyby ti bylo třeba jenom 10 tk i tak bys byla doost blbá na svůj věk ptž si vymyslela takovou hovadinu!! Takže si laskavě přestaň na něco hrát, je to trapný!! Myslím že je to asi tak všechno co sem chtěla říct :)) s láskou...Já*
      • Re: Re: Pro fanoušky od Demi Lovato

Myslím si to samé! Omg! Už jsem tady něco podobného psala milionkrát! A už mě to nebaví! Strašně dlouhžý text o tom, jak je někdo blbý! Nechápu proč to lidi dělají! Je mi z toho blbě! :P
    • Re: Pro fanoušky od Demi Lovato

to jako fakt?? a to s ní jako píšeš přes co?? *7*
  • Dobre rano:) mohla bych vas poprosit o jeden HLAS na http://www.poslipolibek.cz/?visual=1521 moc prosim, budu vam hodne vdecna...dekuji *4*
  • mattie

WOUHOU

Joe s Demi nakrúcajú novú pesničku make a wave... pre Disneys friedns for change:DDD som zvedavá na klip zatiaľ podľa fotiek je to úplne nádherné:D
  • verypatty

demi je super!

hale nwm ale demi se po nikom neopičí dyt jí ani neznáte!má krásnej úsměv a krásně zpívá a sony není tek špatnej film ale v camp rocku je nejlepší je the best!!!a po seleně se neopičí sice dřív jí to slušelo víc ale tedka je taky snad pěkná :D *5* *3*
    • Re: demi je super!

její zpěv naživo..fakt bájo...Mě nevadí, ale nemusím z ní za každou cenu dělat tu nejsuprovější, když vím, že ve zpěvu moc nevyniká :)
    • kikiss11

Re: demi je super!

Jj Demi je dobrá!!!! *14*
  • ewiishqa

CO SI MYSLÍM!!!

když ji nemáte rádi tak tu být nemusíte a psát takový hovadiny!!!!a nevíte o ní nic tak jděte někam!!!!Kdybyste o ní neco věděli tak tohle tady nepíšete!!!Jen závidíte žhe jste proti ní nuly!!! *13*
  • Demi Lovato je skvělá...líbí se mi její písničky a to co o DEmi píše bulvár tak tomu nevěřím a co o Demi píše bravo nebo Popcorn,že žarlí na Miley tak to určitě není pravda....jinak Demi obdivuji *14* *14*
  • Demi

Je šikovná a má skvělý hlas, tak sklapněte *5*
    • jajinkas

Re: Demi

Souhlasím,její hlas je nenahraditelný *14*
  • veny9

Sonny ve velkém světě

Sonny ve velkém městě je krawina.Celkem o nic tam nejde...
    • miss.simush

Re: Sonny ve velkém světě

Já myslím že e to SUPER!!! tak jakoo ale každý má jinej vkus no... *4*
    • Re: Sonny ve velkém světě

Máš svatou prevdu o nic tam nejde je to ta největší kravina co existuje ještě horší než K9 a Arone stone a to už je co říct!
      • miss.simush

Re: Re: Sonny ve velkém světě

Alee zase myslím že horší jak K9 už nemůže nic být *1*
    • 30.04.1998

Re: Sonny ve velkém světě

ty máš asi amputovanej mozek ne? *3*
  • Demi, přeji ti všechno nejlepší k narozeninám. hodně štěstí ,zdraví a hlavně hodně stejného úspěchu jako máš do tet ... přeji já a moje kamarádka Áda která mimochodem tet sedí vedle mě *4*
  • bugra

Hahaha

Demi je uplně skvělá v disney se na první příčce asi stále drží miley ale demi má podle mě mnohem leoší hlas silnější a má větší šanci se proslavit jen ještě není tak známá
    • Re: Hahaha

To není PRAVDA ! Miley nesahá ani po kotníky! Co Demi dokázala co?? Miley je prostě lepší než ona!
      • Re: Re: Hahaha

ne neni ty pizdo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit