Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

OSOBNOST 7.2.2020 
110 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    Předešlý komentář? - to byla má nejsrdečnějsi, nejuprimnejsi a největší osobní zpověď. A také byla nejstrucnejsi a nejsrozumitelnejsi. Proto trochu a ačkoliv mimo téma to byla má největší omluva a me největší doznání. Proto snad mně to administrátoři pro jednou prominou, děkuji mockrát!! Netoužím už po tom jsem dal psát!! Protoze 100 komentářů bohate myslím stačilo.
  • MartinDyntar
    Bohužel v diskuzi ve fóru Die Toten Hosen právě na hudebních skupinách.cz to bylo z mé strany natolik az ze všeho nejvíce právě o nepřijetí sebe samého se svým duševním onemocněním a o touze odpustit si a skrze to odpustit i druhým. Vše bylo však neúspěšné, protoze me duševní onemocnění mě v živote vice vzalo než dalo a měl jsem zato že rockova hudba Die Toten Hosen stejne už jako filmy Wimma Wenderse mně v tom mem sebeprijeti právě nejvíce pomáhají, jenže. ..? Tak se tu všem omlouvám za tu nepřehlednost a častěji i nesruzumitelnost mich komentářů právě ve fóru Die Toten Hosen v nemz zbyla bohužel už jen nejhlubší skepse a možná i cynismus bez urážek druhých z mé deprese a apatie. Ptám se sám sebe kdy se tohle konecne změni - ledy se pohnou a něco se ve mně konecne už zlomi? Stigmatizuji sám sve duševní onemocnění když druhý lidi neví a nechápou a nedokážou sami druhým lidem pomoci anebo ani z mnoha svých předsudků nemohou, nedokazou a nechtějí. Ta stigmatizace duševního onemocnění je bohužel už právě častější od druhých lidi!!
  • MartinDyntar
    Weildumal einernurmail lebsten - režie: Paulík Dudlík.
  • MartinDyntar
    Jenom mně trochu mrzí že na každém koncerte na DVD odehrají DIE TOTEN HOSEN vždycky jedny a ty samé tytéž písně - tedy az na výjimky hodné pozornosti tomu bohužel tak je. Velká škoda a velké zklamání. Pro jednou musím DIE TOTEN HOSEN zkritizovat, nemůžu a nedokážu je za toto nijak ocenit. Není proc.
  • MartinDyntar
    To byla dobra otázka! Píseň Ohne Dich od Rammstein troufnu si říct mám li hudební sluch jak pes je snazší odezpivat v pomalejším tempu na německý akcent a intonaci hlasu pro Campina z DIE TOTEN HOSEN. Chtěl bych slyšet jak by Campino nazpíval právě píseň Sonne od Rammstein. Není tak pomala a melodicky zabarvena jako píseň Ohne Dich od Rammstein, ale je skvěla, podmaniva... vydarena a krasna - pro mně jedina snesitelna píseň skutecne krásna píseň z alba Mutter právě od Rammstein.
  • MartinDyntar
    Troufnul by si Campino na to prezpivat píseň Sonne od Rammstein?
  • MartinDyntar
    Mám už naštěstí kromě ROCK AM RING 2015, které mně stále ještě chybi převážně už většinu DVD a CD DIE TOTEN HOSEN. Přes to všechno nejvíce oceňuji a obdivuji akustické koncertní podání písní DIE TOTEN HOSEN. Těch pro rockové příznivce DIE TOTEN HOSEN bohužel už moc není, a to je velké zklamání a velka škoda, vždyť DIE TOTEN HOSEN v akustickém podání sve písně odehrajou vždy co nejlépe.
  • MartinDyntar
    No jo opět nevydařeny komentář. ...něco mně zase nahlodalo. ...možná alkohol. Už raději piju s mírou když pisu komentáře. Prosím pijte s mírou nebo pak to dopada katastrofalne. Jsem toho bohužel dobrým vlastně odstrasujicim příkladem. Vícekrát už nikoliv. Tak snadno se nesnadno zertuje pod vlivem alkoholu.
  • MartinDyntar
    Copak Slovansko není země? Aha uffffffffff fffffffrrrrrr Promiňte Já to vůbec nevěděl. Měl jsem za to že znáte Slovanskou Republiku. Nachází se na hranicích mezi Ceskou republikou, Sovětským Svazem a Německem. Slovansko-Tam domov muj!!! Nezapomněl jsem na Polsko? Nevím. Martin Dyntar je pod tíhou a pod tlakem otazníků, jde vpřed a vzhůru nohama a vzkvétá. Martin Dyntar si na zádech nese svuj vlastni nikoliv kříž ale nýbrž otazník!!! Je to SLOVAN!!! Slovanský melancholik. Slovanský revolucionář. Slovanský invalidní důchodce.
  • MartinDyntar
    Aneb hledá se hodna a obětava anarchisticka (postkrestanska?) devuska liška listicka coby ještě fanynka do DIE TOTEN HOSEN? Stav-ideál: levicove smýšlející anarcho křesťanka? Pomocte - těch otazníků na mně je v jednom komentáři moc. Hledá se germanisticka listicka russiasticka listic listicka. Pomocte ja už se v tom vůbec nevyznám! Domov muj stav-ideál: Cesko Slovansko Rusko Slovansko Německo a Cesko. No vida!!! Teda pane jó!!! Už cestuji jak Wim Wenders či Rainer Maria Rillke... ohhh!!!...to budu mit zase ale nacestovano. No pane jó.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit