-
Diegogogogogogo je*Tak hnusnej je gejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj****Nechápu jak sním někdo může chodit ani se na něj nechci koukat já kdybych ho viděla na živo tak už dávno leží a je mrtvej kež by sustal sám.Ale von by klidně přišel k Violettě a začal by sní hnedka hopsat a pak by sní dělal sexsex.A Violetta by říkala přitlač a Diego by jí začal ještě líbat *8* *8* *10* *10*
-
pekne spieva *14*
-
Ja ta Diego velmi velmi velmi lubim
-
simon. taran ako si to zistila??? *8*
-
-
Ja som clapec!!!
-
-
Hele lidi, asi se (skoro) všichni shodneme na tom, že je pro VIOLETTU lepší Jorge (alespoň si to přejeme, ale možná ne každý) <3 *1* *1* ,ale to neznamená, že je Diego hrozný...No dobre pořád dolejzá a snaží se vnutit Vie, ale ve skutečnosti může být dobrý ne? *15* *4* jako tohle je jenom můj názor, nechci vás nějak přesvědčovat :D vy si myslíte svůj názor a já také :) možná že se z něho vyklube dobrý kluk :D (aspoň v to doufám *14* *14* ) někdy je to až přehnané jak se snaží, ale ten vzkaz byl podle mě milý :) *4* klidně mě nenáviďte :D mě to bude jedno :D každý si stojíme za svým názorem *1* *2* *3*
-
-
mas pravdu makyy13
mas prvdu v tom ze ta budeme nenavidiet
tak ahooojkyyyyyyyyy *1* *1* *1*
-
-
mimo si potvora *16* diego je užasni ale ty nie
-
-
a nie on nie je uzasny on je retardovany . chudera co ti niekdo presiel po have alebo si taka blba od prirody a prepac zabudla som povedat bez vkusu. asi ta nikdo nema rad . ocividne si len nula co sa snazi byt zaujmava a toto si opakuj *1* *1* *1* *1* *1*
-
mas pravdu ja som neni uzasna som nieco viac
-
-
NECHAPEM preco tam ma napisane zasnubili sa partner umrel a aj Claria to tam ma napisane
-
-
Jestli tim partnerem myslite Diega tak proc ted vystupuje na Violetta turne? (myslim v dobrem)
-
-
Jo ale neboj se vim ze si to nemyslite ;-)
-
-
-
Leon sa hodi k LARE
-
-
neurazaj leona !!!!lara je spina a on to vie
-
-
Vše nej
-
Neviem preco ale nepoznam ini dobry serial ako su napriklad Violetta,Kuzelnici z waberli alebo hanah montana
-
-
Moj najoblubenejsi serial je Ňesputani aniel a moj druhi najoblubenejši serial je Violetta a moj treti oblubeni serial je BIK TIME RUSH
-