Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jessica13

Demi

Demi is clever good girl sings very well I love her very

I LOVE YOU DEMI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • jessica13

Re: Demi

Demi is the best I love her very talented she is beautiful *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Demi

No jooo no nezblázni se z ní.... *7* Co na ní vidíš ?! *7* *15* *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Demi

nech Jessi napokoji ty huso jasný každej má svůj názor náhodou Demi je lepší než Selena dojebaná! *8*
          • katuska_love

Re: Re: Re: Re: Demi

přesně nech Jessicu moji sestřenku napokoji nebo přes tu tvojí držku dostaneš PIZDo! *8*
  • hilarynka125

písnička Dont forget

hej ta pisnicka dont forget je úúúplně best *_* !!
    • Re: písnička Dont forget

že jo!! *5* *14*
  • Nemůžu si pomoci, ale mě připadá Demi naprosto nevyrovnaná. Její písně nejsou nic extra a akorát je to s ní jako na houpačce. Ať jde radši dělat něco jiného.
  • pavlusqa

Selena versus Demi

No tak když se ted rozmohla taká diskuze že je Demi lepší než Selena tak by mě zajimalo jak je to u vás ostaních *3* tak kdo z nich je lepší?
    • Re: Selena versus Demi

podle toho asi mas rada selenu vit pavlo?? *4* a sry ae myslim ze se tady semnou nekdo prece jen schodne ze amme radi vic demi nez selenu nic ve zlim ae este neni tak slavna tim ze jen nekde hraje
      • pavlusqa

Re: Re: Selena versus Demi

kdyby neco jsem pavlína ale to je jedno *1* Jo a já myslela zhe Demi taky jen nekde hraje nebo snad ne? *1* No jo máš pravdu aj zpívá ale to i Selena! *1* A odpust si příšte takovej arogantí komentář já to nemyslela ve zlym! *1*
        • Re: Re: Re: Selena versus Demi

o ce to mluvis???ja to neyslela ve zlim to co sem ti napsala na to selena versus demi bylo to takovy kamaradsky a trochu i nak proste divne co si budem povidat jj a mas úpravdu obe delaj to sami myslim jako treba ze obe spivaj a obe nekde hrajou hmm docela dobry
    • Re: Selena versus Demi

Mno já myslím že je lepší Demi,teda nic proti Sel nemám,ale asi mám radši Demi..! *15*
    • deave

Re: Selena versus Demi

Já mám radši Demi, možná i proto že jí znám dýl, no ,ale Sel mám taky moc ráda. No Demi podle mě umí nádherně zpívat a je fakt dobrá herečka, neříkám že Sel tohle neumí, ale mám radši Demi, přirostla mi víc k srdci *1*
  • mattie

MP3

http://www.mojemp3.sk/kanal/my-favo rites

tu nájdete mp3 demi lovato všetky ktoré má :D v tej najlepšej kvalite:D *14*
    • 30.04.1998

Re: MP3

tvojemp3.cz je nejlepší stránka na tohle!! *14* já osobně mam všecky songy od DS jen z tohohle webu *3*
    • Re: MP3

nééé díky nechci ohluchnout a kazit si náldu jejíma písničkama.......... *1* Vždyť nic nedokázala jenom že se porslavila Camp rockem?? To je toho! ale ten usměv je teda divnej *15*
  • emaili,icq,vily

AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík

http://spidercat.blog.cz/
  • hanicka10

OPICI?????

Demi Lovato se opici po Selene a Miley a co se opici ty vlasy???jaky vlasy se opici *7* *7* *7* *7* *7* *7*
    • 30.04.1998

Re: OPICI?????

Demi je svá a neopičí se!!! *13* si fakt magor asi XD
    • Re: OPICI?????

jezisi..a jak si na to jako prisla?? milujes iley nebo co?? a co je ti vubec do toho tady je to jenom o demi tak tu laskave prestan tahat selenu a miley a uklidni se...dychej *9* *9*
      • Re: Re: OPICI?????

Stejně Miley a Selena jsou daleko lepší než Demina *16* *13*
  • demi jsi blbá a bereš moji kamarádce a mně logana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
    • Božé některé holky dokážou být tak blbé..:'DDDDDD
      Bětka ty si myslíš že s tebou někdy bude ten "tvůj" Logan chodit?:DDDD Trošku naivní jsi ne?:D Jen se ti směju!:)
    • si BLBÁ a s logaanem jsou jen přátelé *12* *16*
    • A jakýho prosimtě blbbá seš ty
    • hele bětuno radši mlč a ty kecy si strč taky někam
    • verik93
      A ty jsi jako asi fakt velký pako ne? Jak by ti Demi asi mohla vzít LOGANA? Za prvý: Jak říkají tady holky...jsou jenom kamarádi a za druhý: Si jako myslíš, že s tebou bude někdy Logan chodit? Už jste si s kamarádkou domlouvaly s Loganem svatbu nebo co? Demi s Loganem nic nemá a i kdyby měla, tak to tobě a tvý kamarádce může bejt uplně jedno, protože ten váš Logan ani neví, že existujete...docela vás nechápu...dětičky... *3*
    • Dems s Loganem nic nema ! Sou jenom kamarádi no a co!!A navíc Nic ti do toho není i kdyby to bylo jinak,je to její život! *16*
    • ani0
      Přesně jsou jen kamarádi!A i kdyby tak to je její věc a tobě do toho nic není!Stejně by tě nechtěl tak co chceš!A demi blbá není!To si asi ty"!Kdyby si do něho byla(Logana)opravdová in(zaláskovaná) tak bys o něm měla vědět uplně všechno!
    • Demi a Logan jsou jen kamarádi!!! Znají se od děctví a nic mezi nimi na 100% není!! Demi se líbí Naill Horan! Říká, že je roztomilí! A Logana tobě a tvé kamarádce nebere!!! *16*
  • super!!!

Demi Lovato je prostě super.A teď nevim s jakym jonasem chodila.No možná se žádnym.Ale vim že Mylei Cyrus chodila s Nickem.Ona je super!!! *14* *14*
  • titulek

že se opičí vy jste tu vsichni jak male decka vsimnete si ze ted maji vlasy vsichni uplne stejne luliny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit