Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

OSOBNOST 7.2.2020 
110 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    Aneb hledá se hodna anarchisticka devuska liška listicka coby ještě fanynka DIE TOTEN HOSEN.
  • MartinDyntar
    Dnes už se vytrácí hudba, ktera by byla postavena vyložene na textu písně a na silné a nápadite nosne jednoduche snadno zapamatovatelne melodii kytarových riffu či drajvu. Mám v oblibě odvypraveny mluveny zpěv na 3 jednoduche snadno zapamatovatelne akordy. Nemám rád akademicnost a stejne tak bezduchou vysamplovanou rytmiku techna a disca nebo hip-hopu. Nemám v oblibě jednotvarnou, monotónní bezmyslenkovytou mechanickou hudbu techna nebo disca bez emoci. Já nevnímám rytmiku, ale melodii a emoce, dynamiku zvuku a intonaci hlasu - proto punk rock Die Toten Hosen a folk punk ruských Korol i Shut rád upřednostňuji. Protoze to co dnešní dospívající povazuji v hudbě za in nacházet se hudebne někde mezi technem a hip-hopem plného vulgarismu a sexismu není žádnou hudbou, ale trendem dnešní konzumní společnosti. Campino si tu frázi o technu, punku a hip hopu z písně Graue Panther měl raději nechat pro sebe. Nesouhlasím s nim. Ale co to u Die Toten Hosen naštěstí stejne pominulo.
  • MartinDyntar
    Došla me chuť i trpělivost. K Die Toten Hosen bych kvůli absenci diskuse nejradši už nepsal vůbec nic. O de mne to bylo vše. Už ani jedine slovo k DIE TOTEN HOSEN! Bude to tak zrejme lepší. Já chci ted diskutovat s druhými, ne už psát obsáhle eposy a monology. To skončilo! Bud diskuse nebo vubec nic!
  • MartinDyntar
    A kde je diskuse?...?... (...) hmmm...asi muj nejkratší komentář!
  • MartinDyntar
    Ptám se stále proc tu není vubec žádna diskuse k DIE TOTEN HOSEN. Svymi 90.komentari jsem se vas marne a neúspěšne snazil dohnat k zájmu o diskusi, pomalu už to však vzdávám. Jste snad pod vlivem špatného obrazu masovych médií že lidé trpící duševním onemocněním jsou nebezpeční, agresivní a nasilni. Muže tomu i tak byt, protoze média to tak lidem většinou jednostrane podají a zprostředkují. Nelze však házet všechny do jednoho pytle, záleží vždy na situaci, na okolnostech a na člověku samém. Je to vždy individuální. A do hlavy u běžné populace u tzv. zdravích lidi nikdo nikdy nikomu nevidí a na to by se nemělo nikdy zapomínat. Tak neskatulkujme a nedávejme prosím druhým lidem nálepky svými předsudky pro bezpečí nás i druhých... těchto lidi...trpící duševním onemocněním. Bezpeči je vždy na prvním miste pro všechny, tak se na nem prosím všichni spolupodilejme. Je tu přece reforma psychiatricke pece k širšímu začlenění lidi s duševním onemocněním do společnosti, do běžné populace.
  • MartinDyntar
    Trpět za druhé! Jak moc? Nikdy ne dost! text písně k zamyšlení se ve Was Zahlt. (2002) Neznám lepší text, lepší album a lepší píseň od Die Toten Hosen krom s výjimkou Alles Wird Voruburgehen, Tauschen Gegen Dich či Nur zu Besuch. My citlivý melancholici to máme s mezi lidskými vztahy a se životem hold těžký. Vzdor systému a autoritám je potřebný a důležitý, ale není to v živote bohužel všechno. Není nad partnerskou důvěru!
  • MartinDyntar
    Místo toho dokázat žit spokojene nadoraz a naplno SEX, DROGY A ROCK AND ROLL zbyla místo toho více touha po pravdě, láska k pravdě a radost z pravdy. Ta nejhlubší skepse má vždycky hlavu a patu a je plně srozumitelna právě v textu písně AM ENDE, závěrečna, posledni píseň z alba ZURRUCK ZUM GLUCK. Pro mne tim to tady taky končí!!! Myslím si že necelých 90.komentaru ve foru DIE TOTEN HOSEN bylo pro mne nesmirnym občas az nadlidským úsilím. I právě hlubokou skepsi z apatie a duševní tryzni bohužel, krom toho a jiného na více jsem se stejne už osobně nezmohl. Tak také AM ENDE!! Především díky vašim nezájmem a díky vaši nepřítomnosti vašich komentářů právě k DIE TOTEN HOSEN mne došla chuť i trpělivost jsem nadale psát nemá pro mne žádnou cenu a už žádný smysl. Bohužel.
  • MartinDyntar
    Místo toho dokázat žit nadoraz a naplno zbyla už jen láska k pravdě a radost z pravdy. Male zamyšlení se nad textem písně AM ENDE. Je to ještě vůbec PUNK ROCK??? Dobrá otázka!
  • MartinDyntar
    To jak Campino intonuje svým hlasem ve mne rezonuje - pro mne jedna z nejlepších písní je Alles Wird Voruburgehen. Alespoň text písně je skvělý. A píseň Was Zahlt nebo Tauschen Gegen Dich je ještě lepší - má ten spravny křesťanský feeling - text písně hluboky k zamyšlení se nad sebou a svým životem je ještě bohužel v lescems nedoceneny. S DIE TOTEN HOSEN navždy az do konce svého života, az do své smrti!! Hudba DIE TOTEN HOSEN není lacinym a povrchnim konzumem, ale naopak životním stylem jak hledat a dokázat v sobe najít respekt, uctu a důvěru. Dost možná je to o výkonnosti a energii vložene v oblasti nejen právě partnerské důvěry. Je to za rámcem partnerské důvěry nejen o osobni svobodě, nezávislosti a rovnych právech. Každý z nás by se měl postupne zbavit svých předsudků nejen třeba k duševne nemocným lidem že jsou nasilni a lini není pravdou!! Ale problémem předsudků dotyčného kteří takhle nesmyslne smysli a více svými předsudky druhé lidi zraňuji a ubližují. To v hudbě DIE TOTEN HOSEN nemá místo!!
  • MartinDyntar
    Přeji dost pozdě všechno nejlepší k narozeninám Campina, jinak vlastnim jmenem Andreas Frege, narozeny 22.6., zpěvák DIE TOTEN HOSEN. Ja jsem s shodou okolností měl narozeniny 25.6. Takže oba dva jsme ve znamení raci, jen nevím asi se (be) Campino také považuje za citlivého melancholika a introverta. Také by mě zajímalo něco více o jeho osobnim charakteru či povaze. Ne že by to bylo rozhodující, jen pro info. Takže ještě jednou: všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí a úspěchů v koncertním turné a hodně lásky v osobním živote a hodně pevného zdraví i více. Protoze texty písní DIE TOTEN HOSEN stejne jako hudba samotna me přináší hodně smutku i radosti ze života, hodně životního štěstí, hodně odhodlání i nadseni i smutku az zalu a zármutku. Skrze to k naději na lepší život. Tolik závěrem k DIE TOTEN HOSEN.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit