-
cau digo ja sem tvoje faninka si moc krasni *14* *15* *5*
-
feliz cumpleanos diego bodaj by si skapal *16* *12*
-
-
krasny komentar
-
-
A este nieco vela mien je takich co sa pise tak aj tak ale amanda amanda ma len jeden zmysel a nepis potom ze som blba lebo ty sama nevies pisat amanda pises amnda
-
Já souhlasím s Love.Leon.Fede.Marco.Diego
-
-
taakze si ty normalna ??!!!! ako tam mozes napisat love diego???a co si to dovolujes porovnavat leona s tymi ostatnimi nepodstatnymi ludmi????????????
ty spina !!!a aby si vedela diega maju radi len ludia z doby kamennej !!a vies preco??? lebo je jeden z nich oooo a si nula a nikto ta nema rad
-
-
Diego mam ťa veľmi rada.SI naj naj naj
-
Radunka podľa mňa sa Diego hodí k Martine Stoessel. Diegoletta je super pár...
-
Odkedy je diego normálny a ešte pekný ?!!Diego je spina a ja nie som spina za to ty áno si nula a nikdo ta nemá rad
-
-
Ty kok*t dám ta na sud hovoria ti niečo autorské práva ... Toto je MOJAAA veta ty je*o
-
Konečne niekto múdri :)
-
-
Je hnusnej aani se nehodí MARTINĚ STOESSEL PROSTĚ SE DO NĚKOHO PLETE JAK říká Kaja *7* *7* *7* *7* *16*
-
klid joo me se napríklad libi leon i diego a jen proto že ma blbou roli tak na nej nemusíte být takový ....leon byl taky spratek...az bude s fran tak bude jinej....fran je lepsí nez vio
-
Diego ya not that hot but good .. Bute the thing that i hate about ya is that what ever problem does violetta have u have 2 be in there .. But good boy hha :D:D