-
*11* *11* *11* *11* *11*
-
diego je super a mne nevadi že je zlý ked naozaj neni *4* *4* *3*
-
Je to blbec a nenadavej
-
-
music ma pravdu když nemáš rada Diega tak sem nepis;)
-
kdyz se ti diego nelibi tak sem nepis *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
a preco sem pises ty?????? *11*
-
-
-
a bolo to niekde napisane?
-
Titína nemusíš o ňom takto písať keď ho nemáš rada tak si to nechaj pre seba. Diego je super a najkrajší v seriáli Violetta.
-
-
Diego mam ta rad si fakt super
-
-
violetta je stále moja naj ale je mi na grc ked si pomislím že je v skutočnosti z diegom a že leon je z fran a aj vio a aj leon majú dieťa
-
-
si v poriatku ? nepripadas mi tak. za prve martina ma 17 a bolo by chore (ako ty)mat v takomto veku deti.A jorge ma 22. to je uz sice dost vysoky vek ale nedavno bolo v aktualitach ze chodi s martinou . never vsetkemu co vidis za to že tvoje blbe ocka nieco videli to uz neznamena ze je to pravda .
urovnaj si to v gebuli *7* -
Ty si sprosta? Ani jeden z nich nema dieta a violetta neni v skutocnosti z diegom!!!!!!!!!!!!
-
-
Te pekel tut i poraška tu dilini
-
Ale leon ma opravdu dite.
-
-
-
Jsi nádherný sympatický mladý muž a líbil jsi se mi hned jak jsem tě poprvé viděla ve Violettě :) přeji jen to nej do života :*
-
-
ta tvoja trapna prezyvka ...je to jorgito a nie niaky sprost* diegito *11* si nula nikto ta nema rad uz pre ten tvoj koment a prezyvku *11* *11*
-
-
bud tichom dislike ty nemas rozum vid ty si spina diego je normalni a hezkej.
-
Ja milujem Diega ale som sa nahnevala že už má manželku tu hlupu Angie z Violetty.Ale aj tak som mladá ale diego sa mi stale paci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
hola a todos el mejor regalo de cumpleaños *3* *3*