Přejít na výpis diskuzí

Diego Dominguez

OSOBNOST 16.2.2014 
303 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skvěle tančí a zpívá je sexy ale leon taky *3* *14* *14* Oba jsou dokonalý ale spíš jorge *14*
    • No já ho moc nemám ráda vlatně ho nesnášim *16* *10* *8* *11* *16* *10* !!!!!!! Leon je nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Souhlááásss *14* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
  • nie nie je blba lebo sami ma mobil a ona tam chodi na osobnosti jej aj mne tam ukazuje ze zasnubili sa partner umrel tak sa radzej nehadajte a teraz naozaj jedna si nevie pisat meno ja som si mislela ze exstuje len amanda ale uz nie exstuje aj amnda
  • Neurážejte se a nevyhrožuj Jorgestephie
  • miluju diega violetta a diego se sobe hodi vic mam ho moc rada spiva hesky a je to krasavec *14* *14* *14* *14*
    • Toto neni krásavec ale hnusný, zlý, fas!! Je krásavec ale Jorge Blanco a né Diego :P :p !! *11* je mi z neho zle !! *16* !! *3*
      • jorge je šeredák šerednej fuuj chci zvracet !!!! Diego je nejlepší !!!! *14*
        • ty spina jorge ze je seredak ????????????? ako si dovolujes??!!!!!!!!!!
          jediny kto je tu skarredy si ty *16* *16* *16* a diego by sa mal rychlo zakopat do hrobu nez to spravim ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ty prosim prestan nadavat na leonika lebo ty si tak skareda ako paviani zadok tak si to uz uvedom
      • Diego je lepší !
      • Nahodou Diego neni spatnej je celkem BOZIIIII!:
  • Nemám tě moc rád jorge je lepšíˇ *12* *16*
  • diego si sexi a pekne spievaž kebysi mohol prist na slovensko.
  • Mě se teda moc nelíbí.Jorge(Leon) je mnohem hezčí a víc sexy. *14* *1* *3*
    • tenhle vypada jak postrelene prase podle je nej leonetta a ne dieletta fuj diego leon je svalnaty a a sexyy
  • ahoj ty špekač Diego .si nadpozemsky sprosty.A aj moj brat urcite nie je taky blby ako ty a to už je čo povedat.mas zrastene obocie si chlpaty nosis vystrih ako baba
    ked spievas susles ja viem ze je to kvoli tomu ze si zo spanielska no ale s velkej casti preto lebo mas nulovy talent na spev tancujes ako postihnuty slon si tucny ako vorvan obrovsky o a mimochodom dufam ze ta nikdy nestretnem a leskavo daj pokoj nadpozemsky krasnemu a talentovanemu leonikovi

a kratke zhrnutie aby si tomu rozumel you are stupid very very stupid *12*
    • Nooo.....
    • jestli se ti diego nelíbí nikdo tě nenutí sem chodit tak se laskavě zdrž komentáře někomu se třeba líbí
      • ani ty sem nemusis chodit
    • Moja keby že to čita Diego(čo sa nestane) by sa ti smial ;) a keby že to číta tvoj Leonik tak by mu bolo lúto že jeho fanúšička na jeho kolegu (spoluherca) tak nadáva ;) bodaj by to čítali ^^
      • za 1 keby ze to cita diego tak sa rozplace od hanby
        a za 2 keby ze to cita leon tak mi podakuje
        ahooooj
    • nejradsi bych te zaslapala ty ....
    • drz hubu
      *16* *16* *16* *16* *16*
    • Ti si taka sprosta!!!!!!!!!
    • fakt nadpozemky krásný leonek ? diego má největší talent ve studiu ! a náhodou kdyby sis toho všimla tak leon je divný vypadá blbě jeho ksicht vypadá jak jak by ho někdo poblyl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • no zachvilu ocividne ja hodim ticku na teba a budes este skaredsia nez si . a toto hovoris len preto ze tvoj ksicht vyzera akoby ho niekdo poslapal potom povysaval potom roztrhal a nakoniec sa vsetko to skarede pokusil zlepit .a samozrejme to robis aj preto ze si obycajna beztalentovana nula a nikdo ta nema rad . *16* *16* *16* ty spina!!!!!! no pockaj zajtra skapes ahoooj!!! *1* *1*
      • to hovoris len preto lebo tvoj ksicht vypada ako keby ho presiel autobus *12*
      • ale přečtete si co pisou o diegovi!
      • Noo to určítě ty šlapkoo jednáá :DDD leon je o hodněkrat hezčí než ten Blbej španěl !
        Naposledy cos to leonoví napsala jasnyy *16* *16* *16*
        • Hele mne se libi Diego i Leon. Vieš že budu dobri kamoši
        • Co si to dovoluješ? Ty jsi b***!!! Nevhodné a vulgární výrazy? To už je trapný! Nebo co jí uděláš!! Je to herec. Pochop herec! Jen hraje svou roli!!!!
          • Ty se do tho vubec neplet ..!! :DDDDDDDDDDDD
    • pane boze ty si píp je skvělej radši sem nič nepiš jestli tu sem chceš len každeho pomluvať *10*
      • a preco sem pises ty????
  • Diego je uplne bozi. DIEGO you are the best!!!! :*
  • simon.taran
    Neviem len som si pozeral Claru a Diega.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit